• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Askerlik de tayin bekleyenler...

offffff çok canım sıkkın...
eşim yarın 1 haftalığına göreve gidiyor
görevden gelicek ve ertesi gün ilişik kesicez
evi de toplayamadık hergün görev hergün görev bıktım artık bi de bu çıktı şimdi...
eşimin kardeşi geldi onunla toplamaya başladık mobilyaları falan sarıyoruz
söylenecek çok şey var da burda bişey diyemiyorum maalesef

ay sıkılmakta çok haklısın yaaa:((( yuhh yani..son dakikaya kadar çalıştırcaklar mümkün olsa..ilişik kesme gününüzden bile şüphe etsen yeridir bennce..bu meslekte herşey belirsiz ...pöööffff..bakalım bizimki ne zaman kesecek..ben kendimi..30 una ayarladım..daha erken olursa süpriz olcak..daha geç olursa da hiç şaşırmıcam alıştık artık
süprizlere..akannehir

Eşimin bulunduğu yerde 12 tane lojman varmış bayada kalab alıklarmış.Eşimin puanıda fazla değil.yani çok zor lojman çıkması.dışardanda ev tutamam buralar çok karışık diyo.Allah yardımcımız olsunda lojman çıksın inş.yoksa kayınvalidemin yanında kalıcam.şimdiden stresini yaşıyorum:(

Allah yardımcın olsun canım..umarım çıkar lojman.bu mesleğin cilveleri işte..:bbo:

gunaydın kızlarrrrr

melıkem hosgeldın cnımmm nasılsın kuzum

helın allah kavustursun canım ya ayrılık zor malesef bama bızım meslegınde bır numaralı cilveligi bu

elmascım ınsallah erken gelırde suprız yapmıs olur yuzunu dusunemıyorum aklıma getırıyorumda mutluluktan cıldırırsınnn yuce rabbım nasıp eder ınsallah hayırlısıyla

ecesu canım sıkma canını ıste meslek degıl mı tayın ev toplama gıbı bısey dusunmuyolar gorev olduktan sonra hayırlısıyla doner ınsallah az kaldı tatlımmm

ay sıkılmakta çok haklısın yaaa:((( yuhh yani..son dakikaya kadar çalıştırcaklar mümkün olsa..ilişik kesme gününüzden bile şüphe etsen yeridir bennce..bu meslekte herşey belirsiz ...pöööffff..bakalım bizimki ne zaman kesecek..ben kendimi..30 una ayarladım..daha erken olursa süpriz olcak..daha geç olursa da hiç şaşırmıcam alıştık artık
süprizlere..akannehir

canım allahım yardımcın olsun

hoşgeldin şeker

naber neler yaptın görüşmeyeli..inanırmısın bugün aklımdan geçtin..yerleştin mi..anlat bakalım..kaydirigubbakcemile2

hoşbulduk tatlışıma.s.
evetcanım yerleşeli iki hafta oldu çok şükür iyiyim saol sen nasılsın bitanem malesef mersine tekrar dönüş yapıcaz ya eylülde ben işletme 3 ten büte kalmıştım ya adres degişkligi için gec kalmışız canım saglık olsun diyoz canım sıkıldı ama napim mecburum girmeye malatya merkezdeyim iyi güzel de ben daha alışamadım yaaaayerimseniben

gunaydın kızlarrrrr

melıkem hosgeldın cnımmm nasılsın kuzum

helın allah kavustursun canım ya ayrılık zor malesef bama bızım meslegınde bır numaralı cilveligi bu

elmascım ınsallah erken gelırde suprız yapmıs olur yuzunu dusunemıyorum aklıma getırıyorumda mutluluktan cıldırırsınnn yuce rabbım nasıp eder ınsallah hayırlısıyla

ecesu canım sıkma canını ıste meslek degıl mı tayın ev toplama gıbı bısey dusunmuyolar gorev olduktan sonra hayırlısıyla doner ınsallah az kaldı tatlımmm

hoşbulduk canımmm iyi çok şükür sen nasılsın yofrişimmmolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

