doğru söylüyorsun..araba da war da..ne biliim karakola yakın olsun tanımadığım bilmdiğim yer sonuçta yakın olsak daha iyi diye düşündümcanım ya sobalı ev cok zor olur cocuk olunca ne kaadr sıcak olursa olsun kısın soguk olur esının ararbası varsa gıdıp gelmekte zorluk cekmeyecekse kalorıferlıye gec derımmm :))
sobalı evden cok korkuyorum ben ne olacagı bellı olma<zz ben kendıme guvenemem
okuyan hanımlar bana akıl verin..
lojman dolu gideceğimiz yerde..karakolun hemen yakında ev var 3 kaltlı ama sobalı 2.katını tutucaz..1 katını diğer gelenlerden biri..şimdiiii batman sıcak yer sobalı evde idare edersiniz diyor oradakiler..kaloriferli evlerde var ama uzak karakola lojmana..eşim sen bilirsin diyor ben sobalı evde de oturdum ama çocuk war..ne yapsak kii..[/QUOT
karakol ıssız bir yerde değilse..sobalı evde oturabilirsin derim ben..bende oturdum 3 sene..2 dakikaydı ev le karakol arsı..kociş öğle yemeğine geliyodu ne güzel..ıssızdan kastım..çarşı pazar olmayan bir yerse..kalaoriferli ve çarşılı bir yerde olsan daha iyi..çocukla akşama kadar ..evde sıkılmazsın böylece..bir eksiğin olunca çıkarsın hiç olmazsa..biraz karışık anlattım ama..sen anladın onu..
elmascım canım nırelerdesınn bakım balımmmm .......
safakta saymıyoz bak hıcbısey bellı degıll :)) yarın bakaıcaz bıdeeeeeeee
okuyan hanımlar bana akıl verin..
lojman dolu gideceğimiz yerde..karakolun hemen yakında ev var 3 kaltlı ama sobalı 2.katını tutucaz..1 katını diğer gelenlerden biri..şimdiiii batman sıcak yer sobalı evde idare edersiniz diyor oradakiler..kaloriferli evlerde var ama uzak karakola lojmana..eşim sen bilirsin diyor ben sobalı evde de oturdum ama çocuk war..ne yapsak kii..[/QUOT
karakol ıssız bir yerde değilse..sobalı evde oturabilirsin derim ben..bende oturdum 3 sene..2 dakikaydı ev le karakol arsı..kociş öğle yemeğine geliyodu ne güzel..ıssızdan kastım..çarşı pazar olmayan bir yerse..kalaoriferli ve çarşılı bir yerde olsan daha iyi..çocukla akşama kadar ..evde sıkılmazsın böylece..bir eksiğin olunca çıkarsın hiç olmazsa..biraz karışık anlattım ama..sen anladın onu..
canım orası belde çarşısı ne kadar olur ki..küçük yer sonuçta..benim evde canım sıkılmaz ev kuşuyum ben..karakolla ev arası 50 metre kadar çok yakın..karşı karşıya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?