aynen cnm dolar arttığı için fiyatlr arttı
bi kıyaslama yapmak istiyorumda bu yüzden birşey soracağım hep pahalı pahalı deniyor ya örneğin şuan domates et yada en çok bilinen mevsime uygum birşeyin fiyatı nedir orda..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
adanalı mısın bacııımmm....keleee demişin ya ondan soruyom..yerimseniben
bankacımısın canım, bende öğretmenlikten ayrılıp bankaya geçmek istiyorum ama nasıl olacak bilmiyorum kıbrısda olabılır diye düşündüm ama sanırım ordada bankaya girmek çok zormuş..
hepinizin tayınleri hayırlı olsun arkadaslar
bende polis memuruyum tayınlerimiz açıklanmadı daha
ben ipka verdim ama bakalım ne olacak
canım ben 4 ay calıştım adanada özel bi bankada gişe personeliydim evlenip mersine gelme durumum olunca eşimde cıkardı şimdi evdeyim canım bakalım hayırlısı olsun hakkıkmızda özel sektörde calıştırmıyo anlıcagın devlet memuru ol diyo bitanem.....akannehir akannehir akannehir
canım evlerde yatak var zaten hem kötü düşünme aslında güzel yer seversin yazın çok eğlenceli oluyo doya doya gezersiniz denizi falan çok güzel
anlıyorum canım hayırlısı olsun bazı erkeklerin vardır böyle takıntıları:) eşin huzurun daha önemli dertetme..
ooooooo süperrrrrrrrrrr yakında meslektas olucaz demekkii eşim özel sektörde calıştırmıyo ama devlet memuru ol diyoooo cılgın tekem benümmm ablam gibi bende polis olucagum yeni yıla inşallah canımcımmmmolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan turkbayragi
hayırlısı canımın içi bakalım hadi meslektasımsın artıkolumunekankayizsmile
inşallahhhh bitanem inan çok istiyorum bana dua edin olurmu bu hafta sonu aöf işletme 3 ten devam ediyom ya sınavım varrr canlarrrrolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan :Saruboceq: turkbayragi
bak buna sevindim bana yok demişlerdi :)) iyi düşünmek lazım değil mi buraya alıştıktan sonra sanırım orayada alısırım..
inşallahhhh bitanem inan çok istiyorum bana dua edin olurmu bu hafta sonu aöf işletme 3 ten devam ediyom ya sınavım varrr canlarrrrolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan :Saruboceq: turkbayragi
sormuşsun ya canım yüksekova'dan izmir'e pazarlıkla 3.500 tl istiyolar bizde vazgeçtik yeni eşya alırım üstüne koyar otururuz dedik hayırlısısempatiksalakcinni