- 7 Mart 2009
- 1.551
- 15
- 158
inşallah görür neresindesiniz kıbrısın biz güzelyurttayız güzel bir yer seviyorum burayı ama komşuluk yok yanlızım o sıkıntı birazevet canım uzarsa bu yıl burda doğum yapcam inşallah en çok bebeğim için kalmak istiyorum babası doğumunu görsün hiç değilse
ay bende bayılıyorum bu parçaya ilk kız kardeşim dinletmişti eşimle bana hediye etmişti tam sizlik dinleyin diye sözleri harikasana bişey olur diye aklım hep sende
rüyaların bile benim göz hapsimde
senle yanan yürek üşümezmiş hiç ömrünce
benim öbür yarım
bedelsin sen herşeye.......paylaşmak istediimm.
kızlaaaarr şu an bu parçayı dinliyoruumm..sanki bizler için yazılmış..sizde dinleyin (niran ünsal)
merhabalar
adı neymiş o şarkının
biz lefkoşa yakınlarındayız canım ilk geldiğimde şok olsamda zamanla alıştım kıbrısa rahatız Allaha şükür terör yok olay yok
bir iki arkadaşım var Allahtan kafama uyan
aaa kızlar hiç olmadı bu şarkı. dinler dinler ağlarım ben ağlamaya yer arıyorum zaten.
iyi geceler elmas
niran ünsal aklım hep sende
evt ilk geldigimde bende cok agladım agustos ayında gelmiştim tam sıcagın yaktıgı her yerin kurak oldugu zamandı burası ne böyle diyerek çok agladım ama burda bahar bir başka güzel rengarenk çiçek heryer ovalrı yemyeşil resmen heryer çiçek kokuyor bu taraf daha bir yeşillik seviyorum ama bizim kaldıgımız yerde asker yok kıbrıslı hep pek gelip gitmiyorlar cok nadr görüşüyoruz ne yapım bende zaten kızım bütün günümü alıyor allah senide hayılısıyla kurtarsın
amin canım inşallah
güzelyurt tarafını bende çok seviyorum kıbrısın en yeşil yeri orası
doğumunu nerde yaptın canım
ben askeri hasteneye gidiyorum ama değiştiricem pek memnun değilim
senacım allah bugünümüzü aratmasın yine de... daha kötü ayrılıklar vermesin
bizde en az eşlerimiz kadar dayanıklıyız, cesaretliyiz böyle olmasa asker eşi olamazdık zaten
senacım allah bugünümüzü aratmasın yine de... daha kötü ayrılıklar vermesin
bizde en az eşlerimiz kadar dayanıklıyız, cesaretliyiz böyle olmasa asker eşi olamazdık zaten
ben askeri hastanede yaptım doktorlarım cok iiydi ama degişmiş sanırım sezeryandı benim ki belimden uyusturmuşlardı cok rahat geçti dogumm zaten normal dogum yaptırmıyorlar diye biliyorum askar hastanesinde dışarıya gönderiyorlar
benimde sezeryan olucakmış öyle söylediler ameliyatlarım var o yüzden
pek bilgi vermiyolar bende life hospital a gidiyorum arada kontrollere şimdi eşimi bekliyorum gelsin cinsiyetini öğrencez inşallah gösterirse :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?