Askerlik de tayin bekleyenler...

okuyan hanımlar bana akıl verin..
lojman dolu gideceğimiz yerde..karakolun hemen yakında ev var 3 kaltlı ama sobalı 2.katını tutucaz..1 katını diğer gelenlerden biri..şimdiiii batman sıcak yer sobalı evde idare edersiniz diyor oradakiler..kaloriferli evlerde var ama uzak karakola lojmana..eşim sen bilirsin diyor ben sobalı evde de oturdum ama çocuk war..ne yapsak kii..

canım ya sobalı ev cok zor olur cocuk olunca ne kaadr sıcak olursa olsun kısın soguk olur esının ararbası varsa gıdıp gelmekte zorluk cekmeyecekse kalorıferlıye gec derımmm :))

sobalı evden cok korkuyorum ben ne olacagı bellı olma<zz ben kendıme guvenemem

elmascım canım nırelerdesınn bakım balımmmm .......

safakta saymıyoz bak hıcbısey bellı degıll :)) yarın bakaıcaz bıdeeeeeeee

doğru söylüyorsun..araba da war da..ne biliim karakola yakın olsun tanımadığım bilmdiğim yer sonuçta yakın olsak daha iyi diye düşündüm

:) he he he ah o nobetler 6 senelık evlılıgımde ılk burda yalnız kalmaya basladım :))

canım valla bursadykende yalnız kalamıyodumm :) vanda esımle bırlıkte dıs karakola gıttıgı zman benıde goturuyodu orda bı arkadasta kalıyodum :))

elmascım canım nırelerdesınn bakım balımmmm .......

safakta saymıyoz bak hıcbısey bellı degıll :)) yarın bakaıcaz bıdeeeeeeee

buralardayıımm:)) valla tayin şafağı saymıyom bende artık..günü belirsiz çünkü malesef..

ama kocamın şafağını saymaya devam..şafak..37....

bir ay bir hafta.....yupppiiiiiiii....:teytey::teytey:

ayyyy yok canım yaa belli olmadı bizim daha.:ecrin_bebek:...sizinki hayırlı olsun.olumunekankayizsmile.lojman dururmu nasılmış...nasıl bi yer miş bari..

bütün türkiye belli olsun..ondan sonra en son il bizimki olcak sanırım..istanbul yani..

ilçede belli olunca lojman derdine düşcez..yok anacım bu adrenalin bitmez..akannehir

:)) canım lojman varda gecmıcez jandarmanın ıcındeymıs ıstemedım o yuzden tokılar ev yapmıs yenıymıs sıfırr burdan 2 arkadas beraber gıdıyoruz karsılıklı ordan tutucazzz :))) arda ıcın anaokulda var ne buyuk ne kucuk ama aradıgında herseyı bulabıluyomussun 4 tane bankası var alısverıs merkezı varmıss begendım burdan sonraaa sevındım yanı ınsalalh sende sevınırsın canım

evet arda için çok iyi olmuş canım. bizim tercihlerimiz arasında çay vardı orası değilde tercihte olmayan sinanpaşa çıktı. tayinlerde çok adaletsizlik var. bizim burdan gidenler hep kötü yerlere gidiyor. komandoların bari iyi yerlere gitmesi lazımdı.çünkü eşimin 2 ay eve gelmediği oldu. neyse hayırlısı bakalım. darısı başımıza inşallah bizde sinanpaşadan kurtuluruz. evine baktığımız arkadaşın da tayini çıktı mı acaba? eşim görevde o da ararda şimdi. ama yinede merak ediyorum işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…