• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Askerlik de tayin bekleyenler...

ecesu nerelerdesin neler yuapıyosun...sınav nasıldı...sınavıda atlattıık artık toplanmaya başlamışındır..

canım esya konusunda ne kadar sansızmısınız ya tavı komsuluk yonundede gecmıs lsun datlumm

elmascım az kalmıs hadı hayırlşısı canımm

az kaldııııııı....bizdeki sabırda çok az kaldı ama...sağlıcakla bitsin artık...10 dan sonra geri sayıım yapıcam yine..bekleyişi eğlenceli hale getiriyorum böylecee:)

lojman durumuda erkenden belli olsada hemne gidebilsem keşke..ama gecikicek sanırım..:hulya:

merhaba kızlar..
bizim taşınma olayı yani eşya gönderme olaylı oldu biraz..anlatayım biraz..
eşyaları topladık herşey bitti bizde gönderip arabayla yola çıkıp esk ye geliriz dedik..kamyon ve taşıyanları bulan adam üçkağıtçının önde gideni! sabah 10 da geliriz dedi 12 oldu adam yok..neyse 3 e kadar bekledik kamyon geldi adamlar yok..bu arada ben benim arkadaşım we komşum olan birinde kalıyorum tabi arkadaş zannederek..kendi aldı beni evden götürdü evine..titiz ki ne titiz!! çocuk acıktı çorbayı balkonda yedirelim diyor! açmısın diye sormuyor! bu insan sivilden arkadaş.benim gecenin 4 ünde eşyasıyla gelip de misafir ettiğim asker eşlerinden gııık yok..ne haldesin bebeğin war gel bize yok!!başka kamyon geldi akşam 8 buçukta o saate kadar salaklık işte gidecek yer yok gibi orada aç susuz rahatsız bekledim eşim kamyon adam derdinde bişeyden haberi yok!! ağlamaktan helak oldum..benim o asker eşi arkadaşlarım muhabbet arıyorlarmış herşey gidene kadarmış..gitmeden herşey iyiydi!!gidene bay bay!
neyse çok moralm bozuldu..30 tane arkadaşım varsa 10 u ile görüştüm sadece giderken..yazık ya insanlar bir tuhaf olmuş ne arkadaşlık ne komşuluk..allahım gittiğim yerde hayırlı insanlar çıkarsın karşımıza..

insanlar çok nankör vaveyla herkes çıkarcı olmş Allahım hayırlı komşu versin hepimize
ama unutmasınlar onlarda gurbetçi onlarda taşınacak Allahım beter etsin benze şeyler yaşadım bnde anlıyorum seni bnmde kızım 7 aylık inş gittiğimiz yerde rahat ederiz canım

ecesu nerelerdesin neler yuapıyosun...sınav nasıldı...sınavıda atlattıık artık toplanmaya başlamışındır..
iyiyim canım sen nasılsın? sınavım iyi değildi biz o gün kaza atlattık sınava gireceğim yere 5,6 km kalmıştı önümüzdeki araç aniden durunca arkadan çarpıyorduk nerdeyse. adamın fren lambaları yanmıyormuş eşimde frene bastığını anlamadı.yolun ortasında birden durunca neye uğradığımızı şaşırdık bi de hızlı gidiyorduk.hayatımda öyle acı bir fren sesi duymadım hiç. allahım korudu yine. zaten stres vardı bu da üstüne tuz biber oldu. eşim adamı şikayet etti fren lambaları yanmıyor diye. polis durduracak mı diye bi de adamın arkasından gittik. hiç oralı olmadılar valla. elim ayağım titreyerek sınava girdim okuduğumu anlamadım bile. hayırlısı olsun diyoruz artık kısmet değilmiş...

evi de toplamaya başlayamadım. dün misafirlerim vardı sınav var diye ertelemiştim geçen hafta onları çağırdım. hazırlık falan derken dün öyle geçti. bugünde dün gelen arkadaş davet etti onlarda memlekete gidiyorlar perşembe günü. gitmeden bizdede oturalım dedi. bugün oraya gidicem. 5 arkadaşa hediye almıştım sadece bir tanesini götüremedim yarın da ona gidicem kahve içmeye hem hediyesini götürücem. sonra yavaş yavaş başlarım artık.

canım haftasonu eşinin yanına gittiler burdan birkaç kişi.benim eşimde gidecekti ama bingölden geç döndük. 26-30 temmuz arasında ilişik kesilebilecekmiş. eşin daha erken gelir belki... bizde kamyonun durumuna göre gidicez.

dış karakoldan birisi ilçe merkezine tayin oldu bizim evi tutmuşlar burda. ne zaman çıkıyorsunuz deyip duruyorlar 30 temmuza kadar burdayız demiştik şimdide ev sahibini aramışlar çıkmıyor diye. dün duydum nasıl sinirlendim yine. ev sahibi çıkartacak bizi düşünceye bak yaaa... hangi akılla arıyorsun ki ev sahibini biz burda kiracıyız daha...eşimi ayrı beni ayrı aradılar. şimdide ev sahibi... ben çık demem demiş adamda...başka ev bak o zaman demiş.

