• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Askerlik de tayin bekleyenler...

günaydın arkadaşlar,

vaveyla hayırlı olsun canım.

elmasçım bizim burdan ıspartaya giden birinin de tayini belli oldu yalvaça gideceklermiş.
inşallah bugün açıklanır da daha fazla beklemezsiniz.

esmacım sizin içinde hayırlısı neyse o olsun. gelen alay komutanı iyi biriymiş diye duyduk. bilecikteki tabur komutanımızın eşiyle telde görüşüyorduk afyona gideceğimizi söyleyince eşimin devresi alay komutanı olarak oraya gidiyor sizin için çok sevindim. çok iyiler eşi de kendi de demişti. tabi aynı ortamda çalışmadan belli olmaz yine de

canım benım evet hayırlısııı esımdede bu sene rahatız dıye ıyı bırıymıs gelen anlayıslıymıs onunla calısan devresını aradı mukemmel bı adam demıss ordakıler cok uzulmus tayınıne hatta

aman burdakı gıttı ya kım gelırse razıyızz allah ıyılerle karsılastırsın
ev ısını naptın canım

slm şekerlerrrr annemler burda fazla giremiyom nete bi aksilik olmazsa inşallah yarın bizde ilişkimizi kesip adanaya sonrada malatyaya ev bakmaya gidiyoruz inşallahhhh sizleri şimdiden çokkkk özlicemmmmmmolumunekankayizsmile :gitme:

canım benım hayırlı olsunn ne guzel bellı sızınkı darısı basımıza bellı olsadaevı tutup toprlansak hıc toparlanasım yok boyle olunca :)

arada gır hee haberdar ettt

25 haziranı bekliyoruz tayinler bir açıklansın. eğer o dediğim arkadaşlar giderse onların evini tutacağız. başka bir eve de bakmıyoruz. inşallah bir aksilik olmaz.

bizim burdaki de kötüydü. adamın tayini çıkınca geçen yıl nizamiyede deve kesmişler.

melikecim güle güle git canım. gittiğiniz yerde iyi insanlarla karşılaşırsınız inşallah.

Son düzenleme:
gözün aydın canım sevindim senin adına..birlikte gidebilmeniz çok iyi olmuş..batman gercüşte arkadaşım vardı..önce beğenmiyodu..sonra tokata çıktı tayinleri..şimdi a.sgercüşü arıyorum diyo..arkadaşlık çok iyiydi diyo..

inşallah biz de hayırlı insanlarla karşılaşırız

ececım canım onlar kesın gıdecekler esı ogretmen onunda bu aralar dogum yapacakk gun syıyoooo ınsallah aynı yere duserız dıye beklıyoruz nazlıyla :))

koyun kestı burdakılerde canım )

yaaaaa çok üzgünüz eşimle :sinifsinif:izinler iptal oldu bizim...hafta sonu izne gidicez diyoduk ..yani ev bakıp tutmaya.......bilmiyorumkismileeşyalarıda 6 temmuzda yollayacaktık nakliye bulmuştuk sonunda ama şimdi ortada kaldık yine ilişik kesene kadar burdayız bu gidişle eşyalar gidicek izmir e ama kim karşılayacak ? :gitme:ev yok ortada zaten offf offff depo tutalım diyo eşim iyide depoyu nerden ayarlıycaz ?ayarlansa bile kim indirecek eşyaları?kafamız allak bullak ...bende gidemiyorum nasıl yapıcam zaten tek başıma izmir i bilmiyorum.......zaten çarşıya çıkmak bile yasak şuan bize ...:delphin:yola çıkmak tek başıma zaten tehlikeli yol kesiyolar falan diye eşim yollamam diyo hapis hayatınamı yanayım,ortada kalmamıza mı?eşyaları yollasak evde oturcak yer olmucak ay sonuna kadar...misafirhaneye gidemiyoruz benim köpeğim var almazlar offffffffffffffffakannehirhayırlısı inşallah sabır diyorum artık sadece ........

