- 12 Nisan 2007
- 5.176
- 1.221
- 373
- 40
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tatlım sizinkide cok zormuş ya 2 yıldır ayrı kalmak ne demek
allah yardımcınız olsun sonunda kavusacaksınız
merhaba tatlım
iyiyim bitanem sen nasılsınŞeniz
tasınma ile ilgili püf noktaları yazdım bi kenara sağolun kızlaropuyorumnanaktan
bakalım acıklansın su tayınlerde gidiyomuyum gitmiyomuyum bileyımeyvahedigeldismile
evet canım ya oyle olmus cok uzulduk uzulmekten baska bısey yapamıyoruz ztenn kendı topıgımızde paylastık haberı hemen yucerabbım sabır versınnn ruhları sad olsunnn
oyle canım ya gune kotu haberle basladık son olur ınsallajhmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
slm canlar ya gece iskenderun deniz üs komutanlıgına otobandan roketli saldırı olmuş 6 askerimiz sehit 9 askerimiz yaralıymış oyyy nasıl üzüldük nasıl mahvolduk yaa elleriniz kırılsın hainlerrrrrr ne istiyosunuz halaa yaaaa neeee nolur dualarımızı esirgemeyelimmafoldumben mafoldumben
hemde nasıl zor olduu..2 yıl değil 20 yıl gibiydii..inşallah kavuşçaz..
:teselli:bide 2,5 yaşında kızım var..onunla ordan oraya savrulmaktan bıktım usandım valla..bir annemgile..bir kaynanagile..eşyalar üst üste bir odada ..noluurr..şu iki ayda çabucak geçsin..lojman işleri de çok uzamasıınn..bir an önce..kocamla kızımla bir çatı altında olalım artık.(
slm canlar ya gece iskenderun deniz üs komutanlıgına otobandan roketli saldırı olmuş 6 askerimiz sehit 9 askerimiz yaralıymış oyyy nasıl üzüldük nasıl mahvolduk yaa elleriniz kırılsın hainlerrrrrr ne istiyosunuz halaa yaaaa neeee nolur dualarımızı esirgemeyelimmafoldumben mafoldumben
canım manga ıkıncı olduuuuu