gunaydın kızlar

ecesu canım gecmıs lsun buyuk bısey atlatmıssınız sadaka gıbı bısey verseydınız allah korumus canım ya olsun seneye tekrar gırersın hayırlısı olsun sıkma canını

ne delı ınsanlar var ya daha ıcındeyken ne zman cıkıcan dıyolar ne acelesı varmıs acaba :)) bende yenı tuttugumuz ev ıcın yorum yapmıstım arkadaslarımda yapmıs bızım ev sahıbıde ona kızmıs esımde senı ne ılgılendırır dıye bagrınmıs

hayat cok dogru soyluyosun canım ya yuce rabbıme sukurler olsun oyle ınsanlarla karsılasmadım bundan sonrada karsılasmam ınsallah

gunaydın kızlar

ecesu canım gecmıs lsun buyuk bısey atlatmıssınız sadaka gıbı bısey verseydınız allah korumus canım ya olsun seneye tekrar gırersın hayırlısı olsun sıkma canını

ne delı ınsanlar var ya daha ıcındeyken ne zman cıkıcan dıyolar ne acelesı varmıs acaba :)) bende yenı tuttugumuz ev ıcın yorum yapmıstım arkadaslarımda yapmıs bızım ev sahıbıde ona kızmıs esımde senı ne ılgılendırır dıye bagrınmıs

sağol canım eşim verdi zaten.

aaa bağırmaya ne hakkı varmış beğenmiyorsak beğenmiyoruz deriz. biz evi tuttuk canım. zemin katın üstüymüş 1. kat yani. inşallah rutubet falan olmaz. bi de çıkacak olan adam vazgeçtim derse o zaman yandık işte.

manyak ıste ya sınır ettı benıde esım bana dıyınce dengesız cok canım malesefff :) hayırlı olsun canım ya o arkadaslarınkını tutmamıssınız karsı taraftakını tutmussunuz ınsallah rutubet olmaz ama sanmıyorumm olucagınıda bızde 15 agustos gıbı gıdecekmıssız ben gıtmeden gelıceksın sanırım

manyak ıste ya sınır ettı benıde esım bana dıyınce dengesız cok canım malesefff :) hayırlı olsun canım ya o arkadaslarınkını tutmamıssınız karsı taraftakını tutmussunuz ınsallah rutubet olmaz ama sanmıyorumm olucagınıda bızde 15 agustos gıbı gıdecekmıssız ben gıtmeden gelıceksın sanırım

o evi de güzel dediler ama bakalım...başka seçenekte yoktu zaten. 30 temmuzda ayrılırsak burdan 15 ağustosta başlayacak eşim. ev boşalmazsa ben gelmeyebilirim belki. eşyamızla birlikte gelicez ama afyona. indirip memlekete gideriz diye düşünüyoruz. evin durumuna göre boşalırsada yerleştirip öyle gideriz bakıcaz artık.

agustos 13 gorev yerıne baslama dıye duydum ben canım ama ordan cıkıs tarıhıne gore degısır sanırım hayırlısıyla bı yerlessek ramazan ramazan zor olucak

evet canım değişiyormuş ayrıldığın tarihe göre 26 temmuzda ayrılırsak 10 ağustosta başlayacak o zaman. 26 temmuzda ayrılsa eşim ev yok kalacak yer yok mecburen 30 temmuzda ayrılmak zorundayız. valla gözümde hiçbir şey yok hayırlısıyla şurdan bir kurtulalımda ev yerleşmiş yerleşmemiş umrumda değil. nasıl olsa yerleştirmeye gelen olur. kayınvalidemler veya annemler gelir mutlaka.

oyle canım ya hayırlısı bakalım valla bı tasınsak yerlessek dıye beklıyorum bende kolılerle oturmayı hıc sevmıyorum

ecesu geçmiş olsun Allah korumuş valla

bixim lohjmanlar 26 temmuzdaymış bekliyoruz daha eşimde gelmedi eski görev yerinde

ya hanımlar benim eşim şırnağa gidiyor.lojmanlar eylülde çıkıyor dedi.siz temmuz filan diyorsunuz.şehrine göre değişiyormu acaba. bilmiyorum valla.bilen varsa aydınlatırsa sevinirim.

canım sen esınle gıtmeyecekmısın her sehrın lojmanı farklı tarıhlerde gelme durumlarına gore degısıyooo

canım sen esınle gıtmeyecekmısın her sehrın lojmanı farklı tarıhlerde gelme durumlarına gore degısıyooo

lojman çıkarsa ben eşimle gidicem. yoksa kayınvalidemle kalıcam.eşimnde eylülde belli olur dedi. bebeğimde küçük zaten yolculuk yapamam.şırnağa gidicem.Allah hepimize kolaylık versin.ilk tayin bu benim için zor olucak.

Back