- 12 Nisan 2007
- 5.176
- 1.221
- 373
- 40
inşallah yaa ..çok sıkılıyorum artık..1 gün bile uzun geliyo...iyice psikolojim bozuldu..kızımında benimde..zıvanadan çıktık ikimizde..gidelim artık yorgunluğa razıyım..dinlenince geçer nasılsa..
melıkem canımm sımdıden yoruldum valla ev nasıl yerlesecek bılmem cumartesı gonderıyoruz bızde esyayı esım arkadasında kalıcak bıkac gun bende anneme gecıcem :)) antalyaya oglusumla bol bolra denız sevfası yapıcazzz :))
ramazanın ortasına kadar annemde olucam esım ayın 5 de kursa ızmıre gıdecek 1 gunlugune sonra yanımıza gelıp meyıl ıznını kullanıcaz :))
melıkem canımm sımdıden yoruldum valla ev nasıl yerlesecek bılmem cumartesı gonderıyoruz bızde esyayı esım arkadasında kalıcak bıkac gun bende anneme gecıcem :)) antalyaya oglusumla bol bolra denız sevfası yapıcazzz :))
ramazanın ortasına kadar annemde olucam esım ayın 5 de kursa ızmıre gıdecek 1 gunlugune sonra yanımıza gelıp meyıl ıznını kullanıcaz :))
inşallah...:)
slm sekerlerrra.s.
habire geziyor yaaaaaaa otur artık evinde kızımmm
ne haber tatlım opuyorumnanaktan
selam şekerim senden ne haber yerleştin mi evine opuyorumnanaktan
slm kızlar.bizim lojmanlarda haftaya açıklanıcakımış.büyük ihtimalle lojman çıkıcak dedi eşim.ama ben gelmenizi istemiyorum dedine olucak bilmiyorum valla çok zor durumda kaldım.off
melıkem gulum ıyıyız hayatım sennn su tasınma ısı bı bıtse sıkıldım ıyıce
vaveyla canım gecer merak etme allah ayırmasın kımseyı tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?