• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Askerlik de tayin bekleyenler...

kızlar bu arada bugün eşyalarımı kamyona yükletip yolladım ben de bir an önce evime gitmek istiyorum ama önce benim eş durumu tayinlerini beklemem lazım :(

selam güzeller:3:
nasılsınız..
jely10 üzüldüm lojman olmamasına..hayırlısı olsun sizin için..
ben allah nasip ederse haftaya salı batman da olucam..çok heyecanlıyımhihoyyyt

Saolun arkadaşlar.Allah sizi bir an önce yeni evlerinize kavuştursun.:Benim içinde 2 senenin çabuk geçmesini nasip etsin.sıkıntılı günler başlıyo.Tek dileğim sağ sağlim eşime kavuşmak.daha evleneli 9 ay oldu:(

Saolun arkadaşlar.Allah sizi bir an önce yeni evlerinize kavuştursun.:Benim içinde 2 senenin çabuk geçmesini nasip etsin.sıkıntılı günler başlıyo.Tek dileğim sağ sağlim eşime kavuşmak.daha evleneli 9 ay oldu:(

lojman çıkmamasına üzüldüm canım yaa..ayrı ev tutabilirseniz çok rahat edersin..annene veya kaynanana yakın..en azında kafanı dinlersin evinde..kimsenin yanında kalma..hayırlısı olsun çabuk geçer inş..bebiş le ğraşırken anlamazsın zamanın geçtiğini umarım..:1no2:

ooffff yaa bu arada bizim lojman çekilişi taaa 26 ağustostaymış..olacak iş mi yaa..mehir iznini boşa buralarda geçiricez anlıcanız..eşim göreve başlıcak 10 gün sonra çekiliş ne kadar aptalca yaa..sen kal diyo..10-12 gün sonra eşyalarla birlikte gelirsin diyo..cinlerim tepemede..bend ebir gün bile kalmak istemiyom..boşuna misafir hane ye para vermeyelim diyo..10-12 gün napıca çocukla sıkılırsın.işe gidince aklım send ekalır diyo..bende gitmek için diretiyom..1 güne bile tahammülüm kalmadıki..10 gün çook geliyo gözüme..bide hemen çekiliş olunca anahtarı veriyolar mı hemen taşınabilcez mi onuda bilmiyom ki bilen var mı..??

lojman çıkmamasına üzüldüm canım yaa..ayrı ev tutabilirseniz çok rahat edersin..annene veya kaynanana yakın..en azında kafanı dinlersin evinde..kimsenin yanında kalma..hayırlısı olsun çabuk geçer inş..bebiş le ğraşırken anlamazsın zamanın geçtiğini umarım..:1no2:

keşke böyle bir şey mümkün olsa.çünkü ben şu anda ayrı evde oturuyorum zaten.ve kendi memleketimde tanıdığım insanlarla zaman daha çabuk geçerdi.ama ne yazık ki oraya gitmek zorundayım.zaten pekte anlaşamıyoruz onlarla.Allah yardımcım olsun:(

hadi yaa..eşin seni bile bile sorunun içine atıyo desene..eşyaları napıcaksınız..2 sene önceki benim yaşadığım duygları yaşıyosun seni çok iyi anlıyorum..maddiyat nedenile ayrı ev benim mümkün olmadı..bi sene annemgilde bi sene kaynana gilde kaldımçook gıcık bi durum.tabi arada here iki tarafada gidip geldim..çok zor günlerdi..zor sabrettim..hala da bitmiş değil..eşim yanımda geldi şükür..ama yeni görev yerine gidicek 10 gün sonra ve biz o gittikten 10-15 gün daha sonra gidebilecez..düşündükçe sinirlerim bozuluyo..1 gün bile kalmak istemiyorum çünkü artık..çook uzun geliyo gözüme..eşimle bu yüzden tartışıp duryoruz..götürmek istemiyo misafirhanede uğraşmayın burda kalın diyo..ooff off..en son izne geldiğinde 5 ay önce bir daha ki gelişinde bereber gitcez artık diyodum..kısmet olmıcak yine..neye heveslensem olmuyo zaten..yine yolcu edicem onu..ben geride kalıcam..kaynanamın pasaklı evinde.pasaklı mutfağında yatağında..sabrım kalmadı artık sanki yeniden iki seneye başlıcazz.. bu şanssızlığımız nolacak bilmiyom valla...alsanaalsanasmile

bu arada ecesuu nerelerdesin..taşınma işleriyle baya bi meşgulsun sanırım..sizde kurtuldunuz ordan ama neyse gözün aydın..

