• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Askerlik de tayin bekleyenler...

iyiyim canım sen nasılsın? sınavım iyi değildi biz o gün kaza atlattık sınava gireceğim yere 5,6 km kalmıştı önümüzdeki araç aniden durunca arkadan çarpıyorduk nerdeyse. adamın fren lambaları yanmıyormuş eşimde frene bastığını anlamadı.yolun ortasında birden durunca neye uğradığımızı şaşırdık bi de hızlı gidiyorduk.hayatımda öyle acı bir fren sesi duymadım hiç. allahım korudu yine. zaten stres vardı bu da üstüne tuz biber oldu. eşim adamı şikayet etti fren lambaları yanmıyor diye. polis durduracak mı diye bi de adamın arkasından gittik. hiç oralı olmadılar valla. elim ayağım titreyerek sınava girdim okuduğumu anlamadım bile. hayırlısı olsun diyoruz artık kısmet değilmiş...

evi de toplamaya başlayamadım. dün misafirlerim vardı sınav var diye ertelemiştim geçen hafta onları çağırdım. hazırlık falan derken dün öyle geçti. bugünde dün gelen arkadaş davet etti onlarda memlekete gidiyorlar perşembe günü. gitmeden bizdede oturalım dedi. bugün oraya gidicem. 5 arkadaşa hediye almıştım sadece bir tanesini götüremedim yarın da ona gidicem kahve içmeye hem hediyesini götürücem. sonra yavaş yavaş başlarım artık.

canım haftasonu eşinin yanına gittiler burdan birkaç kişi.benim eşimde gidecekti ama bingölden geç döndük. 26-30 temmuz arasında ilişik kesilebilecekmiş. eşin daha erken gelir belki... bizde kamyonun durumuna göre gidicez.

çok geçmiş olsun canım..sağlık olsun yine denersin..toplanırsın nasılsa daha vakit var..
evine sen çıkmadan göz diktiler dememk..ne kadar sinir bozucu..çıkasım varsada çıkmayasım gelir valla inadına:oklava:

lojman çıkarsa ben eşimle gidicem. yoksa kayınvalidemle kalıcam.eşimnde eylülde belli olur dedi. bebeğimde küçük zaten yolculuk yapamam.şırnağa gidicem.Allah hepimize kolaylık versin.ilk tayin bu benim için zor olucak.

amin canım..umarım gidebilirsin eşinle:Saruboceq:

şafak...11...

ama bu 11 le bitmicek tabi..yani eşime kavuşcam ama tekrar ayrı kalcaz kısa bir süre..11 gün sonra gelcek 15 gün beraberiz..sonra gitcek.biz kızımla lojman çıkana kadar beklicez..eşim 10-15 gün sürer diyo..offf yaa çatlıcam artık..1 gün bile beklemek istemiyomki bennn

yani nerden baksan evime gitmeme daha 1 ay var...bıktım yaaa bıktım...

elmascım canım ya bak yuzdun yuzdun hayırlısıyla sonuna dogru gıdıyosun stres yapma kendıne bak esını gormek ne ıyı gelıcek sıze sonrası uzun degıl ev telesına hemen gecerr

ecusu canım az kaldı bakkk hayırlısıylada cıksanaız ordan bızde ayın bırınde esyayı gonderıyoruzz esıme kurs cıktı ızmıre gıdeıcek 15.20 gunlugune bende anneme antalyaya gıdıcem

şafak...11...

ama bu 11 le bitmicek tabi..yani eşime kavuşcam ama tekrar ayrı kalcaz kısa bir süre..11 gün sonra gelcek 15 gün beraberiz..sonra gitcek.biz kızımla lojman çıkana kadar beklicez..eşim 10-15 gün sürer diyo..offf yaa çatlıcam artık..1 gün bile beklemek istemiyomki bennn

yani nerden baksan evime gitmeme daha 1 ay var...bıktım yaaa bıktım...

eşiniz şu anda nerede görev yapıyor?

günaydınlaaarrrrrr....

şafaaaaaakkkkkkk......10...........başka yooookkkk..:lepi:hihoyyytturkbayragi

"ben eşimin ilk görev yaptığı yerdeyim şu anda yalova da.eşimde bu gün yeni görev yerinde şırnak ta... "
canım Allah kavuştursun ben de eşimi cumartesi günü Artvine yolladım, bu kaçıncı yolculayışım :(( yeri rahatmış ama yine de ayrılık zor :(((

"ben eşimin ilk görev yaptığı yerdeyim şu anda yalova da.eşimde bu gün yeni görev yerinde şırnak ta... "
canım Allah kavuştursun ben de eşimi cumartesi günü Artvine yolladım, bu kaçıncı yolculayışım :(( yeri rahatmış ama yine de ayrılık zor :(((

evet canım az kaldı şükürler olsun..

sen eşinle birlikte değilmiydin..ayrımıydınız..ayrılıık zor tabi zor olmaz mı..Allah kimseyi ayrı bırakmasın..eyvahedigeldismile

elmasçım ben tayinim çıktıktan sonra gideceğim. artı tuttuğumuz evde oturan öğretmen henüz taşınmadı o çıkar çıkmaz biz taşınacağız . 2 senedir o kadar yolculadım ki ama halen alışamadım desem yeridir...

offffff çok canım sıkkın...
eşim yarın 1 haftalığına göreve gidiyor
görevden gelicek ve ertesi gün ilişik kesicez
evi de toplayamadık hergün görev hergün görev bıktım artık bi de bu çıktı şimdi...
eşimin kardeşi geldi onunla toplamaya başladık mobilyaları falan sarıyoruz
söylenecek çok şey var da burda bişey diyemiyorum maalesef

canım sen gidemiyo musun..yoksa daha sonra gidebilecekmisin..bilmiyorumkismile

Eşimin bulunduğu yerde 12 tane lojman varmış bayada kalab alıklarmış.Eşimin puanıda fazla değil.yani çok zor lojman çıkması.dışardanda ev tutamam buralar çok karışık diyo.Allah yardımcımız olsunda lojman çıksın inş.yoksa kayınvalidemin yanında kalıcam.şimdiden stresini yaşıyorum:(

elmasçım ben tayinim çıktıktan sonra gideceğim. artı tuttuğumuz evde oturan öğretmen henüz taşınmadı o çıkar çıkmaz biz taşınacağız . 2 senedir o kadar yolculadım ki ama halen alışamadım desem yeridir...

tayinin ne zaman çıkıcak..nereye çıkcak..şu ana nerdesin.nereye taşıncan...kafam karıştı biraz..bilmiyorumkismile

Back