• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Askerlik de tayin bekleyenler...

doğuda neredesiniz batıda nereye gidiyorsunuz..biz safranboludayız batmana gidiyoruz ama neresine bakalım

merhaba herkese,

nasılsınız? eşyalar toplanmaya başlandı galiba. ben de memleketten dönünce toplamaya başlayacağım. tayinler açıklanmadan önce 8 koli toplamıştım zaten. herşeyin kolisi naylonu olunca kolay oluyor.

ben 2 yıldır dolabımı açmadım. çok ağırdı bir kapağını 5 kişi zor kaldırdık. aynalıydı kapakları o yüzden açmadım. bez dolap aldık ama açmadığıma bin pişmanım. bez dolapla olmuyor. içine 5 tişörtten başka bişey asamıyorsun. yoksa hemen yamuluyor. yanına destek koydum öyle idare etmeye çalıştım. sandalyenin üstünde hurçta durdu kazaklarımız hırkalarımız.bazılarını kanepelerin altına koyuyordum. aniden çıkmam gerektiğinde kıyafet aradığımda heryer altüst oluyordu bulana kadar. nerde ne var bulmak çok zor oluyor. dolap olmayınca yatak odası hep dağınık duruyor.bi de en sonunda ağırlığa dayanamayıp gece 4te dolabın plastikleri kırıldı yere yığıldı. deprem oluyor diye öyle bir uyandık ki. gittiğimiz yerde açıcam inşallah. bence hazır dolabını satma canım.

bez dolabın bazıları cok dayanıksız haklısın ama onun hariicnde pratik normal mobilya dolaplar var ayrı ayrı 2 tane olsa bile yeter sabit büyük dolaplar taşınanlar için eziyet

canım özel msj attım. dışarıda oturduğum için nerde olduğumu burda söylemek istemiyorum. benim eşimde jandarma canım. safranboluda staj yaptı. geçen sene bizim ordan safranboluya birisi gitmişti mart ayında intihar etti belki duymuşsundur. başka tanıdıklarda var orda

bez dolabın bazıları cok dayanıksız haklısın ama onun hariicnde pratik normal mobilya dolaplar var ayrı ayrı 2 tane olsa bile yeter sabit büyük dolaplar taşınanlar için eziyet
haklısın canım. carrefourda, ikeada falan da satılıyor onlardan 2 kapaklı 3 kapaklı olanlarıda var.

canım özel msj attım. dışarıda oturduğum için nerde olduğumu burda söylemek istemiyorum. benim eşimde jandarma canım. safranboluda staj yaptı. geçen sene bizim ordan safranboluya birisi gitmişti mart ayında intihar etti belki duymuşsundur. başka tanıdıklarda var orda

ewet canım biliyorum eşimin arkadaşıydı..çok üzücü bir olay oldu..1 yaşında kızı wardı

evet canım bende çok iyi tanıyorum birbirimize gidip geliyorduk o kadar iyi bir insandı ki kimbilir ne derdi vardı. kızına çok düşkündü nasıl böyle birşey yaptı anlamadık valla.

eşiyle problemleri warmış canım o gün eşi istanbula ailesine gitmiş o da intihar etmiş ama asıl sebebi farklı tabi..
çok iyi kendi halinde biri olduğunu söylüyorlar..yazık oldu çocuğuna

aman canım allah korusun eşlerimizi ama 1 yıl önce falan vaveyla nickli bir arkadaşın eşi şehit olmuştu.çok üzülmüştüm eşine yazdığı yazılar vardı.o yüzden kusura bakma.

slm sekerler nasılsınız bende sınavdan cıktım cok berbattı yaaa yarında iki tane var napıcam bilmiyom bi yandan sıcak hava affffffakannehir akannehir

oyyyy kuzum gelmiş hoşgeldin fıstıgım naber nasılsınnnnolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

merhaba tatlım
iyiyim bitanem sen nasılsın
Şeniz

tasınma ile ilgili püf noktaları yazdım bi kenara sağolun kızlaropuyorumnanaktan
bakalım acıklansın su tayınlerde gidiyomuyum gitmiyomuyum bileyım
eyvahedigeldismile

aman canım allah korusun eşlerimizi ama 1 yıl önce falan vaveyla nickli bir arkadaşın eşi şehit olmuştu.çok üzülmüştüm eşine yazdığı yazılar vardı.o yüzden kusura bakma.

kusur mu olur..
düşünmesi ne kadar kötü..allah korusun..

evet canım jandarma..istanbul çıktı bizim..eşim 2 senedir bingölde görev yapıyo..ayrıyız..2 senedir..işte istanbulda kavuşacağız inşallah..bakalım neresi olcaaakk...merakla bekliyoruuzz..hayırlı bir yer olur umarım..

evet canım jandarma..istanbul çıktı bizim..eşim 2 senedir bingölde görev yapıyo..ayrıyız..2 senedir..işte istanbulda kavuşacağız inşallah..bakalım neresi olcaaakk...merakla bekliyoruuzz..hayırlı bir yer olur umarım..

tatlım sizinkide cok zormuş ya 2 yıldır ayrı kalmak ne demek
allah yardımcınız olsun sonunda kavusacaksınız

Back