Askerlik de tayin bekleyenler...

kızlar bende jandarmaların 20 mayıs
karacıların 21 mayıs diye duydum ne kadar doğru bilmiyorum
eşim karacı 21 mayısı beklicez biz yine..

bizde tayin bekliyoruz allah hepimizin yardımcısı olsun hayırlı yerler çıukar inş son 5 gün artık

evet canım yanında geçirdim ama o yanımda değildi.....aylarca ayrı kaldık hep görevdeydi .ayda bir eve geliyo hala yani beraber geçirdik sayılmaz hayatımızın 2 yılı böyle gitti işte bundan sonra beraber oluruz inşallah...senin durumundada zordur canım tahmin edebiliyorum .....bizim çocuğumuzda yok eşim zaten bu durum yüzünden istemedi bebek ben hiç birşeyini göremiycemki çocuğumuzun dedi haklıydı kısmetse burdan sonra inşallah ay az kaldı ya artık günler kaldı hayırlısı hepimiz için inşallah ....kaydirigubbakcemile5

valla benimki jandarma..sen 20 yi boşver söylentidir..21 i bekle gene diyoorr..bakalım hayırlısı..bilmiyorumkismile

bu zamanda söylenti çok oluyor zaten 21nden önce açıklanmaz hiç inanmıyorum kıbrıstayız canım topçu eşim sz nerdesiniz mersin mi?

yok malesef..eşim bingöl de..ben mersin..malum..ayırdılar bizi(
ama bu tayinle kavuşacağızz..:))

inş cnm gözünaydın diyeyim şimdiden o zmn inş biz ayrılmayız bnu tayinle liste dışı gelmez

az kaldııııı...sabır sabır.. yaaa sabırr...şarkısı geldi aklımaa....salı sallanır..çarşamba çarşafa dolanır..perşembe perişanlık getirir..cuma mübarek gün..heh..tamam mübarek günde açıklansın daha güzel arkadaşlar bu açıdan bakınsempatiksalakcinni

sanırım gün saymaktan kafayı yiyoruumm

eveeeeettttttttt...hadi saydığımızı farzet..çok deil..üç güncük..

geri sayım..

üüüüüüüüüüüüçççççççççç.......

Arkadaşlar selam;

Ben sıkıntıdan geceleri uyku uyuyamıyorum mafoldumben

Karnımın ağrısı da cabası.

ınş. hepimizin gönlünden geçenler olur.

Bi an önce sevdiklerimizle kavuşalım artık :Saruboceq:

Yarını da saymassak kaldı bir gün.

En azından benim için. Sanırım bizimki 20 sinde açıklanacakmış.

Yarın gece uyku uyuyamam artık :1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…