Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlarrrr kac saattır helıkopterler susmuyor sıırt pervarıde catışma cıktı sehıt ve yaralı var roketatarlarla saldırmış haınler dualarınızı eksık etmeyın
walla huzur olsun da tek odalı bir evde bile mutlu olurum ben..tabi sığabilirsek:1rolleyes:
sason iyi değil dedi eşim terör var diye ama yazacak zannımca bi tek bunu söyledi zaten..
polyanna gibi bizim ki..zaten öyle kandırdı beni evlendim jandarmanın nasıl olduğunu bileydim istifa ettirirdimbenneyaptımki
işte kızıyoruz da yazdılar diye herşey de hayır wardır hayırlı olana gidelim hep
kızlarrrr kac saattır helıkopterler susmuyor sıırt pervarıde catışma cıktı sehıt ve yaralı var roketatarlarla saldırmış haınler dualarınızı eksık etmeyın
Allah askerimizi polisimizi korusun. hepsinin yardımcısı olsun.
melike canım sizinde az kaldı haziranda açıklanacaktı dimi?
kızlar bizim gittiğimiz ilçe kötüymüş. batıya gidiyoruz ama doğru düzgün ev bulmak mesele. kaç gündür ev araştırıyoruz bulunca gidip bakıcam bursadayım zaten şimdi.
zeynebim03 benim ablam ağrı merkezdelerdi eniştem asker bende gitmiştim yanlarına büyük bir yer değil lojmanlar merkezden biraz daha yukarıda kalıyor polis lojmanı ve subay lojmanları karşılıklı pek gezilecek bir yeri yok zaten tek bir caddesi var adını hatırlayamadım ama genelde mecburiyet caddesi diyolardı pek sosyal hayat yok hatta hiç yok sadece orduevi vardı merkezde genelde bütün subay eşleri oraya gidiyorlardı değişiklik olsun diye zaten başkada sizlerin gidip oturabileceği yer yoktu olsada nasıl bi yer oldukları belli olmayan yerlerdi o yüzden az seçenek var...benim eşimde polis eşi bizde bekliyoruz tayin henüz açıklanmadı ama bizim tercihler arasındada ağrı var gerçi biz istemiyoruz orası çıksın hayırlısı tabi
slm bende yeni gordum baslıgı bizimde tayin şanlıurfaya cıktı ama neresi daha belli degil aranızda orda olan arkadaşlar varmı acaba nasıl biyerdir
bende bursadayım melikecim gezip duruyorum . alışveriş hiç bitmiyor.afyondan haber bekliyorum ev bulunursa bakmaya gidicem. ordanda kayınvalidemlere geçicem. haftaiçide evime dönücem artık eşim görevden gelecekmiş. gidincede ev toplamaya başlarım.