• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Askerlik de tayin bekleyenler...

Canım bızde dogu tayını beklıyıruz tek dılegım hayırlı bır yer cıksın hepımıze ıns. Tercıh dısı gelmez hıcbırımıze

korkuyorum ayrı kalmaktan eşimden ,
bir taraftanda kendimi hazırlamaya çalışıyorum her türlü ihtimale karşı,
eş götürülebilen yerler yazdık kars, ağrı ,ardahan,mardin ,kilis,hatay,
çokk erkenden tercih yaptırıp taaa mayısa kadar bekletiyorlar,
tabiri caizse dokuz doğurcaz,
çenem düştü dolmuşum bu konuda,
siz nerleri yazdınız?

Canım bızde dogu tayını beklıyıruz tek dılegım hayırlı bır yer cıksın hepımıze ıns. Tercıh dısı gelmez hıcbırımıze

korkuyorum ayrı kalmaktan eşimden ,
bir taraftanda kendimi hazırlamaya çalışıyorum her türlü ihtimale karşı,
eş götürülebilen yerler yazdık kars, ağrı ,ardahan,mardin ,kilis,hatay,
çokk erkenden tercih yaptırıp taaa mayısa kadar bekletiyorlar,
tabiri caizse dokuz doğurcaz,
çenem düştü dolmuşum bu konuda,
siz nerleri yazdınız?

Bızde mardın ardahan van agrı hatay siirt ıgdır bingöl yazdık hayırlısı olsun canım hepimizin hakkında tercıhlerı yaptık 5 ay ısın yoksa acıklanmasını beklıycez zaman gecsınde ıstemıyorum dogu tayını gelecek dıye

merhabalar,
biz öğretmenin ve jandarmanın batısı piyadenin, polisin, doktorun,hemşirenin doğusu olan bir yerdeyiz :) burası dört yıllık ama bulunduğumuz ilin iki ilçesi hariç (ki oraları gerçekten hem sosyal yaşam hem de ulaşım vb. konularda iyi yerler) diğer ilçeler ve il merkezinde çalışanlara 3. yılda tayin dilekçesi yazma hakkı verildi... hem uzaklık hem de bulunduğumuz yerdeki sıkıntılardan dolayı batıya tayin isteyeceğiz.. büyük konuşmayayım ama tabiri caizse 12 saatlik yere bile razıyım ...
Rabbim hepimize hayırlı, güzel yerler nasip eder inşaallah... tek dileğim Allah geldiğimiz yeri arattırmasın...

1. izmit, 2. yalova, 3. bursa, 4. aydın, 5. muğla .... ya nasip... bakalım nereye gitmek nasip olacak....

bizde mardindeyiz bu yılda tayinciyiz mardin hakkında sorusu olanlara cevaplayabilirim. biz 3. bölge olmasından dolayı gökçeada yazdık.. gökçeada hakkında bilgisi olan arkadaşların yorumlarını bekliyorum

arkadaslar erzuruma tayınımız cıktı erzurum hakkında bılgısı olan varmı buyuk ıhtımalle erzurum yakutıye :nazar:

yok canım havacıyız bız bızımkı anıden bellı oldu zaten fazla yer secme hakkımız olmadı uc yer var gıdecemız

canım tayinler mi açıklandı,yoksa siz duyum mu aldınız,ben de cok merak ediyorum,cevaplarsan sevinirim açıklanıp açıklanmadığını,normalde 19 nisan diye biliyordum

Herkese selam hanimlar :)
Insaallah gonlunuze gore istediginiz yere cikar tayinleriniz.
Ozellikle karaci arkadaslarin eslerine bol sabir ve kolaylik diliyorum.
Sevgiler.

bizde bu sene tayinciyız.5 yıldır giresun'dayız.eşim tercihlerini yapmıştı .yaptığı yerler sivas,kırıkkale,niğde,aksaray,burdur.bugün ankara dan telefon geldı eşime ve bize kilis urfa ve bartın'ı yazmamızı söyledıler.kafamız karıştı doğal olarak sivas veya aksaray olsun istıyorduk ikisinide yazmayın diyorlar.napıcaz bilmiyorum. eşim sabah arayan kişiyı bır daha arayıp görüşcek .hakkımızda hayırlısı olsun inşallah .eğer kilis olursa lojmana gideriz diyor eşim.daha önce loj.oturmadım hiç açıkcası istemıyorumda ama orada olan surıyelılerden dolayı kıraların cok pahalı olduğunu söylemişler.bir an önce açıklansada rahatlasak.

canım tayinler mi açıklandı,yoksa siz duyum mu aldınız,ben de cok merak ediyorum,cevaplarsan sevinirim açıklanıp açıklanmadığını,normalde 19 nisan diye biliyordum
nısan 19 da bellı olcak normlde ama bızde pek bısey anlamadık kadro dolu demısler erzurumdan ıstemıslr aynı devrelerden baya kısınn tayınını cıkarmıslar zaten 3 yıl oldu goreve baslayalı dagıtım yapacaklrını solemıslerdı :nazar:

nısan 19 da bellı olcak normlde ama bızde pek bısey anlamadık kadro dolu demısler erzurumdan ıstemıslr aynı devrelerden baya kısınn tayınını cıkarmıslar zaten 3 yıl oldu goreve baslayalı dagıtım yapacaklrını solemıslerdı :nazar:

anladım arkadasım hakkımızda hayırlısı diyelim..peki bi yandan da ayın 26 sında acıklanır diyenler var,,bir an önce açıklansa bari bu cuma yani ne iyi olur..

deniz kuvvetleri komutanı imzalamış tayinleri merakla bekliyoruz açıklananlar lütfen yazsın

deniz kuvvetleri komutanı imzalamış tayinleri merakla bekliyoruz açıklananlar lütfen yazsın

Evet imzalamis ama hava ve kara kuvvetleri rotar yapmis hava kuv. Komutani 1 hafta izin istemis.o yuzden bekletiliyo hepsi ayni anda aciklanacak diyorlar bakalim kismet.

Back