• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Askerlik de tayin bekleyenler...

evet sezeryan için 4500 lira istiyolar bende o kadar parayla çocuğuma bişeyler alırım diyorum bakalım
yine kontrollerde özele gider doğumu askeri hastanede yaparım heralde
en iyisini yapmışsın canım bende türkiyeden getirtcem herşeyini tayinlerin açıklanmasını bekliyoruz
burda hem pahalı hemde pazar malı gibi çok kalitesiz gerçekten beğenerek hiç bişey alamıyorum burda

bizde tayinciyiz bu yıl inşallah eşim polis mersindeyiz daha acıklanmadı sabırla bekliyoruz biz de herkesin hakkında hayırlısı nereyse orası olur inşallahhh yofrişlerimmmolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

hayırlısı olsun canım sizin ne zaman açıklanacak tayininiz

çok soal canım hepimiz için hayırlısı olsun inanki haziran diye biliyoz ya bakalım ilk haftası acıklanır galiba iki abimde askeriyede biri agrıda biri şırnakta ablamda dogudan geldi bursada komser bakalım abimlere yakın olsam diyom ya biz nereye gidicez neresi cıkıcak meraklardayım abimle konuştum bugünde askeriyenin acıklanıyomus bugünlerdebilmiyorumkismile

evet cuma günü açıklanıyor bizde merakla bekliyoruz bakalım 2 günümüz kaldı hepimiz için hayırlı güzel yerler olsun inşallah

evet sezeryan için 4500 lira istiyolar bende o kadar parayla çocuğuma bişeyler alırım diyorum bakalım
en iyisini yapmışsın canım bende türkiyeden getirtcem herşeyini tayinlerin açıklanmasını bekliyoruz
burda hem pahalı hemde pazar malı gibi çok kalitesiz gerçekten beğenerek hiç bişey alamıyorum burda

kontrollere bnde özele gittim askeri hastaneden memnun kalmadı m
doğumada memleketime gittim :)
aslında çok güzel kıyazfetler var canım ama çok pahalı mecburen alıyoruz kızımıza bizde hayırlısıyla tamamlanır inş hamileliğin gerisi kolay )kaydirigubbakcemile2

Senacım hayırlı doğumlar olsun canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini kıbrısta nerede kalıyorsunuz biz ulukışlada kalmıştık 28. tümene bağlıydı .
Kıbrıs çok pahalı bir yer heleki giyim yanına yaklaşamıyorsun birde ebeğin tüm malzemelrini imkanın varsa türkiyeden getirt

bizde tayinciyiz bu yıl inşallah eşim polis mersindeyiz daha acıklanmadı sabırla bekliyoruz biz de herkesin hakkında hayırlısı nereyse orası olur inşallahhh yofrişlerimmmolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

Ana sizdemi tayin bekliyorsunuz hadi hayırlısı olsun inşallah güzel bir yer çıkar melikecim

handan ablacım biraz daha iyiyim.pazartesi gecesi burda bir askerin evine hırsız girdi. sadece onun tedirginliği var. yalnız olduğumu herkes biliyor burda zaten. helikopter gelip gidince anlıyorlar. ama 5. katta oturduğum için sanırım öyle bişey olmaz. kapının arkasına gümüş tepsi koydum yerler kalebodur kapıyı zorlamaya kalksalar hemen tepsi düşer ses çıkarır uyuyor olsam bile duyarım. tayinler açıklansında bursaya gidicem kısmetse

benimde sezeryan olucakmış öyle söylediler ameliyatlarım var o yüzden
pek bilgi vermiyolar bende life hospital a gidiyorum arada kontrollere şimdi eşimi bekliyorum gelsin cinsiyetini öğrencez inşallah gösterirse :)

ayy negüzel..çok heyacanlı ..Allah herkese versin bebek..aslında herkese değil de(kıymetini bilmeyenler var çünkü:umursamaz:)isteyen herkese versin diyelim..sağlıcakla kucağına alsın..tüm hamişler inşallah..

bu arada herkese günaydııııınn....

Senacım hayırlı doğumlar olsun canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini kıbrısta nerede kalıyorsunuz biz ulukışlada kalmıştık 28. tümene bağlıydı .
Kıbrıs çok pahalı bir yer heleki giyim yanına yaklaşamıyorsun birde ebeğin tüm malzemelrini imkanın varsa türkiyeden getirt

teşekkür ederim bende türkiyeden getirtmeyi düşünüyorum tayinler açıklanmadan bişey almak istemedim açıklansın başlıcaz getirtmeye

Son düzenleme:
ayy negüzel..çok heyacanlı ..Allah herkese versin bebek..aslında herkese değil de(kıymetini bilmeyenler var çünkü:umursamaz:)isteyen herkese versin diyelim..sağlıcakla kucağına alsın..tüm hamişler inşallah..

bu arada herkese günaydııııınn....

amin canım ben ilk kez anne adayıyım mükemmell bi duyguymuş şimdiden anneliği hissetmeye başladım bide doğarsa nasıl olur kim bilir opuyorumnanaktan

günaydın elmas napıyorsun nasılsın? az kaldı :sm_cool:

ne olsun canım hep aynı..bir yaramazlık yok şükür..bugün temizliğe kalkıştım..kaynanamın yapacağı yok ben yapmasam..o lkadar geniş bir kadınki..ocak leş olmuş batmış çorba yaparken ve o leke kurumuş..ama hatun yatmış horulduyo..o derece rahattır kendileri..bend arkasını topluyom..kendi evimin hizmetçisi olmak istiyom artık bıktım yaa...:sinifsinif:

bu arada senacım avatar resmine hastayım..her baktığımda kızımın karnımda hareket ettiği günler geliyor aklıma..

ne olsun canım hep aynı..bir yaramazlık yok şükür..bugün temizliğe kalkıştım..kaynanamın yapacağı yok ben yapmasam..o lkadar geniş bir kadınki..ocak leş olmuş batmış çorba yaparken ve o leke kurumuş..ama hatun yatmış horulduyo..o derece rahattır kendileri..bend arkasını topluyom..kendi evimin hizmetçisi olmak istiyom artık bıktım yaa...:sinifsinif:

Allah sabır versin canım sana zaten eşin yok birde üstüne kayınvalideyle kalmak hiç çekilmiyo az kaldı inş. kendi evine geçersin en kısa zamanda

Back