• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Askerlik de tayin bekleyenler...

Gelir bitanem merak etme zaman çabuk geçiyor çünkü bir bakmışsın olmuşsun bile kaydirigubbakcemile3

hergün farklı birşey duyuyoruz burda. allahım hayırlısıyla bir gitsek diye dua etmekten başka bişey gelmiyor elimizden. hele bugün başıma bişey geldi. boşuna mı vesvese yapıyorum bilmiyorum ama bu gece uyku tutmaz beni. eşimde görevde zaten. içimde garip bir korku var.

Handan abla inşallah darısı başımıza..ama hemen de gelmesin tabi emeklilik günleri ..yaşanacak güzel günler var daha gençlikte emekli olmadan..

Hoş emeklilik durumlarıda karışık artık bizimkilerin ..öyle 20 yılı doldur git olayı bitti sanırsam..artık yıl değil yaş beklenecek falan diyolardı en son..bilmiyom ama bende tam..birlikte sağlıklı ve huzurlu olalımda..gerisi mühim değil..

Aaaaa.. O daneymıŞkıı..aklına kÖtÜ Şeyler getırme..komŞularına sordunmu..

Kapıya dayanacaklarsa neden ıŞaret koyuyolarkı aptallar..kendını gÜvene almaya ÇalıŞ genede..her ıhtımale karŞı..

aklına kötü şeyler getirme dua et korkuyorsan yalnız kalma bi arkadaşın gelsin yada sen git varsa öyle biri canım

Son düzenleme:
hergün farklı birşey duyuyoruz burda. allahım hayırlısıyla bir gitsek diye dua etmekten başka bişey gelmiyor elimizden. hele bugün başıma bişey geldi. boşuna mı vesvese yapıyorum bilmiyorum ama bu gece uyku tutmaz beni. eşimde görevde zaten. içimde garip bir korku var.

ececim hayırdır ne oldu canım mesajınıda silmişsin kötü bişey değildir inşallah yanlız kalma istersen bu gece arkadaşın filan varsa oraya git canım

Handan abla inşallah darısı başımıza..ama hemen de gelmesin tabi emeklilik günleri ..yaşanacak güzel günler var daha gençlikte emekli olmadan..

Hoş emeklilik durumlarıda karışık artık bizimkilerin ..öyle 20 yılı doldur git olayı bitti sanırsam..artık yıl değil yaş beklenecek falan diyolardı en son..bilmiyom ama bende tam..birlikte sağlıklı ve huzurlu olalımda..gerisi mühim değil..

inşallah canım sizler daha çok yenisiniz nerelere gideceksiniz yeni insanlar tanıyacaksınız daha çok zamanınız var.

biz 20 yılı doldurduk emekli olduk yaş olayı bizi etkilemedi çünkü şimdide yaş olayı çıktı buda uzun bir yıl demek oluyor..

herkesin hakkında hayırlısı olsun be elmascım

tayin gününü saymazsaaaakkk..yani 21 mayısı...5 günn kaldı...ollllllleeeeeeeeyyy...

kızlar bir arkadaşım aradı o da 20 mayısta açıklanacak diyor. beklemekten yorulduk artık açıklasada rahatlasak.

valla ben 21 diye biliyoruumm..eşimde 20 mayıs söylentisini duymuş ama..bakalım yaşayıp görücez kısmetse..

ecesu .. elmas demek istedin sanırım..evet güzel olurdu tanışmak..insan ..gurbette samimi bir arkadaş dost arıyorr..

ecesu .. elmas demek istedin sanırım..evet güzel olurdu tanışmak..insan ..gurbette samimi bir arkadaş dost arıyorr..
pardon canım yaa elmas yazıcaktım. belkide burda arayacağım tek şey dostluklarımız olacak. o kadar alıştık ki birbirimize burdaki arkadaşlarla ayrılmak zor gelcek. ama allah böyle güzel ayrılıklar versin belki karşılaşırız yine bir yerlerde.

tabikii...daha çoook insanlarla tanışıcaz inşallahh..yeterki Allah bize sağlık versin.. bide iyi insanlrla karşılaştırsın..

bu arada ecesu geçen gün korkuttun bizi..ne oldu sonrasında heber de vermedin..

Back