• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Askerlik de tayin bekleyenler...

bende ılk gorunce o sandım ama o vaveyla o degılll onun ceylın adında kızı vardıı

bide 2,5 yaşında kızım var..onunla ordan oraya savrulmaktan bıktım usandım valla..bir annemgile..bir kaynanagile..eşyalar üst üste bir odada ..noluurr..şu iki ayda çabucak geçsin..lojman işleri de çok uzamasıınn..bir an önce..kocamla kızımla bir çatı altında olalım artık.:((

merhaba tatlım
iyiyim bitanem sen nasılsın
Şeniz

tasınma ile ilgili püf noktaları yazdım bi kenara sağolun kızlaropuyorumnanaktan
bakalım acıklansın su tayınlerde gidiyomuyum gitmiyomuyum bileyım
eyvahedigeldismile

olumunekankayizsmile Şeniz Şeniz Şeniz

gel 21 haziran gel ...neresine gitcez istanbulun..belli olsun artık...defolup gideyim buralardan....jandarmalar için..21 haziran diyolar bakalım..başka duyum alan varmı..

ay kıyamam canım ya nasıl sıklmısındırrrr daha jınetten gırmeye baslamamıslar canımm yarın baslayacaklarmıs bu hafta onlar surer dedıgın gıbı 21 de yada 21 kalmadan acıklanırr ılcelerdeee hayırlısı olsunn kusum sıkma canınııı

sağol canım tesellin için..nasıl sıkıldım bilemezsin..yaşayan bilir..en azından izne göderseler bu ara çok iyi gelecek..sözde mayıs ta izni vardı..hala ses yok sabah..canı sıkkındı eşimin..sanırım izin işi yattı...ooooofff...offff

kıyamam bıtanem yaaa her ıste bı hayır vardırrr canımmm ınsallahh gelır bıraz olsunnnnn rahatlarsınnn

slm canlar ya gece iskenderun deniz üs komutanlıgına otobandan roketli saldırı olmuş 6 askerimiz sehit 9 askerimiz yaralıymış oyyy nasıl üzüldük nasıl mahvolduk yaa elleriniz kırılsın hainlerrrrrr ne istiyosunuz halaa yaaaa neeee nolur dualarımızı esirgemeyelimmafoldumben mafoldumben

evet canım ya oyle olmus cok uzulduk uzulmekten baska bısey yapamıyoruz ztenn kendı topıgımızde paylastık haberı hemen yucerabbım sabır versınnn ruhları sad olsunnn

oyle canım ya gune kotu haberle basladık son olur ınsallajhmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

haberleri seyratmek istemiyonmki artık ben ne zamandır..zaten hep kötü haber..iyi şeyler olmıcak mı bu üllkede...yada hiç olmuyomu..biraz da güzel şeyleri söyleyin..başarıları..birincilikleri..medya da insanın içini karartmaya bayılıyo zaten..

slm canlar ya gece iskenderun deniz üs komutanlıgına otobandan roketli saldırı olmuş 6 askerimiz sehit 9 askerimiz yaralıymış oyyy nasıl üzüldük nasıl mahvolduk yaa elleriniz kırılsın hainlerrrrrr ne istiyosunuz halaa yaaaa neeee nolur dualarımızı esirgemeyelimmafoldumben mafoldumben

7 ye çıkmış maalesef :(((turkbayragi

hemde nasıl zor olduu..2 yıl değil 20 yıl gibiydii..inşallah kavuşçaz..

bide 2,5 yaşında kızım var..onunla ordan oraya savrulmaktan bıktım usandım valla..bir annemgile..bir kaynanagile..eşyalar üst üste bir odada ..noluurr..şu iki ayda çabucak geçsin..lojman işleri de çok uzamasıınn..bir an önce..kocamla kızımla bir çatı altında olalım artık.:((
:teselli:

mafoldumbenmafoldumben
yeter artık yaa yetrrr

Back