Askerlik de tayin bekleyenler...

evet canım uzarsa bu yıl burda doğum yapcam inşallah en çok bebeğim için kalmak istiyorum babası doğumunu görsün hiç değilse
inşallah görür neresindesiniz kıbrısın biz güzelyurttayız güzel bir yer seviyorum burayı ama komşuluk yok yanlızım o sıkıntı biraz
ay bende bayılıyorum bu parçaya ilk kız kardeşim dinletmişti eşimle bana hediye etmişti tam sizlik dinleyin diye sözleri harika

demiiiii amaaa..3 kezdir dinliyorruumm..btince yine dinlicem..aşkım depreşti dinledikçe..

biz lefkoşa yakınlarındayız canım ilk geldiğimde şok olsamda zamanla alıştım kıbrısa rahatız Allaha şükür terör yok olay yok
bir iki arkadaşım var Allahtan kafama uyan

bu şarkııı alışkanlık yapıyo bacılaaaaarrr...hepinizi kocamaannn öpüyorum

iyi geceler herkese ..uykusuuuz ve yorgunum epeyce..görüşmek üzereee

çok kafiyeli konuştum yahuuu..

aaa kızlar hiç olmadı bu şarkı. dinler dinler ağlarım ben ağlamaya yer arıyorum zaten.

iyi geceler elmas

biz lefkoşa yakınlarındayız canım ilk geldiğimde şok olsamda zamanla alıştım kıbrısa rahatız Allaha şükür terör yok olay yok
bir iki arkadaşım var Allahtan kafama uyan

evt ilk geldigimde bende cok agladım agustos ayında gelmiştim tam sıcagın yaktıgı her yerin kurak oldugu zamandı burası ne böyle diyerek çok agladım ama burda bahar bir başka güzel rengarenk çiçek heryer ovalrı yemyeşil resmen heryer çiçek kokuyor bu taraf daha bir yeşillik seviyorum ama bizim kaldıgımız yerde asker yok kıbrıslı hep pek gelip gitmiyorlar cok nadr görüşüyoruz ne yapım bende zaten kızım bütün günümü alıyor allah senide hayılısıyla kurtarsın

senacım allah bugünümüzü aratmasın yine de... daha kötü ayrılıklar vermesin
bizde en az eşlerimiz kadar dayanıklıyız, cesaretliyiz böyle olmasa asker eşi olamazdık zaten

amin canım inşallah
güzelyurt tarafını bende çok seviyorum kıbrısın en yeşil yeri orası
doğumunu nerde yaptın canım
ben askeri hasteneye gidiyorum ama değiştiricem pek memnun değilim

amin canım inşallah
güzelyurt tarafını bende çok seviyorum kıbrısın en yeşil yeri orası
doğumunu nerde yaptın canım
ben askeri hasteneye gidiyorum ama değiştiricem pek memnun değilim

ben askeri hastanede yaptım doktorlarım cok iiydi ama degişmiş sanırım sezeryandı benim ki belimden uyusturmuşlardı cok rahat geçti dogumm zaten normal dogum yaptırmıyorlar diye biliyorum askar hastanesinde dışarıya gönderiyorlar

senacım allah bugünümüzü aratmasın yine de... daha kötü ayrılıklar vermesin
bizde en az eşlerimiz kadar dayanıklıyız, cesaretliyiz böyle olmasa asker eşi olamazdık zaten

doğru söylüyosun canım herkesin kaldırabileceği sorumluluklar değil bizim yaşadıklarımız
Allah eşlerimizinde bizimde yardımcımız olsun
turkbayragi

benimde sezeryan olucakmış öyle söylediler ameliyatlarım var o yüzden
pek bilgi vermiyolar bende life hospital a gidiyorum arada kontrollere şimdi eşimi bekliyorum gelsin cinsiyetini öğrencez inşallah gösterirse :)

ya ay ne heycanlı dönemler daha doguma cok var yaklaşınca verirler sanırım gereken bilgiyi burda özel hastanede dogum yapmak heleki sezeryan pahalı gerçi her şey pahalı burda ben bebegime bir şapkadan başka bir şey almadım hep tr den annem ler aldı gönderdi gerçekten beşiklere falan baktık cok pahalıydı bir arkadaşımız satıyordu bebeginn beşigini ondan aldık hem güzl hem uygundu daha iyisine para vermek istemedim çünkü giderken götüremiycem ne geregi var diye düşündüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…