• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Askerlik de tayin bekleyenler...

aslm şekerlerrra.s.
bizde malatya polisevindeydik kaç gündür eşimle ev aradık durduk sounda bulduk geldik yarın tasınıyoz hayırlısyla bugün net.kapanıcak kendinize cok cok iyi bakın oraya gidince baglatırız görüşmek dilegiyle darısıda size olsun inşallahhholumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

hayırlı olsun canım eviniz..darısı başımıza..a.s.

kimsenin tayin derdi kalmadı artık sanırım..artık herkesin yeri yurdu belli oldu ..artık yeni evimizi,yeni çevremizi..yeni komşularımızı paylaşacağız burda inş..bir an önce o günler gelsiiiiiiiinnnnnn...akannehir

iyi geceler kızlar,
anneyim ben güzel dileklerin için teşekkür ederim.
elmaskalp tayin yeriniz hayırlı olsun. inşaallah herşey gönlünce olur.
nrcnft, 2001-2005 yılları arasında diyarbakır hanide öğretmen olarak çalıştım... orası benim için tüm zorluklarına rağmen çoook güzel ve özeldir.. ayrıca eşimle orada tanıştım :)))
ev bulan arkadaşlar şimdiden güle güle oturun. darısı benim başıma ....

sağol canım..hepimizin gönlüne göre olsun inş herşeyyy..

şafaakkk..25...bitsin artııııkkkkkkk....çook sıkıldım....kocamı istiyoruumm..evimi istiyoruuuummm..kocamla kızımla evimde yalnız olmak istiyoruuummmmm...etrafımda hep birilerinin olmasından çoook sıkıldım 2 senediir...sabır ..Allahım biraz daha sabbıır..sağlıcakla kavuşalım inş..

günaydınlaaarrrr tayincileerrr..

nasıl gidiyo hazırlıklar,neler yapıyosunuz..keşke benimde toplanma teleşım olsada vakit geçirsem..ancak taşındığım zaman yerleşme telaşım olcak benim..onuda hiç takmıyom dört gözle bekliyom valla..özledim bütün eşyalarımı 2 senedir..

günaydınlaaarrrr tayincileerrr..

nasıl gidiyo hazırlıklar,neler yapıyosunuz..keşke benimde toplanma teleşım olsada vakit geçirsem..ancak taşındığım zaman yerleşme telaşım olcak benim..onuda hiç takmıyom dört gözle bekliyom valla..özledim bütün eşyalarımı 2 senedir..

günaydın elmasçım

nasılsın neler yapıyorsun? ben henüz toplanmaya başlamadım. şu kpss bitsin ondan sonra toplanacağım.ev işimizi hallettik bizde. ama 15 ağustosta boşaltacaklarmış. zemin kata koyacağız eşyalarımızı.

canım benim eşimde sürekli görevde. akşam gidiyorlar ertesi akşam geliyorlar. sabah mesai akşam yine görev. az kaldı ama çok zor geçiyor günler...allahım bütün askerlerimizi korusun.turkbayragi

NE OLSUN CANIM YA..VAKıT ÖLDÜRMEK ıÇıN IVIR ZIVIR ıŞLERLE UĞRAŞIYORUM..SINAVA BENDE GıRCEM MALESEF..HıÇTE ÇALIŞTIĞIM YOK..UMURSAMIYOM ÇOK FAZLA..EŞıME EVıME KAVUŞMAK ÖNCELıĞıM OLDU..SENDE TOPLANIRSIN DAHA VAKıT VAR NASILSA..EV ıŞıNıDE HALLETMıŞıNıZ ıYı OLMUŞ GÖZÜN AYDIN..O BAHSETTıĞıN EVı TUTTUNUZ SANIRIM..BıZıMDE LOJMAN ıŞı GECıKMESEDE KEŞKE BıZDE YERLEŞSEK BıRAN ÖNCE..:boshayallersmile

