Askerlik de tayin bekleyenler...

her ne olursa olsun gitmelisin..olacak olduktan sonra başka şekilde de olur..kötü şartlarda doğuda olan çok arkadaşım vardı hala da var..ne yaşayacağımızı bilmiyoruz ki..
ben hep tek oda bile olsa bir ev imkanı olduktan sonra her zaman giderim diyorum..

Geçmiş olsun canım.benimde oğlum 2 aylık.dışardada ev varmış 50 metre arası varmış alayla.ben gitmeyi çok istiyorum.ama eşimle bu konuda anlaşamıyoruz.kayınvalidemlede yaşamayı hiç istemiyorum. bakalım ne olucakyarın lojmanlar açıklanıcakmış

Bende öyle düşünüyorum.ama kimse evini getirmiyor.buralar karışık diyor.her yer karışık şimdi.

canım bencede git derim ben..iki sene ayrılığın acısını çekmiş biri olarak..şartlar illaki zor dur ..ama en azından evin orda olsun.sen arada gider gelirsin memlekete.olmazsa.bir iki ay orda bir iki ay ailende kalaırsın öyle geçirirsin..hakkınızda hayırlısı yinede..

bu arada kızlar mersine geldim bende kaynanamlara..asıl bomba haberi veriyorum...kociş şu an yoldaaa..kahvaltıda beraberiiiz...inanamıyorum..Allahım herkesi kavuştursun:Saruboceq:alkisalkisalkis

gözün aydın canımalkisalkisalkis bizim 14 gün kaldı..

hayırlı cumalar sekerler nasılsınız

elmasım yok keyfı yerındee hatunun aman oolsun cok hakkettı nasıl safak saydı kuzum kavustuya sonunda en buyuk mutluluk ona

kıbrıs hakkında öğrenmek istediğim okadar çok şey var ki mesela lojmanları nasıl eşya durumu ne. askeri kantinler hakkında hiç bir şey bilmiyorum bunlar hakkında yardımcı olursanız çok sevinirim

merhaba benimde eşim topçu büyük ihtimalle seneye kıbrıstayız. kıbrıs hakkında bilgi verirmisiniz gelirken neler getirmem gerek lojmanları nasıl. askeri kantinler uygunmu kısacası kıbrıs hakkında anlatabileceğinia herşey yardımcı olursanız sevinirim

jelyb10 lojman çıkmamasına üzüldüm hayırlısı olsun canım. bana bu lojman işi çok ilginç geliyor il merkezinde zaten öyle böyle ev bulunuyor ama taşrada zaten sıkıntı asıl taşraya lojman verilmesi lazım ama gel gör ki bizde durum tersi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…