kızlar haklısınız bende gitmek istiyorum.ama eşim beni öyle bir sorumluluk altına sokuyor ki açıkçası gitmek istemiyorum bu yüzden.hastane yok diyo,ortalık çok karışık diyo,çocuğa bir şey olursa ne yapıcaz diyo...yani herkesmi bunu yaşıyo bir tek bizmiyiz anlamıyorum.herkes gidiyo doğuya.valla bana bir akıl verin kızlar.gidemezsem kayınvalidemin yanına gidicem.oda zaten uzakta.12 saatlik yol.
canım ya dırek esıne bence ne kadar karısık olursa olsun bı sen gıtmıyosun kı oraya ben oglum 2 aylıktı gıttım hatta evımıze 100 metre kkala 3 sene once bomba patlamıstı hemen yerlere yattmıstık bı polıs 2 kısı olmustu haberlerdede verdı ama esının yanında ve evınde olmak gıbısı yok ben kendımce ıyıkı gıtmısım dıyorum
her ne olursa olsun gitmelisin..olacak olduktan sonra başka şekilde de olur..kötü şartlarda doğuda olan çok arkadaşım vardı hala da var..ne yaşayacağımızı bilmiyoruz ki..
ben hep tek oda bile olsa bir ev imkanı olduktan sonra her zaman giderim diyorum..
canım bencede git derim ben..iki sene ayrılığın acısını çekmiş biri olarak..şartlar illaki zor dur ..ama en azından evin orda olsun.sen arada gider gelirsin memlekete.olmazsa.bir iki ay orda bir iki ay ailende kalaırsın öyle geçirirsin..hakkınızda hayırlısı yinede..
bu arada kızlar mersine geldim bende kaynanamlara..asıl bomba haberi veriyorum...kociş şu an yoldaaa..kahvaltıda beraberiiiz...inanamıyorum..Allahım herkesi kavuştursun:Saruboceq:alkisalkisalkis
sağolun kızlar Allahım herkesi kavuştursuunnn..
elmascımmm gözün aydın canımmmmmmopuyorumnanaktan
sağol canım benim..darısı tüm ayrı olanların başına..bide evime gidip yerleşeyim senin gibi tam süper olcakzemuszemus
Darısı bizim başımıza:)
kıbrıs hakkında öğrenmek istediğim okadar çok şey var ki mesela lojmanları nasıl eşya durumu ne. askeri kantinler hakkında hiç bir şey bilmiyorum bunlar hakkında yardımcı olursanız çok sevinirim
hayırlı olsun canım tayininiz güzelyurt kıbrısın en yeşil yeri
ben lefkoşa yaknlarındayım bitterçikolatam vardı güzelyurt tarafında
kıbrıs bir avuç yer zaten
öğrenmek istediğin ne varsa yardımcı oluruz canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?