HıÇ SORMA YA YAKLAŞTIKÇA ZAMAN DAHA ÇOK SABIRSIZLANIYO ıNSAN..ALLAHIM KORUSUN HEPSıNı..ZAMAN NASIL OLSA GEÇıCEK ..GEÇ OLSUN GÜÇ OLMASIN DERLER YA ÖYLE ıŞTE..guclubacismile

şafak ..22..Allahım sen koru hepsini..sağlıcakla kavuştur herkesi eşine çocuğuna..:hulya::Saruboceq:

merhaba kızlar..
bizim taşınma olayı yani eşya gönderme olaylı oldu biraz..anlatayım biraz..
eşyaları topladık herşey bitti bizde gönderip arabayla yola çıkıp esk ye geliriz dedik..kamyon ve taşıyanları bulan adam üçkağıtçının önde gideni! sabah 10 da geliriz dedi 12 oldu adam yok..neyse 3 e kadar bekledik kamyon geldi adamlar yok..bu arada ben benim arkadaşım we komşum olan birinde kalıyorum tabi arkadaş zannederek..kendi aldı beni evden götürdü evine..titiz ki ne titiz!! çocuk acıktı çorbayı balkonda yedirelim diyor! açmısın diye sormuyor! bu insan sivilden arkadaş.benim gecenin 4 ünde eşyasıyla gelip de misafir ettiğim asker eşlerinden gııık yok..ne haldesin bebeğin war gel bize yok!!başka kamyon geldi akşam 8 buçukta o saate kadar salaklık işte gidecek yer yok gibi orada aç susuz rahatsız bekledim eşim kamyon adam derdinde bişeyden haberi yok!! ağlamaktan helak oldum..benim o asker eşi arkadaşlarım muhabbet arıyorlarmış herşey gidene kadarmış..gitmeden herşey iyiydi!!gidene bay bay!
neyse çok moralm bozuldu..30 tane arkadaşım varsa 10 u ile görüştüm sadece giderken..yazık ya insanlar bir tuhaf olmuş ne arkadaşlık ne komşuluk..allahım gittiğim yerde hayırlı insanlar çıkarsın karşımıza..

canım yaaa..demek öyle oldu üzüldüm şimdi..gerizekalı kadfına bende çok sinir oldum şimdi bak..

neyse halletmişiniz bi şekilde..Allah iyi komşularla karşılaştırsın hepimizi..vefasızlık insanı ço üzüyo gerç.ekten haklısın..bıoşver bida yüzlerini görmicen nasılsa..olumunekankayizsmile

kızlar hepinize kolay gelsin..
vaveylacım başına gelenlere hem üzüldüm hem de sinirlendim .. zaten nakliyecilerle sıkıntı yaşamışsın bu da üzerine tuz biber olmuş...insan böyle bir günde daha iyi anlıyor kim gerçek dost kim sahte dost :(( umarım evine yerleşmişsindir. bebekle işyapması çok zor iyi bilirim hele ki emekliyor ve yürüyorsa . kızım doğduğundan beri 3 ev değiştirdik bir aya kadar biz de taşınacağız. en zoru hangisi dersen şimdiki hali derim çünkü benim minik cadı "ben de yardım ediyim" diyor ve ne buluyorsa koliye atıyor :)))
bizim eşyaları nakliyesini bir arkadaşla beraber yapacaktık ama nedense anlaşma yapıldığı halde adamlar vazgeçmiş ,tek başımıza kaldık anlayacağın. burnuma garip kokular geliyor ya hayırlısı artık ne diyeyim.
elmasçım senin de bayağı az kalmış . Allah bir daha böyle ayrılık yaşatmasın canım...

amiiiinnnnn.....canım benim...Allahım kimseyi ayırmasın eşinden çocuğundan ..böyle desekte iş için okul için ayrılıklar oluyo işte naparsın..canımız sağolsun sağlık olsunda geçiyo zorda olsa..şükürler olsun bugünlere geldim..az kaldııı....:))))))))))))

şafaakkkk.....19............çabuk geeçççç lütfen......

Back