• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Askerlik de tayin bekleyenler...

bu arada hazır nakliye konusu açılmışken ağrıya tayini çıkan arkadaşlara iyi bir haber vereyim,brdan batıya nakliye ücretleri çok ucuz çünki irandan giriş yapan tırlar var burdan tayini çıkanlar 3-5 kişi tır tutoyor ve en fazla ödeyen 500 milyon ödüyor hatta geçen yıl ark ank gitti burdan 300 milyon verdi..

günaydın herkese
dün doktora gittim
kesin olmamakla birlikte erkeğe benzediğini söyledi doktoropuyorumnanaktan
herşeyi normal görünüyor Allaha şükür
son gittiğimden bu yana çok değişmiş kocaman olmuş görünce çok tuhaf oldum..:gitme:
şimdi isim araştırmalarına başlıyorum
beğendiğiniz isimler varsa önerilerinize açığım kızlar
yerimseniben

günaydın hayırlı olsun canım saglıkla dünyaya gelmesini rabbim nasip etsin..
isim konusuna gelince canım anlamına dikkatederek isim koy cidden de insanlar isimlerinden etkileniyorlar çünki..

teşekkür ederim canım
bende hem anlamı hem söylenişi güzel bi isim istiyorum
kız için çok fazla isim var ama erkeğe isim bulmak biraz daha zor benim için
birde beğendiğim isimleri hep burda koyan arkadaşlar oldu
o yüzden zorlanıyorum biraz
önümde 5 ay var bakalım inşallah güzel bir isim bulurum

günaydın herkese
dün doktora gittim
kesin olmamakla birlikte erkeğe benzediğini söyledi doktoropuyorumnanaktan
herşeyi normal görünüyor Allaha şükür
son gittiğimden bu yana çok değişmiş kocaman olmuş görünce çok tuhaf oldum..:gitme:
şimdi isim araştırmalarına başlıyorum
beğendiğiniz isimler varsa önerilerinize açığım kızlar
yerimseniben

senacım tam topige sena bebegin cinsiyetini ögrendimi acaba sorayım diyerek girmiştim sen ben sormadan yazmışsın inşaallah saglıkla kucagına alırsın.ben erkek olsaydı fatih ismini düşünüyordum bu isim işi cok zor ya o kadar seçenek varki insan karar veremiyor isim konusunda kolay gelsin sana ve eşine

teşekkür ederim canım çok sağol
evet zor olucak karar vermek teşekkür ederim önerin için liste yapmaya başladım
aklımda kız isimleri vardı hep ,erkek olması sürpiz oldu benim için :)

hayırlı olsun sena inş sağlıkla alırsın kucağına erkek ismi bulmak zor gerçkten kız isimleri daha fazla
insan doğuma kdr karasız kalabiliyor biz son ayımda bulmştuk ismi :)))))
yağmur zamanı doğuyor yağmur olsun demiştik :)
erkek olsaydı yağız diye düşünüyorduk ama ilk başlrda yada göktuğ amaa eşim pek sevmio göktuğ berktuğ tarzı isimler i:(
fikir olur belki sana

mrb hanımlar topiği bu gün gördüm çok geriye bakamadım ağrıya tayini çıkan varmı veya ağrıdan başka bir yere....

hayırlı olsun sena inş sağlıkla alırsın kucağına erkek ismi bulmak zor gerçkten kız isimleri daha fazla
insan doğuma kdr karasız kalabiliyor biz son ayımda bulmştuk ismi :)))))
yağmur zamanı doğuyor yağmur olsun demiştik :)
erkek olsaydı yağız diye düşünüyorduk ama ilk başlrda yada göktuğ amaa eşim pek sevmio göktuğ berktuğ tarzı isimler i:(
fikir olur belki sana

teşekkür ederim canım inşallah
göktuğ ismini eskiden bende beğeniyordum ama son zamanlarda soğuk gelmeye başladı
kız olsaydı ismi hazırdı erkek olunca işler değişti :))

hayırlısı olsun canım sağlıklı doğsunda en önemlisi o benm eşimde kız delisi hamile kaldım kız olcak die die geziodu etrafta öyle konuşma belki erkektir sağlıklı olsun de diodum yok illa kız olsun ama sağlıklı olsun diyordu allah gönlüne göre verdi kızımız oldu şimdide 2ciye taktı kız olsun oda 2 kızımız olsun adıda eylül olsun diyo :)

geriye dönüp baktm ama kimseyi göremedim ağrıya çıkan bir kişi var burda eğer varsa tanıdıklarını topiğe yönlendrrseniz sevnrm...

bu arada sizde kıbrıstaymışsz sanırım...ablamda orda güzelyurtta güzel bi yer...

dışı seni içi beni yakar diyeyim ben kaydirigubbakcemile3

http://www.kadinlarkulubu.com/eslerimizin-meslekleri/198260-asker-esleri-479.html
bu topikte yazarsan cvp bulabilirsin cnm opuyorumnanaktan

hadi inş gecersin dersleri :)))))))))))
insan evlenince alıiıyorsunuz huylarınıza önmli olan huzur çünkü bayanssulusmile

canım başarı diliyorum sana umarım herşey gönlünce olur..

canlarım ikinizdende allah razı olsun çok tesekürler güzel dilek ve dualrınız içinnn sekerlerimmm benimmmolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Back