Askerlik de tayin bekleyenler...

hıımm negüzel bir gün bir gündür..sen 20 sini bekle bakalım..ben 21 i beklemeye devam..

kızlar ben de varım yerimde duramıyorum delikafadulden off erken açıklansa ne güzel olur 19 mayıs sürprizi

az kaldı kızlar dayanınnnnnnnnnn :::::::))))))ayyy içim içime sığmıyo ! neresinin çıktığı açıklanınca şoku atlatır atlatmaz yazıcam neresi çıktığını sizdende bekliyorum .......
inşallah hepimizin gönlüne göre olur herşey .........

herkese slm arkadaşlar öncelikle dilegim hakkımızda neresi hayırlısıysa orası olur inşallah
bizde bekliyoruz bu sene ama bizimki biraz karışık
kktc de yiz biz eşim bir yıl daha uzatmak istedi ama yerine başka birini atamışlar yani
eşimide ya türkiye ye yada burda başka bir yere atıycaklar anlıycanız cok karışık bizimkisi
burayı hiç sevmiyorum ama maddi açıdan bir yıl daha kalsak ii olucak türkiye olursada dogu olucak
bizim için hangisi ii olucaksa o olsun diyerek dua ettim hep
artık cuma gelsin ve bu stresten kurtulalım

hakkınızda hayırlısı olsun. ben de dua ediyorum sürekli hayırlısı neyse o olsun diye

canım siz uzatma dilekçesi verdiyseniz kabul olup olmadığının belli olmuş olması lazım.
bizim burda da uzatanlar oldu ama çok önce açıklandı

Son düzenleme:
bizde uzatmak için dilekçe verdik ama açıklanmadı
21 mayısta belli olcak hepsi
ben yarını saymak zorundayım eşim yanımda yok yarın herkesin eşi evde benim için daha zor olucak

senacım benim eşimde yok. eşim 6 gündür yok ve 24 gün daha gelmicek. dışarıyada çıkamıyorum, arkadaşlarlada görüşemiyoruz zaman hiç geçmiyor.

tayin günüde yalnız kalıcaz demek ki ecesu inşallah güzel yerler olurda teselli edecek birine ihtyaç duymayız

benimde yok:)Allah'ım onlara sağlık uzun ömür versinde herşey olur..inşallah..

yok belli degil hemüz bişey evet uzatmalar açıklandıama bizimki karışık biraz tayinci gözüküyor ama kktc de başka bir yerede verebilirler
bizde uzatmak için dilekçe verdik ama açıklanmadı
21 mayısta belli olcak hepsi
ben yarını saymak zorundayım eşim yanımda yok yarın herkesin eşi evde benim için daha zor olucak

canım sizdemi kktc desiniz hamilesin heralde bende burda dogum yaptım sende mi burda yapıcaksın

evet canım uzarsa bu yıl burda doğum yapcam inşallah en çok bebeğim için kalmak istiyorum babası doğumunu görsün hiç değilse

sana bişey olur diye aklım hep sende
rüyaların bile benim göz hapsimde
senle yanan yürek üşümezmiş hiç ömrünce
benim öbür yarım
bedelsin sen herşeye.......paylaşmak istediimm.

kızlaaaarr şu an bu parçayı dinliyoruumm..sanki bizler için yazılmış..sizde dinleyin (niran ünsal)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…