ah canım ya kotu olmus ortalıkta cok karıstııı sen ızmıre tek gıtsen aılenızden bırıyle ev tutsanız yada tyınınızn cıktı yerden bırıne rıca etsın esınn onlar bulsunlar

bız vandan gelırken afyona ordakı jandarmadan bırıyle konustu esım oda evı tuttu bızım esyalar geldııı

ah canım ya kotu olmus ortalıkta cok karıstııı sen ızmıre tek gıtsen aılenızden bırıyle ev tutsanız yada tyınınızn cıktı yerden bırıne rıca etsın esınn onlar bulsunlar

bız vandan gelırken afyona ordakı jandarmadan bırıyle konustu esım oda evı tuttu bızım esyalar geldııı

çare düşünüyoruz canım...eşim evi beraber görüp beğenelim o kadar özendik elin yaptığı işten ne olur diyor.........ben gideyim diyorum benim yüksekovadan van'a gitmem lazım..yol 4 saat sürüyor ve sivil minibüslerle gitmem lazım eşim olmaz yolda indirip bişey yaparlarsa diyor izin vermiyor ........osmaniye de lojman balkonunda vurularak öldürülen pınar vardı ya Allah rahmet eğlesin........o kız eşimin arkadaşının eşiydi ondan çok etkilendi evden çıkarmıycak nerdeyse bişey olucak diyekaydirigubbakcemile taaa izmire yollamaz biliyorum zaten dağılmış durumda uzatmakta istemiyorum ikimizde çok gerginiz ............bakalım bulucaz mecbur bişey :Saruboceq:

oyle canım ya napıcaksın bızdenn baskası bızı anlayamaz zatennn sen sıkma bosver esyalar toplu otur bısey olmazzzz sıkılırsın oda gecer :))) bız burdayız her zman ıcın rahat olsunn

oyle canım ya napıcaksın bızdenn baskası bızı anlayamaz zatennn sen sıkma bosver esyalar toplu otur bısey olmazzzz sıkılırsın oda gecer :))) bız burdayız her zman ıcın rahat olsunn

SAĞOL CANIM YA HER SIKILDIĞIMDA BU TOPİKTE ALIYORUM SOLUĞUolumunekankayizsmileTAYİN OLAYI ÜSTÜNE TAM GÜZEL OLDU BURASI HEPİMİZİN HAYATI BİR NOKTADA ORTAK :hulya:İYİKİ VARSINIZ SIKMAMAYA ÇALIŞIYORUM CANIM AMA ELDE DEĞİL NAPARSIN BUDA GEÇİCEK BİLİYORUM NELER GEÇMEDİKİ BURDAOFF OFFa.s.

mrhb kızlar haber saatinde tv izlemiyrm çok morelim bozluyo şehit haberlerinden başka haber yok çok can sıkıcı artık iice azıttılar çoluk çocuğu şehit etmeye başladılar allah korusun hepimizi mehmetçiklerimizi....daha kaç şehit vericez kaç?

hımm ıyı canım sen nasılsınnn bugun de ses yokkkk cuma gunu bence

geldim şekerim.....yettim gariiiiii...

bencede cuma ya kalacak gibi..ama illere görede değişiyomuş canım..istanbulun işide uzun sürer sanırım..cuma ya odaklandım bende..hayırlısı bakalım..geç olsun güç olmasın

SAĞOL CANIM YA HER SIKILDIĞIMDA BU TOPİKTE ALIYORUM SOLUĞUolumunekankayizsmileTAYİN OLAYI ÜSTÜNE TAM GÜZEL OLDU BURASI HEPİMİZİN HAYATI BİR NOKTADA ORTAK :hulya:İYİKİ VARSINIZ SIKMAMAYA ÇALIŞIYORUM CANIM AMA ELDE DEĞİL NAPARSIN BUDA GEÇİCEK BİLİYORUM NELER GEÇMEDİKİ BURDAOFF OFFa.s.

işte yine bu mesleğin süprizlerinden birine tanık oluyoruzz..canınız sağolsun..geç olsun güç olmasın...içini ferah tut ayarlanır bişeyler..opuyorumnanaktan

Back