• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Askerlik de tayin bekleyenler...

:)) canım lojman varda gecmıcez jandarmanın ıcındeymıs ıstemedım o yuzden tokılar ev yapmıs yenıymıs sıfırr burdan 2 arkadas beraber gıdıyoruz karsılıklı ordan tutucazzz :))) arda ıcın anaokulda var ne buyuk ne kucuk ama aradıgında herseyı bulabıluyomussun 4 tane bankası var alısverıs merkezı varmıss begendım burdan sonraaa sevındım yanı ınsalalh sende sevınırsın canım

iyi bakalım..tekrar hayılı olsun..inş..bizimde sevineceğimiz şekilde olur..hala ses yok bizim tayinden..dedim ya temmuzun 2 si diye söylenti varmış şimdide..bunlar meraktan çatlatır insanı..laelaelaelaelae

eeee...başka kimlerin nerelere çıktı..varmı..yeni haberler..yok muu???
bizde yok haberrr..:((

eşim diyo yüzde 80-90.iller açıklamış..açıklanmayan az bir yer klamış..içinde ist. var işte..

zaten bizde şans mı varki..olsaydı..ik sene ayrı kalmazdık..herşeyin ..en kötüsü ..en azı...en sonuncusu kalır bize..bizim ilde en sona kalır..en kıytırık ilçe çıkar tutar..lojmandada en taban kattaki...en güneş almayan en kötü yer çıkar..hatta lojmanda çıkmaz...Çok üzgünüm çoook:kızgın:

merhaba kızlar,
bizim tayin yeri de belli oldu artvinin borçka ilçesi. herkes merkezden daha iyi olduğunu söylüyor :) en önemlisi işi rahat idari işlerde (masa başı) burda nöbetten de devriyeden de bıkmıştık. ayda en az 10 nöbet artı devriye bunalımın doruklarındaydık. gerçi annemlere epey bir uzak olacam ama zaten kalacağımız 2 yılmış galiba ... ağustosta da ben tayin isteyeceğim :) sonra sen sağ ben selamet :)
sizin tayinler de inşaallah gönlünüze göre olur ... hoşçakalın

merhaba kızlar,
bizim tayin yeri de belli oldu artvinin borçka ilçesi. herkes merkezden daha iyi olduğunu söylüyor :) en önemlisi işi rahat idari işlerde (masa başı) burda nöbetten de devriyeden de bıkmıştık. ayda en az 10 nöbet artı devriye bunalımın doruklarındaydık. gerçi annemlere epey bir uzak olacam ama zaten kalacağımız 2 yılmış galiba ... ağustosta da ben tayin isteyeceğim :) sonra sen sağ ben selamet :)
sizin tayinler de inşaallah gönlünüze göre olur ... hoşçakalın

hayırlı olsun canım ........a.s.inşallah burda rahat edersiniz :Saruboceq:

helinim hayırlı olsuunn...yemyeşil karadenize yolcusunuz demek..bizde samsundaydık en son..nemli bol yağışlı havaya hazırla kendini ..eşinin görevinin rahat olmasıda iyi olmuş..darısı başımıza bide biz kurtulsaydııkkk...:(

esmaaaaa...bir gayretle ev toplama derdine düştün sanırım..gezdin gezdin şimdi sıkıştın demiiiiiii....:)))

ay-82 ve elmaskalp iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. biz zaten karadenizin en batısında boludaydık şimdi de en doğusuna gidiyoruz :)

gunaydın kızlar

helınım canım hayırlı olsunnn yenı yerınızzz

elmascım kız yok daha toplanmadım dun festıval vardı esım oraya goturdu orda eglendık bıraz aksan 11 gıbı eve donduk yorulmusuz tabı fılm ızlerken uyumusum :))

ay-82 ve elmaskalp iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. biz zaten karadenizin en batısında boludaydık şimdi de en doğusuna gidiyoruz :)

hee tamam ozaman bilirsin azçok havasını:)..ama karadeniz gibi bir karadeniz görmek için samsundan öteye uzanmak lazım..artvin rize gibişakkıdı

günaydınlaarrr..
umarım bu cuma belli olur bizimkideee...çatladım meraktaann..
sempatiksalakcinni

sağol canım istanbul çıktı bizim de işte neresi olcak bakalım..bekliyoruz..artık kalmayan sabrımızla:))

aslm şekerlerrra.s.
bizde malatya polisevindeydik kaç gündür eşimle ev aradık durduk sounda bulduk geldik yarın tasınıyoz hayırlısyla bugün net.kapanıcak kendinize cok cok iyi bakın oraya gidince baglatırız görüşmek dilegiyle darısıda size olsun inşallahhholumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

evet arda için çok iyi olmuş canım. bizim tercihlerimiz arasında çay vardı orası değilde tercihte olmayan sinanpaşa çıktı. tayinlerde çok adaletsizlik var. bizim burdan gidenler hep kötü yerlere gidiyor. komandoların bari iyi yerlere gitmesi lazımdı.çünkü eşimin 2 ay eve gelmediği oldu. neyse hayırlısı bakalım. darısı başımıza inşallah bizde sinanpaşadan kurtuluruz. evine baktığımız arkadaşın da tayini çıktı mı acaba? eşim görevde o da ararda şimdi. ama yinede merak ediyorum işte.

canım sorma ya adaletsızlık hep var bızde sınanpasa yazmadık burası cıktı cay da yazmadık cay cıktı ama sevındık gene caya en azından herseyı varmıs cıkmayacak neden tercıh yaptırıyosun dımı ya

canım onlarında tayını cıktı ama kotu yere dınarın koyunun dıs karakoluna karakol komutanı olarak gıdıyolar cok uzulduler

merhabalar dostlarım..
tayinimiz sonunda belli oldu..ist.maslak..merkez çıktı yani..sevindik eşimle valla..orayı bekliyoduk zaten..ama olurda..kıyıdak köşede bir yere atarlar mı diye düşünüyoduk valla..çarşamba belli oldu ama evde değildim..dedemlerdede net yoktu..ancak yazabiliyorum..hep hayırlısını işstedik..gönlümüze göre oldu..şükürler olsun..Allah pişman etmesin..

bu arada temmuz ayına girdik ya sonunda inanamıyorum..ay sonunda kavuşacağız kocamla inş..az kaldı..kazasız belasız bitseydi ..korkuyo insan..

Back