hadi yaa..eşin seni bile bile sorunun içine atıyo desene..eşyaları napıcaksınız..2 sene önceki benim yaşadığım duygları yaşıyosun seni çok iyi anlıyorum..maddiyat nedenile ayrı ev benim mümkün olmadı..bi sene annemgilde bi sene kaynana gilde kaldımçook gıcık bi durum.tabi arada here iki tarafada gidip geldim..çok zor günlerdi..zor sabrettim..hala da bitmiş değil..eşim yanımda geldi şükür..ama yeni görev yerine gidicek 10 gün sonra ve biz o gittikten 10-15 gün daha sonra gidebilecez..düşündükçe sinirlerim bozuluyo..1 gün bile kalmak istemiyorum çünkü artık..çook uzun geliyo gözüme..eşimle bu yüzden tartışıp duryoruz..götürmek istemiyo misafirhanede uğraşmayın burda kalın diyo..ooff off..en son izne geldiğinde 5 ay önce bir daha ki gelişinde bereber gitcez artık diyodum..kısmet olmıcak yine..neye heveslensem olmuyo zaten..yine yolcu edicem onu..ben geride kalıcam..kaynanamın pasaklı evinde.pasaklı mutfağında yatağında..sabrım kalmadı artık sanki yeniden iki seneye başlıcazz.. bu şanssızlığımız nolacak bilmiyom valla...alsanaalsanasmile

eşyalarımıda kullanıcaklar.artık orda yaptığı birikimlede yeni eşya alır.bende çektiğimle kalırım.çok üzülüyorum ya.bir yandan sağ salim gelsin diyorum önemli dğeil diyorum bir yandan da müthiş bir öfke duyuyorum.ne yapacağımı şaşırdım.çocuğumun benim kültürümle yetişmesini istiyorum.şiveli konuşmasın istiyorum.benim terbiyemi alsın istiyorum.zaten düğünümden beri anlaşamıyoruz.hep ben alttan alıyorum.düğün günümden b eri hep onlar yüzünden ağlıyorum.sevmiyorum işte.sevmediğin insnala nasıl yaşarsın.ama ben bunları eşime anlatamıyorum.

diyecek bişey bulamıyorum Allah kolaylık versin canım..sende sık sık kaçarsın annenlere..

eşyalarımıda kullanıcaklar.artık orda yaptığı birikimlede yeni eşya alır.bende çektiğimle kalırım.çok üzülüyorum ya.bir yandan sağ salim gelsin diyorum önemli dğeil diyorum bir yandan da müthiş bir öfke duyuyorum.ne yapacağımı şaşırdım.çocuğumun benim kültürümle yetişmesini istiyorum.şiveli konuşmasın istiyorum.benim terbiyemi alsın istiyorum.zaten düğünümden beri anlaşamıyoruz.hep ben alttan alıyorum.düğün günümden b eri hep onlar yüzünden ağlıyorum.sevmiyorum işte.sevmediğin insnala nasıl yaşarsın.ama ben bunları eşime anlatamıyorum.

neden kaynana da kalmaya mecbur ediliyorsun anlamadım..
zor gerçekten..aynı şehirdemisiniz aileler olarak

hayır onlar benim bulunduğum şehire 12 saat uzaklıktalar.adetleri böyleymiş orda kalmam lazımmış.eşimle bu konuda çok tartıştık en azından bir kere dene diyor.

enteresan yaa..ben anlayamıyorum..tabi konuşurum böyle ben de mecbur kalırmışım ilerde..allah sabır versin..eşinin biraz anlayışlı olması lazım ama yaa..hem ayrısınız hem de belki de rahat olamayacağın bir yerde olacaksın..

enteresan yaa..ben anlayamıyorum..tabi konuşurum böyle ben de mecbur kalırmışım ilerde..allah sabır versin..eşinin biraz anlayışlı olması lazım ama yaa..hem ayrısınız hem de belki de rahat olamayacağın bir yerde olacaksın..

belkisi yok kesinlikle rahat olamıcam.bak az önce konuştum kayınvalidemle eşimde hattaydı konferans konuşmada.neredeyse tartışıcaktık.bunları göre görede beni gönderiyo.ama konuşmalarına bakarsanda anlayışlı.adım gibi eminim annesinin çenesinden korkuyo.

ya valla kusura bakmayın o kadar doluyum ki anlatamam.kimseyle paylaşamıyorum.gözlerimin altında ağlamaktan torbalar oluştu.daha oğlum 2 aylık.sütüm yetmiyo.hep huysuzluk yapıyo haliyle aç çünkü.çok korkuyorum 2 sene sonra tanınmaz bir hale gelmekten korkuyorum.eşimide düşünüyorum.hepiniz az çok yaşamışsınızdır bunları.ama bunla nasıl başa çıkarım bilmiyorum:(

zorluk üstüne zorluk çıkarıyolar sana resmen yaa..garezleri mi var sana..zaten ayrı kalmak başlı başına zor..yaşadım bilirim..kaynanamla bir sene kaldım ama çenesi çıkmaz< öyle.zaten gevezenin teki olsa kalmazdım hayatta..annemelerdede kaldım inanki orda bile rahat olamıyosun bir süre sonra..her şey batıyo..bebeğini düşün güçlü olmaya çalış..asker eşisin sen..en azından bir kere dene demiş ya denedin diyelim olmayınca..tamam senin istediğin olsun diyecek mi peki..

ya valla kusura bakmayın o kadar doluyum ki anlatamam.kimseyle paylaşamıyorum.gözlerimin altında ağlamaktan torbalar oluştu.daha oğlum 2 aylık.sütüm yetmiyo.hep huysuzluk yapıyo haliyle aç çünkü.çok korkuyorum 2 sene sonra tanınmaz bir hale gelmekten korkuyorum.eşimide düşünüyorum.hepiniz az çok yaşamışsınızdır bunları.ama bunla nasıl başa çıkarım bilmiyorum:(

canım benim yaa..üzme kendini takma demek kolaydır ama yapman gereken de bu..bebeğin için..onları artık böyle kabul edip eşinle mutlu olmaya çalışacaksın..

Back