Askerlik de tayin bekleyenler...

çok geçmiş olsun canım..sağlık olsun yine denersin..toplanırsın nasılsa daha vakit var..
evine sen çıkmadan göz diktiler dememk..ne kadar sinir bozucu..çıkasım varsada çıkmayasım gelir valla inadınaklava:

amin canım..umarım gidebilirsin eşinle:Saruboceq:

şafak...11...

ama bu 11 le bitmicek tabi..yani eşime kavuşcam ama tekrar ayrı kalcaz kısa bir süre..11 gün sonra gelcek 15 gün beraberiz..sonra gitcek.biz kızımla lojman çıkana kadar beklicez..eşim 10-15 gün sürer diyo..offf yaa çatlıcam artık..1 gün bile beklemek istemiyomki bennn

yani nerden baksan evime gitmeme daha 1 ay var...bıktım yaaa bıktım...

elmascım canım ya bak yuzdun yuzdun hayırlısıyla sonuna dogru gıdıyosun stres yapma kendıne bak esını gormek ne ıyı gelıcek sıze sonrası uzun degıl ev telesına hemen gecerr

ecusu canım az kaldı bakkk hayırlısıylada cıksanaız ordan bızde ayın bırınde esyayı gonderıyoruzz esıme kurs cıktı ızmıre gıdeıcek 15.20 gunlugune bende anneme antalyaya gıdıcem

eşiniz şu anda nerede görev yapıyor?

günaydınlaaarrrrrr....

şafaaaaaakkkkkkk......10...........başka yooookkkk..:lepi:hihoyyytturkbayragi

"ben eşimin ilk görev yaptığı yerdeyim şu anda yalova da.eşimde bu gün yeni görev yerinde şırnak ta... "
canım Allah kavuştursun ben de eşimi cumartesi günü Artvine yolladım, bu kaçıncı yolculayışım ( yeri rahatmış ama yine de ayrılık zor ((

evet canım az kaldı şükürler olsun..

sen eşinle birlikte değilmiydin..ayrımıydınız..ayrılıık zor tabi zor olmaz mı..Allah kimseyi ayrı bırakmasın..eyvahedigeldismile

elmasçım ben tayinim çıktıktan sonra gideceğim. artı tuttuğumuz evde oturan öğretmen henüz taşınmadı o çıkar çıkmaz biz taşınacağız . 2 senedir o kadar yolculadım ki ama halen alışamadım desem yeridir...

offffff çok canım sıkkın...
eşim yarın 1 haftalığına göreve gidiyor
görevden gelicek ve ertesi gün ilişik kesicez
evi de toplayamadık hergün görev hergün görev bıktım artık bi de bu çıktı şimdi...
eşimin kardeşi geldi onunla toplamaya başladık mobilyaları falan sarıyoruz
söylenecek çok şey var da burda bişey diyemiyorum maalesef

canım sen gidemiyo musun..yoksa daha sonra gidebilecekmisin..bilmiyorumkismile

Eşimin bulunduğu yerde 12 tane lojman varmış bayada kalab alıklarmış.Eşimin puanıda fazla değil.yani çok zor lojman çıkması.dışardanda ev tutamam buralar çok karışık diyo.Allah yardımcımız olsunda lojman çıksın inş.yoksa kayınvalidemin yanında kalıcam.şimdiden stresini yaşıyorum

tayinin ne zaman çıkıcak..nereye çıkcak..şu ana nerdesin.nereye taşıncan...kafam karıştı biraz..bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…