:)) canım lojman varda gecmıcez jandarmanın ıcındeymıs ıstemedım o yuzden tokılar ev yapmıs yenıymıs sıfırr burdan 2 arkadas beraber gıdıyoruz karsılıklı ordan tutucazzz :))) arda ıcın anaokulda var ne buyuk ne kucuk ama aradıgında herseyı bulabıluyomussun 4 tane bankası var alısverıs merkezı varmıss begendım burdan sonraaa sevındım yanı ınsalalh sende sevınırsın canım
merhaba kızlar,
bizim tayin yeri de belli oldu artvinin borçka ilçesi. herkes merkezden daha iyi olduğunu söylüyor :) en önemlisi işi rahat idari işlerde (masa başı) burda nöbetten de devriyeden de bıkmıştık. ayda en az 10 nöbet artı devriye bunalımın doruklarındaydık. gerçi annemlere epey bir uzak olacam ama zaten kalacağımız 2 yılmış galiba ... ağustosta da ben tayin isteyeceğim :) sonra sen sağ ben selamet :)
sizin tayinler de inşaallah gönlünüze göre olur ... hoşçakalın
ay-82 ve elmaskalp iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. biz zaten karadenizin en batısında boludaydık şimdi de en doğusuna gidiyoruz :)
bızım de dıyarbakır hanıye çıktı buradan oraya çıkan var mı?
evet arda için çok iyi olmuş canım. bizim tercihlerimiz arasında çay vardı orası değilde tercihte olmayan sinanpaşa çıktı. tayinlerde çok adaletsizlik var. bizim burdan gidenler hep kötü yerlere gidiyor. komandoların bari iyi yerlere gitmesi lazımdı.çünkü eşimin 2 ay eve gelmediği oldu. neyse hayırlısı bakalım. darısı başımıza inşallah bizde sinanpaşadan kurtuluruz. evine baktığımız arkadaşın da tayini çıktı mı acaba? eşim görevde o da ararda şimdi. ama yinede merak ediyorum işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?