Askerlik de tayin bekleyenler...

canımm evet suanda orası öyle ama abim zaten yeni geldi bitlis tatvanda gecici görevdeydi iki aydır...olumunekankayizsmile :gitme:

iyice coştu bu lanetler!..Allah korusun eşlerimizi yakınlarımızı..

bana neden kimse cevap vermedi:gitme: batmana gden yada orada olan var mı

benime şim polis bizde batman yazdık canım bakalım çıkma ihtimali var hakkımızda hayırlısı olsunnnolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

hayırlısı olsun sizin için canım

amin bitanemmm eşime bende bugün sinirlendim aslında belli degildi gidicemiz dedim iki abimde doguda birinden birine yakın olsaydım ya sırnak ya agrı sen git tunceli yaz en sona yaa cıldırıcam sırnaktaki abimle konustuk bugün agla agla mahvoldum zaten gece catışma olmuş en yakın arkadsı sehit olmuş canım nolur dualrımızı esirgemeyelim affff sırnaktaki bekar agrıdaki hadi neyse evli gelirdi bir sıcak yemek sıcak ev görürdü hem dedim askeriyede kalıyo gerci genelde dagdalar ama çıldırıcam sinirden.........onla aramızda iki yaş var ama biz abi kardesden öte arkadas gibi büyüdük abimle yaa onu çokkkk seviyorum guzum benim sesi nasılda kötüydü yaaamafoldumben mafoldumben mafoldumben

tayin tercih ettgimiz yerlerrr;
1.Malatya
2.Batman
3.Erzincan
4.Siirt
5.Mardin
6.Muş
7.Tunceli......
hakkımızda neresi hayırlı olucaksa orası olur inşallah bekliyoz bakalım ne zaman acıklanırsa heyecanla kuzularolumunekankayizsmile :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

canım yaa sıkma canını..şehit haberlerini duydukça fena oluyorum..aklıma getirmemeye çalışıyorum ama kötü olumsuz şeyler kafama glip odaklanıyor..
her iki abini de allah korusun..bu eşler bazen dinlemyor insanı işte..yok erzurum vanı yazamam soğuk olur vs.. eşimde tercihleri bana farklı gösterdi sonra hemen değiştirmiş..neyse ki batman değişmemiş kısmet ya orası oldu..şimdi de batman merkezi yazmam diyor 4 yıl kalırız diye

tunceli olmamalıydı bence..polisler için olaylı
hayırlısı olsun..erzincan olursa ağrıya yakınsın

anaam çok da yakın değilmiş tunceli de yakın o zaman kızdım kendime ne alakaalsanaalsanasmile

batman merkez karakolunda gecen yıl esim kısa dönem askerlik yaptı batmanı cok sevmiş cok begenmiş yazdı canım sasonda bi akrabamız uzm.çvş olarak yapmıstı oda begenmiş bence merkez daha güzel ilçede hayat gecermi ya dogunun ben urfada okudum iki yıl kaldım öldüm resmen şimdi napıcam kara kara düşünüyom vallaaaaakannehir akannehir akannehir

tunceli olmamalıydı bence..polisler için olaylı
hayırlısı olsun..erzincan olursa ağrıya yakınsın

çok soal a.s. diyom ya canımm hakkımızda neresi hayırlı olucaksa rabbim bize orayı nasip etsin inşallahhhholumunekankayizsmile :Saruboceq: :Saruboceq:

walla huzur olsun da tek odalı bir evde bile mutlu olurum ben..tabi sığabilirsek:1rolleyes:
sason iyi değil dedi eşim terör var diye ama yazacak zannımca bi tek bunu söyledi zaten..
polyanna gibi bizim ki..zaten öyle kandırdı beni evlendim jandarmanın nasıl olduğunu bileydim istifa ettirirdimbenneyaptımki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…