Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba kızlar
iyi geceleropuyorumnanaktan
iyi gecelerrrrrr
yaww bu taşınma olayı ne zormuş bir de yerleştirmesi warbenneyaptımki
war mı bir püf noktası ""halla hop tereyağlı ballı ekmek"" desem hepsi kolilensedelikafadulden
ben ilk kez doğuya gidicem eşim gitmiş tabi önceden..ben evlenip buraya geldim ya hep burada kalıcam sanıyor insan
tecrübeli olanlar hurçlar falan yırtılıyor mu ulaşıncaya kadar? bir arkadaş öyle demişti
tv gibi elektronik değerli şeyleri battaniyeye sararak kolile,sandalye ayaklarınıda pıt pıt naylona yada onun gibi birşeye sar ve iple bağla çizilmesi önleniyor böylece,hatta ben beyaz eşyalar için özel kılıf diktirenler bile duydum çok rahat taşınıyormuş o zaman hep tayinciyiz atılmaz her seferinde kullanılır,kolilere koyacağın kıyafet türü şeyleri koymadan önce kolinin içine büyük boy poşet geçir çünki nakileyciler kapalı kamyon der genelde sonrasında ya değiştirirler yada kamyon yoktu bu geldi derler açık kasa gönderirler yagmurdan tozdan korusun diye bu işlemi yapm mutlaka..
günaydınlaaarrrr...
kolay gelsin vaveyla..çok tecrübeli değilim taşınma konusunda.. ama..bir öneride bulunabilirim..kolileri..sıkı sıkı doldur..yani içinde boşluk olmasınki ..içinde sallanmasın eşyalar..bide üzerlerini yazarsan işte daha rahat olur açarken..
süpersin yaa çok teşekkürlera.s.
eşim tv yi koliye koyarız sadece diyor..
koltuklar için yatak için ve masa için kılıf diktirdi..geçirip bağlıcaz sadece..epey de kalın..
en çok gözüme batan yatak odası..ne gerek takıma yaa..bir baza yatak bir bez dolap yeterdiyerimseniben walla şimdi ki aklım olsa böyle yapardım..
aynen canım katılıyorum koca dolabı sök tak sinir oluyor insan bizim tayinimiz kıbrısa çıktı bu yüzden eşyaların bir kısmını sattık basta yatak odasını sattım şuan sadece baza ve yatağım birde aynam var:) kıbrıstan geldikten sonrada bez dolap olmasa bile şu yapı marketlerde satılan pratıik dolaplar var özellikle ikea da onlar çok kolay monte ediliyor sadece ondan almayı düşünüyorum çünki lojmanların çoğunda zaten gömme dolaplar var bence büyük gardrop çok gereksiz,düşünsenize çok eşya olnca temizlik için toplayıp kurma için vakit harcıyoruz yoruluyoruz ve gecen hergün biizm ömrümüzden sağlığımızdan gidiyor sırf temizlik yada esya toplamak için ömürümüzü boşa harcamaya değer mi?
merhaba herkese,
nasılsınız? eşyalar toplanmaya başlandı galiba. ben de memleketten dönünce toplamaya başlayacağım. tayinler açıklanmadan önce 8 koli toplamıştım zaten. herşeyin kolisi naylonu olunca kolay oluyor.
ben 2 yıldır dolabımı açmadım. çok ağırdı bir kapağını 5 kişi zor kaldırdık. aynalıydı kapakları o yüzden açmadım. bez dolap aldık ama açmadığıma bin pişmanım. bez dolapla olmuyor. içine 5 tişörtten başka bişey asamıyorsun. yoksa hemen yamuluyor. yanına destek koydum öyle idare etmeye çalıştım. sandalyenin üstünde hurçta durdu kazaklarımız hırkalarımız.bazılarını kanepelerin altına koyuyordum. aniden çıkmam gerektiğinde kıyafet aradığımda heryer altüst oluyordu bulana kadar. nerde ne var bulmak çok zor oluyor. dolap olmayınca yatak odası hep dağınık duruyor.bi de en sonunda ağırlığa dayanamayıp gece 4te dolabın plastikleri kırıldı yere yığıldı. deprem oluyor diye öyle bir uyandık ki. gittiğimiz yerde açıcam inşallah. bence hazır dolabını satma canım.