Yarını da saymassak kaldı bir gün.
En azından benim için. Sanırım bizimki 20 sinde açıklanacakmış.
Yarın gece uyku uyuyamam artık :1no2:
hakkınızda hayırlısı olsun. ben de dua ediyorum sürekli hayırlısı neyse o olsun diyeherkese slm arkadaşlar öncelikle dilegim hakkımızda neresi hayırlısıysa orası olur inşallah
bizde bekliyoruz bu sene ama bizimki biraz karışık
kktc de yiz biz eşim bir yıl daha uzatmak istedi ama yerine başka birini atamışlar yani
eşimide ya türkiye ye yada burda başka bir yere atıycaklar anlıycanız cok karışık bizimkisi
burayı hiç sevmiyorum ama maddi açıdan bir yıl daha kalsak ii olucak türkiye olursada dogu olucak
bizim için hangisi ii olucaksa o olsun diyerek dua ettim hep
artık cuma gelsin ve bu stresten kurtulalım
kızlar ben de varım yerimde duramıyorum delikafadulden off erken açıklansa ne güzel olur 19 mayıs sürprizi
mayısın ilk haftası tayinler belli oluyormuş ama açıklanması için ne bekliyorlar anlamıyorum. eşim 17-21 mayıs arasında belli olabilir diyordu. o yüzden acaba açıklanır mı diyorum...Erken açıklanma durumu olabilirmi ki? bilmiyorumkismile
yok belli degil hemüz bişey evet uzatmalar açıklandıama bizimki karışık biraz tayinci gözüküyor ama kktc de başka bir yerede verebilirlerhakkınızda hayırlısı olsun. ben de dua ediyorum sürekli hayırlısı neyse o olsun diye
canım siz uzatma dilekçesi verdiyseniz kabul olup olmadığının belli olmuş olması lazım.
bizim burda da uzatanlar oldu ama çok önce açıklandı
bizde uzatmak için dilekçe verdik ama açıklanmadı
21 mayısta belli olcak hepsi
ben yarını saymak zorundayım eşim yanımda yok yarın herkesin eşi evde benim için daha zor olucak
iyi ya da kötü hiç farketmez yeter ki gidelim burdan.
tayin günüde yalnız kalıcaz demek ki ecesu inşallah güzel yerler olurda teselli edecek birine ihtyaç duymayız
inşallah canım..aklına kötü şeyler getirme..Allah kimseyi eşinden çocuğundan ayrı bırakmasın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?