• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Askerlik de tayin bekleyenler...

hosgeldınnn guzummmmmmm ohhh gezmısız bugun ıyı yapmısın benım kocıs de nobetcıı tekım bu gece

cuma yada az kaldı tatlım bakalım cuma gunu bısey uyduracaklarmı:)

25 haziranı bekliyoruz tayinler bir açıklansın. eğer o dediğim arkadaşlar giderse onların evini tutacağız. başka bir eve de bakmıyoruz. inşallah bir aksilik olmaz.

bizim burdaki de kötüydü. adamın tayini çıkınca geçen yıl nizamiyede deve kesmişler.

melikecim güle güle git canım. gittiğiniz yerde iyi insanlarla karşılaşırsınız inşallah.

bilmezmiyim..onun ne melun ne vicdansız olduğunu..hiç tanımadığım görmediğim halde biliyorum..o herifin yüzünden ayrı kalmadık mı biz bir sene fazladan zaten..bir seneden sonra acıyıp ta değiştirmedi eşimin yerini..bizim bir sene daha ayrı bırakan o değilmi...çok beddua aldığını biliyorum..paşa olamamış zaten belasını bulmuşkötükedihüsodelikafadulden

hosgeldınnn guzummmmmmm ohhh gezmısız bugun ıyı yapmısın benım kocıs de nobetcıı tekım bu gece

cuma yada az kaldı tatlım bakalım cuma gunu bısey uyduracaklarmı:)

aynen oursa hiç şaşmam alıştık artık....hayırlısı ....:1rolleyes::1rolleyes:

ay demek tek bızım basımızda degılmıss bızımkıde pasa olamadı oturdu poposunun ustune :)) aynı alay komutanımı canım sızın

evet eşlerimiz aynı yerde çalışıyo vede tanışıyooo..tesadüf bizlerde tanıştık..ecesuyla..:))

bilmezmiyim..onun ne melun ne vicdansız olduğunu..hiç tanımadığım görmediğim halde biliyorum..o herifin yüzünden ayrı kalmadık mı biz bir sene fazladan zaten..bir seneden sonra acıyıp ta değiştirmedi eşimin yerini..bizim bir sene daha ayrı bırakan o değilmi...çok beddua aldığını biliyorum..paşa olamamış zaten belasını bulmuşkötükedihüsodelikafadulden
canım alay komutanı geçen yıl değişti. yeni gelende bu sene paşa oluyor. senin dediğin geçen yıl ki canım. aslında birçok kişi merkeze geldi dış karakollardan. eee tabi torpili bulan gelmiştir canım.

esmacım elmasın eşi dış karakolda lojman falan yok o yüzden gelememiş.

canım alay komutanı geçen yıl değişti. yeni gelende bu sene paşa oluyor. senin dediğin geçen yıl ki canım. aslında birçok kişi merkeze geldi dış karakollardan. eee tabi torpili bulan gelmiştir canım.

esmacım elmasın eşi dış karakolda lojman falan yok o yüzden gelememiş.

tamam işte bende aynı kişliden bahsediyom..o gidenden bahsediyom..yaktı bizi giderken..eşim dedi.çok az bir kaç kişinin yerini değiştirmiş..işte onlarda torpillidir belki..

eşimin bulunduğu yerde lojman olması önmeli değil..köydede oturmaya .,bir göz odaya da razıydım..ama bulunduğu yerde hiç ev yok dağ başında..en yakın köy bile çok uzak..ve 6 ay kardan yolları kapalı...:çok üzgünüm:

hu huuu...herkes nerelerde...
kızlar 25 inide geçtim..eşim temmuzun 2 sine kalabilir diye söylenti var dedi tayin için...en sabırsızca bekleyen bendim..ben böyle bekledikçe bişeyler çıkıyo.:ecrin_bebek:.napalım geç olsun güç olmasın hayırlısı.:hulya:.büyük şehirin derdide büyük olur derler ya..istanbulun kide böyle.. gecikmekte haklı tabisempatiksalakcinni..bazı iller açıklanmış..açıklanan arkadaşlar varsa hayırlı olsun..:1rolleyes:

iyi geceler kızlar,
anladığım kadarıyla bazı yerlerde belli olmuş ama bizimkisi halen belli değil. eşimin arkadaşı ayın 25 inde dedi ya bakalım hayırlısı.... en kötü yer bile olsa kalacağımız 2 yıl zaten..
Rabbim hepinizin gönlüne göre versin....

günaydın kızlar..
ağrı,van,mardin gibi bazı yerlerde belli olmuş..arkadaşın doğubeyazıta çıktı..bir köymüş virane okul da kötüymüş..çocukalrı da war ama mecbur gidecekler..
allah gönlünüze göre versin..
eşime herkes diyor ki batmanın en güzel yerine gidiyorsun burası torpilli nerden buldun diyorlar biz de diyoruz bizim en büyük torpilimiz Allah ve ona olan duamız..bu yeterli, başka kimseye ihtiyacımız yok..

günaydın kızlar..
ağrı,van,mardin gibi bazı yerlerde belli olmuş..arkadaşın doğubeyazıta çıktı..bir köymüş virane okul da kötüymüş..çocukalrı da war ama mecbur gidecekler..
allah gönlünüze göre versin..
eşime herkes diyor ki batmanın en güzel yerine gidiyorsun burası torpilli nerden buldun diyorlar biz de diyoruz bizim en büyük torpilimiz Allah ve ona olan duamız..bu yeterli, başka kimseye ihtiyacımız yok..

canım benim abim de dogubeyazıtta görevli...suanda izinli burda hayırlı olsun arkadasına ve tüm arkadaslaraolumunekankayizsmile

gunaydınn hanımlarrrrrrrrrr

tayını acıklananlara hayırlı olsunn burda ılcelet herkezın acıklandı bende elmasım senınde acıklanmıstır dıye doktora gıdoyodum hemen saana yazayımda oyle cıkayım dedımmm ama olmamısss neyse hayırlısı bakalımmm

bızımkıde bellı olmadı tayınler yapılmıs ama soylemedıler daha yarınmıss ınsallah

günaydııınnnlaaarr..
hala açıklanmadııı.....sinir ediyolar insanı...hoş bugün açıklansa yarın gidebilecek halde değiliz henüz ama olsun..merak ediyorum..yaşayacağım yeri.bilmiyorumkismile.2 temmuz diyolarmış şimdide:oklava:

yuh yani oldu olacak..gitmeden 1 gün önce açıklasınlar ..ne gereği varki..hiç yormasınlar kendilerini..:kızgın:

eşim diyoki bir önceki görev yerim gitmeden 5 gün önce belli olmuştu..çok geç açıklanmıştı..ben alışkınım diyo..ama ben alışkın değilim..hemde hiç sabırlı değilim..kalmadı sabır daha doğrusu..

canım sen sabırsızlıkla bekliyorsun bir an önce açıklansın istiyorsun ya geciktikce gecikir işte böyle..

Back