- 5 Mayıs 2010
- 1.177
- 45
- 318
iyiyim canım sen nasılsın? sınavım iyi değildi biz o gün kaza atlattık sınava gireceğim yere 5,6 km kalmıştı önümüzdeki araç aniden durunca arkadan çarpıyorduk nerdeyse. adamın fren lambaları yanmıyormuş eşimde frene bastığını anlamadı.yolun ortasında birden durunca neye uğradığımızı şaşırdık bi de hızlı gidiyorduk.hayatımda öyle acı bir fren sesi duymadım hiç. allahım korudu yine. zaten stres vardı bu da üstüne tuz biber oldu. eşim adamı şikayet etti fren lambaları yanmıyor diye. polis durduracak mı diye bi de adamın arkasından gittik. hiç oralı olmadılar valla. elim ayağım titreyerek sınava girdim okuduğumu anlamadım bile. hayırlısı olsun diyoruz artık kısmet değilmiş...
evi de toplamaya başlayamadım. dün misafirlerim vardı sınav var diye ertelemiştim geçen hafta onları çağırdım. hazırlık falan derken dün öyle geçti. bugünde dün gelen arkadaş davet etti onlarda memlekete gidiyorlar perşembe günü. gitmeden bizdede oturalım dedi. bugün oraya gidicem. 5 arkadaşa hediye almıştım sadece bir tanesini götüremedim yarın da ona gidicem kahve içmeye hem hediyesini götürücem. sonra yavaş yavaş başlarım artık.
canım haftasonu eşinin yanına gittiler burdan birkaç kişi.benim eşimde gidecekti ama bingölden geç döndük. 26-30 temmuz arasında ilişik kesilebilecekmiş. eşin daha erken gelir belki... bizde kamyonun durumuna göre gidicez.
çok geçmiş olsun canım..sağlık olsun yine denersin..toplanırsın nasılsa daha vakit var..
evine sen çıkmadan göz diktiler dememk..ne kadar sinir bozucu..çıkasım varsada çıkmayasım gelir valla inadınaklava: