merhaba herkese,
nasılsınız? eşyalar toplanmaya başlandı galiba. ben de memleketten dönünce toplamaya başlayacağım. tayinler açıklanmadan önce 8 koli toplamıştım zaten. herşeyin kolisi naylonu olunca kolay oluyor.
ben 2 yıldır dolabımı açmadım. çok ağırdı bir kapağını 5 kişi zor kaldırdık. aynalıydı kapakları o yüzden açmadım. bez dolap aldık ama açmadığıma bin pişmanım. bez dolapla olmuyor. içine 5 tişörtten başka bişey asamıyorsun. yoksa hemen yamuluyor. yanına destek koydum öyle idare etmeye çalıştım. sandalyenin üstünde hurçta durdu kazaklarımız hırkalarımız.bazılarını kanepelerin altına koyuyordum. aniden çıkmam gerektiğinde kıyafet aradığımda heryer altüst oluyordu bulana kadar. nerde ne var bulmak çok zor oluyor. dolap olmayınca yatak odası hep dağınık duruyor.bi de en sonunda ağırlığa dayanamayıp gece 4te dolabın plastikleri kırıldı yere yığıldı. deprem oluyor diye öyle bir uyandık ki. gittiğimiz yerde açıcam inşallah. bence hazır dolabını satma canım.
haklısın canım. carrefourda, ikeada falan da satılıyor onlardan 2 kapaklı 3 kapaklı olanlarıda var.bez dolabın bazıları cok dayanıksız haklısın ama onun hariicnde pratik normal mobilya dolaplar var ayrı ayrı 2 tane olsa bile yeter sabit büyük dolaplar taşınanlar için eziyet
canım özel msj attım. dışarıda oturduğum için nerde olduğumu burda söylemek istemiyorum. benim eşimde jandarma canım. safranboluda staj yaptı. geçen sene bizim ordan safranboluya birisi gitmişti mart ayında intihar etti belki duymuşsundur. başka tanıdıklarda var orda
slm bende yeni gordum baslıgı bizimde tayin şanlıurfaya cıktı ama neresi daha belli degil aranızda orda olan arkadaşlar varmı acaba nasıl biyerdir
http://www.kadinlarkulubu.com/acisiyla-tatlisiyla/214040-artik-asker-esi-degil-sehit-esiyim.html
buda yazdığı yazı kimseyi üzmek istemiyorum ama
oyyyy kuzum gelmiş hoşgeldin fıstıgım naber nasılsınnnnolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan
aman canım allah korusun eşlerimizi ama 1 yıl önce falan vaveyla nickli bir arkadaşın eşi şehit olmuştu.çok üzülmüştüm eşine yazdığı yazılar vardı.o yüzden kusura bakma.
bencede açıklansın artık............oofffffffff......
evet canım jandarma..istanbul çıktı bizim..eşim 2 senedir bingölde görev yapıyo..ayrıyız..2 senedir..işte istanbulda kavuşacağız inşallah..bakalım neresi olcaaakk...merakla bekliyoruuzz..hayırlı bir yer olur umarım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?