Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet ya belki aynı yerlere tayini çıkanlar olur nereleri yazdınız
tercih dışı biryer olmazsa biz gökçeada ve eğirdir yazdık
birde kıbrısta kalma ihtimalimiz var
Herkese merhaba;
İçimde inanılmaz bir sıkıntı var. Geceleri uyuyamıyorum. Gerçi asker eşleri topiğinde konuyu biraz anlatmıştım ama burada da paylaşayım.
Nişanlım 2 yıldır doğudaydı. 17 Ekim de düğümüz vardı. Ani bir şekilde yurtdışına kursa görevlendirildi. Ve dönüş tarihi Ekim sonu. Neyse; inanılmaz üzüldük ve düğünü Kasım ayına çektik. Şimdi de tayin sıkıntısı var. Ben ilk kez böyle birşey yaşadığım için konulara çok vakıf değilim.
Acaba tercih ettiğimiz yerlermi çıkar. Yoksa başka bir yer çıkma ihtimali de olabilir mi?
Birileri içimi rahatlatacak birlşey söyleyebilir mi? mafoldumben
ecesu merhaba;
Paylaşımın için teşekkür ederim.
Umarım herkesin dilediği yer olur.
ece su .. sena.. sizin tercihleriniz niye az..bizim 5 tane..ist..izmir..bursa..eskş..antalya..
tabi tercih dışıda olabilir..
sağol senacım..gerçekten yazdığımız tercihlerimizin hepsi çok güzel yerler hayırlısı bakalım.. ayrı geçen iki yılın ardında güzekl bir yeri hakettik ama bizde:)) tabi bana göre öyle..teşkilat ne düşünür bilmem:)) bu mesleğin sağı solu hiç belli olmaz..
pasaklı hoşgeldin gördüüğün gibi sende daha içine girmeden anladın garip süprizlerle dolu bir meslek olduğunu.. farklı bir tecrübeyle görmüş oldun..neyseki çok uzamamış görev süresi..1 ay lık gecikme olacak sanırım düğününüz..sağlık olsun geç olsun güç olmasın..
amin..inşallah bizde görürüz o günleri daha çok var..
handan ablacım çok sağol. inşallah bizde o günleri görürüz.Kızlar herkese hayırlı tayinler olsun inşallah çok güzel yerlere gidersiniz ve rahat edersiniz bizler emekli olduk keyfini sürüyoruz şimdi darısı sizlere olsun ...
handan ablacım çok sağol. inşallah bizde o günleri görürüz.