Askerlik de tayin bekleyenler...

kızlarrrr kac saattır helıkopterler susmuyor sıırt pervarıde catışma cıktı sehıt ve yaralı var roketatarlarla saldırmış haınler dualarınızı eksık etmeyın

Allah askerimizi polisimizi korusun. hepsinin yardımcısı olsun.

melike canım sizinde az kaldı haziranda açıklanacaktı dimi?

kızlar bizim gittiğimiz ilçe kötüymüş. batıya gidiyoruz ama doğru düzgün ev bulmak mesele. kaç gündür ev araştırıyoruz bulunca gidip bakıcam bursadayım zaten şimdi.

benim eşim polis ama askeriyeye göre az bucuk daha rahat canım çok şükür evet askeriye hem çok stresli hemde gecesi gündüzü yok allah yardımcıları olsun hepsini korusun rabbim bu arada karabük yazıyo profilinde benim eşimde karabük safranbolulu kuzusum bende adanalıyım siz ne kadarlık evlisiniz??olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
kızlarrrr kac saattır helıkopterler susmuyor sıırt pervarıde catışma cıktı sehıt ve yaralı var roketatarlarla saldırmış haınler dualarınızı eksık etmeyın

allahım hepsini korusun bitanem polise ve askere kalkan bu hain eller kırılsın inşallahhholumunekankayizsmile :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

slm bitanemm hoşgeldin nasılsın canımcıma.s.
evet ya daha bekliyoz suanda izinliyiz eşim rapor aldı 20 canım tayini bekliyoz evimizde heyecanla sen napıyon hakkkınızda hayrılıs olsun bitanemmmolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

bende bursadayım melikecim gezip duruyorum . alışveriş hiç bitmiyor.afyondan haber bekliyorum ev bulunursa bakmaya gidicem. ordanda kayınvalidemlere geçicem. haftaiçide evime dönücem artık eşim görevden gelecekmiş. gidincede ev toplamaya başlarım.

ohaoldumsmileyazdıklarını kelimeler ilerledikçe yüzüm asılarak okudum ama hayırlısı yapıcak bişey yok en azından terör yönünden temiz ama başka yerlere giden arkadaşlaradıda allah korusun...görcez bklm...

canım o kadarda kötü değil korkutmuş olmim seni erzurum yakın oraya 3 yada 4 saat falan genelde arabası olanlar alışverişe falan oraya gidiyorlardı ama gittiğinde arkadaş ortamın iyi olur sıkılmazsın umarım ablamlar orda olsaydı şuan yardımcı olurlardı sana onların geçen yıl tayinleri ankaraya çıkmıştı sıkma canını sonuçta görev bu heryere gidebililiriz birçok yerden daha iyi ağrı o yönden düşün

evet bende o şekilde teselli buluyrm zaten...şırnaktakilere mardindekilere hakkaridekilere allah sabır versin ağrı terörle adı duyulmammış bi yer sonuçta ama hepsi bzm askermz hepsi bzm kardeşmz..

hem bak siz ne güzel biliyosunuz nere gidiceğinizi biz daha onu bile bilmiyoruz ( bekliyoruz hala bakalım neresi çıkıcak sizin kaçıncı tercih geldi ??

inşallah canım inşallah nasıl sabırsızlıkla bekliyorum anlatamam bende ona göre işimi biran önce ayarlıcam çünkü inşallah herşey güzel olur hepimiz için :)

slm bende yeni gordum baslıgı bizimde tayin şanlıurfaya cıktı ama neresi daha belli degil aranızda orda olan arkadaşlar varmı acaba nasıl biyerdir

slm bende yeni gordum baslıgı bizimde tayin şanlıurfaya cıktı ama neresi daha belli degil aranızda orda olan arkadaşlar varmı acaba nasıl biyerdir

canım sen asker eşimisin sanlıurfada bu topikte yasemin ablam var oda asker eşi ona danıs bi sen bende arkadasım hemde hemşom cok tatlıdır eger danışmak iştersen kuzummmolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

Son düzenleme:

napıcan attalışım valla bizde rapor aldı eşim 20 günlügüne salıdan beri izinliyiz çok esyam yok zaten söle bi adana yapıp gelicez sonra toplarım artık guzum ailemde gelir yardıma ohh ohh gezzz canımın içi bizde bugün cıktık ama yanıyo her yer sorma gitsinnnnolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan :gitme:

hayırlı akşamlar sultanlar nasılsınızzzzzolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…