• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Askerlik de tayin bekleyenler...

Karsta görev yapmadık ama bi kaç kez gittik şuan Ağrıdayız, Kars küçük bir il sadece çok soğuk,ama sarıkamış kayak merkezi çok güzel yaz kış çok güzel hemde kira konusunda bilgim yok,en güzel yanı havaalanının olması ulaşım daha kolay oluyor..

yaa agrıda nasıl siz lojmandamı oturuyorsunuz kardeşimlerin tayinide agrıya çıktı merkez ev ve lojman kiraları orda nasıl

yaa agrıda nasıl siz lojmandamı oturuyorsunuz kardeşimlerin tayinide agrıya çıktı merkez ev ve lojman kiraları orda nasıl

biz lojmandayız,lojman kirası aidatla birlikte 300 lira,dışarda kiralar 350 liradan başlıyor ama yakıt çok fazla alıyorlar en düşük yıllık 1300 lira en yüksek yıllık 2500 liraya kadar duydum taksitle alıyor bazı ev sahipleri,ağrı çok soğuk oluyor askeri hastane devlet hastanesi var,hava alanı tadilatta sanırım önümüzdeki yıl açılacakmış..

biz lojmandayız,lojman kirası aidatla birlikte 300 lira,dışarda kiralar 350 liradan başlıyor ama yakıt çok fazla alıyorlar en düşük yıllık 1300 lira en yüksek yıllık 2500 liraya kadar duydum taksitle alıyor bazı ev sahipleri,ağrı çok soğuk oluyor askeri hastane devlet hastanesi var,hava alanı tadilatta sanırım önümüzdeki yıl açılacakmış..

teşekkür ederim lojman daha avantajlı bu durumda

tabiki..inşallah lojman olur buralarda kış uzn sürer biz hala donuyoruz hava yağışlı,kıbrısa gelirken kalın yün kıslık bogazlı vs..kazak ve giyeceklerimizi getirmemize gerek yok değil mi o adar yoğun bir kışı olmaz sanırım...

evet cok kalın giysiler getirmeyin benkabanımı getirmiştim ama hiç giymedim mevsimlik giydim evet kış olmuyor sonbahar havasında geçiyor bu yıl sel oldu çarşıda dükkanlar falan baya hasar gördü bol yagmur oluyor.

sanada canıımmm..güzel bir hafta olur umarımm. vee çabucak geçeerrr..zemuszemus

iyiyim cnm kızla uğrasıyorum kucağımda durmuyor oyun istiyor bnmde ağzımın içinde uçuk çkmış başıma vuruyor ağrısı şu sıpa uyusa bişiler yiyip hap içicem :(
sen nasılsın az kldı tayine biz rahatladık sıra sende:)

iyiyim cnm kızla uğrasıyorum kucağımda durmuyor oyun istiyor bnmde ağzımın içinde uçuk çkmış başıma vuruyor ağrısı şu sıpa uyusa bişiler yiyip hap içicem :(
sen nasılsın az kldı tayine biz rahatladık sıra sende:)

yaramazı bana yollaaasana oynardık söle eccikkksempatiksalakcinni :ecrin_bebek:
çk gecmiş olsun bitanemmmolumunekankayizsmile a.s.
evet canım ya hiç sormaa bende cokkkk heyecanlıyımmmeyvahedigeldismile

bnm bu uçukta heyecanın eseri ve baş ağrıları o kadar kasmışımki kendimi çıkıyor şimdi acıları yavaş yavaş
çoçuklada zor olıuyo böyle şimdi yatsam dinlensem ne ii gelir bilionmu :)
ahh ahh annem nerdesin gelde bakl şu torununa bnde yatayım hehe :)))
melike senin varmı çoçuğun

bnm bu uçukta heyecanın eseri ve baş ağrıları o kadar kasmışımki kendimi çıkıyor şimdi acıları yavaş yavaş
çoçuklada zor olıuyo böyle şimdi yatsam dinlensem ne ii gelir bilionmu :)
ahh ahh annem nerdesin gelde bakl şu torununa bnde yatayım hehe :)))
melike senin varmı çoçuğun

hehe bazen bende zerzenişte bulunuyorum anneme ama duyan yok bende yeni uyuttum kızımı iş beni bekliyor ama pc başından kalkamadım canım ben kızımın beşigini anakucagını ve küvetini satıcam ilgilenen bebek bekleyen arkadaşın varsa heberin olsun cok temiz ve hiç bir kusuru yok burdan tr ye götürmek imkansız onları biliyorsun bende bir arkadaştan almıştım beşigi cok güzel ve kullanışlı zaten cok fazla yatmadı yanımızda uyuyor burda cok pahalı beşikler biliyorsun ilgilenn olursa resimlerini gönderirim.

hehe bazen bende zerzenişte bulunuyorum anneme ama duyan yok bende yeni uyuttum kızımı iş beni bekliyor ama pc başından kalkamadım canım ben kızımın beşigini anakucagını ve küvetini satıcam ilgilenen bebek bekleyen arkadaşın varsa heberin olsun cok temiz ve hiç bir kusuru yok burdan tr ye götürmek imkansız onları biliyorsun bende bir arkadaştan almıştım beşigi cok güzel ve kullanışlı zaten cok fazla yatmadı yanımızda uyuyor burda cok pahalı beşikler biliyorsun ilgilenn olursa resimlerini gönderirim.

tmm cnm aklımda olsun eğer soran olursa söylerim çevremde hamile bi arkadaşımız var onlarda tayinci ama gdecekler başka yok şimdilik bn park yatak almıştım trden katlanıyor olduğu için getirdim giderkende arabaya atıcam götürücem ahh kktc bi çok şeye engel eşya konusunda malesef :)
bnde bi çok eşyamı bırakıcam bardak tabak kova vs

kızlaaarrrrr....toplanmaya başladımı eşyalar..benimki ler iki senedir hazır bekliyolar gitmeyii..zavallılarım benim..ne haldeler acaba..göremiyomda..kaynanagilin bir odasında yığılı..ooooffffff...bir an önce gitmek istiyom artııkk..kaydirigubbakcemile4

Back