offffff çok canım sıkkın...
eşim yarın 1 haftalığına göreve gidiyor
görevden gelicek ve ertesi gün ilişik kesicez
evi de toplayamadık hergün görev hergün görev bıktım artık bi de bu çıktı şimdi...
eşimin kardeşi geldi onunla toplamaya başladık mobilyaları falan sarıyoruz
söylenecek çok şey var da burda bişey diyemiyorum maalesef
Eşimin bulunduğu yerde 12 tane lojman varmış bayada kalab alıklarmış.Eşimin puanıda fazla değil.yani çok zor lojman çıkması.dışardanda ev tutamam buralar çok karışık diyo.Allah yardımcımız olsunda lojman çıksın inş.yoksa kayınvalidemin yanında kalıcam.şimdiden stresini yaşıyorum
ay sıkılmakta çok haklısın yaaa(( yuhh yani..son dakikaya kadar çalıştırcaklar mümkün olsa..ilişik kesme gününüzden bile şüphe etsen yeridir bennce..bu meslekte herşey belirsiz ...pöööffff..bakalım bizimki ne zaman kesecek..ben kendimi..30 una ayarladım..daha erken olursa süpriz olcak..daha geç olursa da hiç şaşırmıcam alıştık artık
süprizlere..akannehir
hoşgeldin şeker
naber neler yaptın görüşmeyeli..inanırmısın bugün aklımdan geçtin..yerleştin mi..anlat bakalım..kaydirigubbakcemile2
helinim Allah kavuştursun canım
melikecim sen de hoşgeldin
gunaydın kızlarrrrr
melıkem hosgeldın cnımmm nasılsın kuzum
helın allah kavustursun canım ya ayrılık zor malesef bama bızım meslegınde bır numaralı cilveligi bu
elmascım ınsallah erken gelırde suprız yapmıs olur yuzunu dusunemıyorum aklıma getırıyorumda mutluluktan cıldırırsınnn yuce rabbım nasıp eder ınsallah hayırlısıyla
ecesu canım sıkma canını ıste meslek degıl mı tayın ev toplama gıbı bısey dusunmuyolar gorev olduktan sonra hayırlısıyla doner ınsallah az kaldı tatlımmm
hoşbulduk tatlışıma.s.
evetcanım yerleşeli iki hafta oldu çok şükür iyiyim saol sen nasılsın bitanem malesef mersine tekrar dönüş yapıcaz ya eylülde ben işletme 3 ten büte kalmıştım ya adres degişkligi için gec kalmışız canım saglık olsun diyoz canım sıkıldı ama napim mecburum girmeye malatya merkezdeyim iyi güzel de ben daha alışamadım yaaaayerimseniben
günaydın kızz ne haber nasılsın yerleştinmi evine gile güle otur canım malatya güzeldir ya ben evlendim oraya gittim biz lojmandaydık şimdi nasıl değişmiştir herhalde 4 sene kaldık orada opuyorumnanaktan
evet canım yerlestim çok şükür sölenildigine göre cok gelişmiş ve degişmiş carsıya cıkınca yada evin önünden gecince kızların giyimi cok rahatt yani doguya pek benzemiyo insanlarıda asmış kendini zaten üniversitesi olan bi yer normal dimiiii bende 1 yıl oldu zaten evleneli bende sen gibi evlendim geldim sayılır ablacımmolumunekankayizsmile kaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktan
Mutlaka büyümüştür oraları zaten üniversite olması bile çok güzel sen evi neredn tutun canım çarşıya filan yakın mı
aminnnnnnnnnnnnn kuzum yaaa:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:melıkem ıyıyım canım bende hayırlı cumalar sanda ohhh yerlesmıs hatun darısı basımıza kuzum ya
alısırsın canım daha yenı oldugun ıcın boyle gelıyo sana nerelere alısmadık kı be tatlım takma kafana bak rahatmısta ohhhhhh al sen pcnı bızle takılll yavrum :)) bızde cumartesı esyayı gonderıcez netım kesılebılır bu hafta ıcı :))
melikecim güle güle otur evinde canım gidip yerleşmişsin..alışırsında..daha ne olsun
bende gitmek bir an önce yerşleşmek için nasıl can atıyorum bilemezsin...
şafak..7...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?