bnm bu uçukta heyecanın eseri ve baş ağrıları o kadar kasmışımki kendimi çıkıyor şimdi acıları yavaş yavaş
çoçuklada zor olıuyo böyle şimdi yatsam dinlensem ne ii gelir bilionmu :)
ahh ahh annem nerdesin gelde bakl şu torununa bnde yatayım hehe :)))
melike senin varmı çoçuğun
o geleceği zamanı bilir canım üzülme sen :)
yok canım yazın evlendim zaten 10 ayın içindeyim 3 ayımda bi düşük yaptım daha tık yokkk :gitme: hakkımızda hayırlısı olsun bitanem eccik hem evliligin tadını cıkaralım diyok kelee olur inşallah dahaaaolumunekankayizsmile :Saruboceq: boshayallersmile
Aslında cok istedik gelmedi kerata hayırlısı olsun diyoz canımcım elbet gelir bigün guzummm hayırlısıyla inşallahhholumunekankayizsmile opuyorumnanaktan :Saruboceq: :ecrin_bebek:
canım sen nserdeydin şuan nakliye ne kdr tutyo off 1-2 milyar tutar diolar bizede hayırlısı bakalım
merhaba hayat
kıbrıstan türkiye mi 1-2 milyar tutuyor..
yok canım ya onuda katarsak 3 milyar olur heralde :))))
bnim uçak biletim çoçuğun bileti
eşyaları yollamak
araça ve eşime gemi bileti memlekete kadar benzin parası :kedi:
sonra orda eşyaları topla nakileycile anlaş batıdan doğuya ohh ohh daha alışverişler yapılacak rahat bi 5 milayr çıkacak boshayallersmile[/QUOT
haklısın bizde şimdi onun derdindeyiz,mecbur eşyalarımı satmak zorundayım ben çünki koyacak yerim yok 2-3 yıl depo tutsam dahada zararda olacağım,dönüşte yeniden dünya masraf bu kıbrısın faydası olduğu kadar zararıda var bazen niye yazdık ki diye düşünmeden edemiyorum umarım hayırlı olur..
yok canım ya onuda katarsak 3 milyar olur heralde :))))
bnim uçak biletim çoçuğun bileti
eşyaları yollamak
araça ve eşime gemi bileti memlekete kadar benzin parası :kedi:
sonra orda eşyaları topla nakileycile anlaş batıdan doğuya ohh ohh daha alışverişler yapılacak rahat bi 5 milayr çıkacak boshayallersmile[/QUOT
haklısın bizde şimdi onun derdindeyiz,mecbur eşyalarımı satmak zorundayım ben çünki koyacak yerim yok 2-3 yıl depo tutsam dahada zararda olacağım,dönüşte yeniden dünya masraf bu kıbrısın faydası olduğu kadar zararıda var bazen niye yazdık ki diye düşünmeden edemiyorum umarım hayırlı olur..
herşeyin hayırlısı canım bizim evimiz vardı trde orda duruyor eşyalar doğru buranın faydasında var zararıda şimdi eşyaları sat dönüşte yeni al yokmu böyle oda yada ne bileyim annenlerin falaln çatı katı bodrum çoğu insan öyle yerlerte bırakıyor üst üste yığıyorlar
herşeyin hayırlısı canım bizim evimiz vardı trde orda duruyor eşyalar doğru buranın faydasında var zararıda şimdi eşyaları sat dönüşte yeni al yokmu böyle oda yada ne bileyim annenlerin falaln çatı katı bodrum çoğu insan öyle yerlerte bırakıyor üst üste yığıyorlar
yok canım ya maalasef,allahtan çok pahalıya almamıştım eşyalarımı yaptırmıştım çok eşyam yok zaten bu yüzden içim biraz rahat 2 kez de tayin gördü taşınırken pek hayır kalmamıştı sadece buzdolabıma ve bulaşık mak üzülüyorum eşim teselli ediyor kıbrısta ucuzmuz gelırken ordan getırırız dıye gümrük muafiyetimi varmış indirim mi varmış ne doğru mu var mı böyle bir şey beyaz eşyalarda..
canım moralini bozmak istemem ama o eskidendi bizde almadık burdan alırız diye ama hesapladık buraysıyla tr aynı tır tut götür falan aynı hesap oluyor bizde trden aldık
ama siz 2 yıl burdasınız belki fiyatlar düşer şansınıza bizim şansımız yokmuş yükseldi alamadık bizden önce 3 yıl önce arkadaşlar bütün beyaz eşyaları ankastre üstelik 3.5 tl almışlar lcd falanda dahil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?