Askerlik de tayin bekleyenler...

bnm memlekette eşyalarım evim var orda burdakileri baya topladım sadece kullandıklarım kaldı asıl iş memlekete gidince hızlı bi yaz geçiricez sanırım :dance:

yok canım yazın evlendim zaten 10 ayın içindeyim 3 ayımda bi düşük yaptım daha tık yokkk :gitme: hakkımızda hayırlısı olsun bitanem eccik hem evliligin tadını cıkaralım diyok kelee olur inşallah dahaaaolumunekankayizsmile :Saruboceq: boshayallersmile

adanalı mısın bacııımmm....keleee demişin ya ondan soruyom..yerimseniben

arkadaşlar özel mesaj gönderebilmem için mesaj sayımın 50 mi olması geekiyor özeldem öesaj atan arakadaşlar cevap veremiyorum özelden size isterseniz burdan yazabilirim..

Aslında cok istedik gelmedi kerata hayırlısı olsun diyoz canımcım elbet gelir bigün guzummm hayırlısıyla inşallahhholumunekankayizsmile opuyorumnanaktan :Saruboceq: :ecrin_bebek:

bankacımısın canım, bende öğretmenlikten ayrılıp bankaya geçmek istiyorum ama nasıl olacak bilmiyorum kıbrısda olabılır diye düşündüm ama sanırım ordada bankaya girmek çok zormuş..

bilmiyorumkismileuffffffffffffffff kızlar izmir çıktı çok sevindim havalara uçtum ama şimdi inanılmaz durgunum napıcamı şaşırmış durumdayım ......akannehireşyaları satmaya karar verdik nakliye çok tutuyo en mantıklısı satmak dedik .........yeni evlenecek gibi sitelerde ev eşyası bakmaktan kafam döndü artık sempatiksalakcinniev bulunacak daha ,izinlerde iptal oldu kaldık böyle .....hala şoktamıyım acaba ben herkes çok tuhafsın sevinmiyomusun diyo ailem falan ne hissettiğimi bilmiyorum kieyvahedigeldismile:enbuyukkk:
yeni bir yer ,yeni bir hayat.........bilinmezlik korkutuyo sanırım insanı mafoldumbeneşimle bol bol gezicez buranın acısını çıkartıcaz kaydirigubbakcemiletek herşey güzel olsun hepimiz için

canım sen nserdeydin şuan nakliye ne kdr tutyo off 1-2 milyar tutar diolar bizede hayırlısı bakalım

hepinizin tayınleri hayırlı olsun arkadaslar
bende polis memuruyum tayınlerimiz açıklanmadı daha
ben ipka verdim ama bakalım ne olacak

merhaba hayat
kıbrıstan türkiye mi 1-2 milyar tutuyor..

yok canım ya onuda katarsak 3 milyar olur heralde :))))
bnim uçak biletim çoçuğun bileti
eşyaları yollamak
araça ve eşime gemi bileti memlekete kadar benzin parası :kedi:
sonra orda eşyaları topla nakileycile anlaş batıdan doğuya ohh ohh daha alışverişler yapılacak rahat bi 5 milayr çıkacak boshayallersmile

canım moralini bozmak istemem ama o eskidendi bizde almadık burdan alırız diye ama hesapladık buraysıyla tr aynı tır tut götür falan aynı hesap oluyor bizde trden aldık
ama siz 2 yıl burdasınız belki fiyatlar düşer şansınıza bizim şansımız yokmuş yükseldi alamadık bizden önce 3 yıl önce arkadaşlar bütün beyaz eşyaları ankastre üstelik 3.5 tl almışlar lcd falanda dahil

ay ne güzelmiş şans işte sanırım doların artması etkili olmuştur bende hiç şans olmadığı için düşme ihtimali çok düşük:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…