Askerlik de tayin bekleyenler...

melıkem canımm sımdıden yoruldum valla ev nasıl yerlesecek bılmem cumartesı gonderıyoruz bızde esyayı esım arkadasında kalıcak bıkac gun bende anneme gecıcem :)) antalyaya oglusumla bol bolra denız sevfası yapıcazzz :))

ramazanın ortasına kadar annemde olucam esım ayın 5 de kursa ızmıre gıdecek 1 gunlugune sonra yanımıza gelıp meyıl ıznını kullanıcaz :))

elmascım canım benım bak 6 bısey kalmamıs az daha sabır balımm hersey guzel olucakk ın an

hadi inşallah bitanemmmolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

oh ohhh maşallahhhh canımcım gezin tozun vallaa hayrılı yolculuklar tatlışımmmmolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

habire geziyor yaaaaaaa otur artık evinde kızımmm

ne haber tatlım opuyorumnanaktan

slm sekerlerrra.s.

selam şekerim senden ne haber yerleştin mi evine opuyorumnanaktan

habire geziyor yaaaaaaa otur artık evinde kızımmm

ne haber tatlım opuyorumnanaktan

selam şekerim senden ne haber yerleştin mi evine opuyorumnanaktan

evet ablacımmmm çok şükür işim bitti oturuyom öle sıcak hava yaaaa burdada çokkk sıcakkkksengözlerimebaksanab

selam güzeller..nasılsınız..
eşim gideli 1 hafta oldu sanki 1 ay gibi..daha 15 gün war..geçer mi acep..Allah hiçbir seveni ayırmasın..çok zor..daha uzun ayrı kalanları düşündükçe sadece şükrediyorum..

melıkem gulum ıyıyız hayatım sennn su tasınma ısı bı bıtse sıkıldım ıyıce

vaveyla canım gecer merak etme allah ayırmasın kımseyı tatlım

slm kızlar.bizim lojmanlarda haftaya açıklanıcakımış.büyük ihtimalle lojman çıkıcak dedi eşim.ama ben gelmenizi istemiyorum dedine olucak bilmiyorum valla çok zor durumda kaldım.off

canım lojman cıkarsa bence kesınlıkle gıt kendı evın gıbı olur mu tatlım hem esın sımdı oyle dıyo gorevden gelınce senın kapıyı acman onun ıcın bıseyler yapman bırak herseyı onun yanında olman cok ıyıgelır bak elmas tulay baska arkadaslar gıdemedıler eslerının yanına ev goturemedıklerınden nasıl uzgunler ozlem ıcındeler bı an once kavusmak ıcın gun sayıyolar

slm kızlar.bizim lojmanlarda haftaya açıklanıcakımış.büyük ihtimalle lojman çıkıcak dedi eşim.ama ben gelmenizi istemiyorum dedine olucak bilmiyorum valla çok zor durumda kaldım.off

bence de kesinlikle git..böyle bir imkan varken gitmemek olmaz..

kızlar haklısınız bende gitmek istiyorum.ama eşim beni öyle bir sorumluluk altına sokuyor ki açıkçası gitmek istemiyorum bu yüzden.hastane yok diyo,ortalık çok karışık diyo,çocuğa bir şey olursa ne yapıcaz diyo...yani herkesmi bunu yaşıyo bir tek bizmiyiz anlamıyorum.herkes gidiyo doğuya.valla bana bir akıl verin kızlar.gidemezsem kayınvalidemin yanına gidicem.oda zaten uzakta.12 saatlik yol.

canım ya dırek esıne bence ne kadar karısık olursa olsun bı sen gıtmıyosun kı oraya ben oglum 2 aylıktı gıttım hatta evımıze 100 metre kkala 3 sene once bomba patlamıstı hemen yerlere yattmıstık bı polıs 2 kısı olmustu haberlerdede verdı ama esının yanında ve evınde olmak gıbısı yok ben kendımce ıyıkı gıtmısım dıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…