hoşbulduk tatlışıma.s.
evetcanım yerleşeli iki hafta oldu çok şükür iyiyim saol sen nasılsın bitanem malesef mersine tekrar dönüş yapıcaz ya eylülde ben işletme 3 ten büte kalmıştım ya adres degişkligi için gec kalmışız canım saglık olsun diyoz canım sıkıldı ama napim mecburum girmeye malatya merkezdeyim iyi güzel de ben daha alışamadım yaaaayerimseniben

günaydın kızz ne haber nasılsın yerleştinmi evine gile güle otur canım malatya güzeldir ya ben evlendim oraya gittim biz lojmandaydık şimdi nasıl değişmiştir herhalde 4 sene kaldık orada opuyorumnanaktan

günaydın kızz ne haber nasılsın yerleştinmi evine gile güle otur canım malatya güzeldir ya ben evlendim oraya gittim biz lojmandaydık şimdi nasıl değişmiştir herhalde 4 sene kaldık orada opuyorumnanaktan

evet canım yerlestim çok şükür sölenildigine göre cok gelişmiş ve degişmiş carsıya cıkınca yada evin önünden gecince kızların giyimi cok rahatt yani doguya pek benzemiyo insanlarıda asmış kendini zaten üniversitesi olan bi yer normal dimiiii bende 1 yıl oldu zaten evleneli bende sen gibi evlendim geldim sayılır ablacımmolumunekankayizsmile kaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktan

evet canım yerlestim çok şükür sölenildigine göre cok gelişmiş ve degişmiş carsıya cıkınca yada evin önünden gecince kızların giyimi cok rahatt yani doguya pek benzemiyo insanlarıda asmış kendini zaten üniversitesi olan bi yer normal dimiiii bende 1 yıl oldu zaten evleneli bende sen gibi evlendim geldim sayılır ablacımmolumunekankayizsmile kaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktan

Mutlaka büyümüştür oraları zaten üniversite olması bile çok güzel sen evi neredn tutun canım çarşıya filan yakın mı

melıkem ıyıyım canım bende hayırlı cumalar sanda ohhh yerlesmıs hatun darısı basımıza kuzum ya

alısırsın canım daha yenı oldugun ıcın boyle gelıyo sana nerelere alısmadık kı be tatlım takma kafana bak rahatmısta ohhhhhh al sen pcnı bızle takılll yavrum :)) bızde cumartesı esyayı gonderıcez netım kesılebılır bu hafta ıcı :))

melikecim güle güle otur evinde canım gidip yerleşmişsin..alışırsında..daha ne olsun

bende gitmek bir an önce yerşleşmek için nasıl can atıyorum bilemezsin...

şafak..7...

melıkem ıyıyım canım bende hayırlı cumalar sanda ohhh yerlesmıs hatun darısı basımıza kuzum ya
aminnnnnnnnnnnnn kuzum yaaa:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

alısırsın canım daha yenı oldugun ıcın boyle gelıyo sana nerelere alısmadık kı be tatlım takma kafana bak rahatmısta ohhhhhh al sen pcnı bızle takılll yavrum :)) bızde cumartesı esyayı gonderıcez netım kesılebılır bu hafta ıcı :))

inşallah canım alışırım cünkü 6 yıl oldu bizeakannehir öle yapıyom zaten tatlışımm cok saollllll darısıda hayırlısıyla size olsun inşallah ama çok yoruluyo insan yaaaolumunekankayizsmile Şeniz Şeniz

melikecim güle güle otur evinde canım gidip yerleşmişsin..alışırsında..daha ne olsun

bende gitmek bir an önce yerşleşmek için nasıl can atıyorum bilemezsin...

şafak..7...

çok tesekkürler bitanemmm darısıda sana olsun inşallahhhhhh bidenemmmm seni cok iyi anlıyorummmm hadi inşallahhh elmascımmmolumunekankayizsmile Şeniz Şeniz

inşallah yaa ..çok sıkılıyorum artık..1 gün bile uzun geliyo...iyice psikolojim bozuldu..kızımında benimde..zıvanadan çıktık ikimizde..gidelim artık yorgunluğa razıyım..dinlenince geçer nasılsa..

Back