• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Askerlik de tayin bekleyenler...

burda çalışmıyorum canım iktisat mezunuyum inşallah kıbrıs dönüşünde çalışmayı düşünüyorum

hayırlısı olur inşallah hakkına peki orda çalışma şartları nasıl biz bayanlar için, açıkcası çalışmayı düşünüyorm çünki çalışmaya alışığım boş duramam herhalde.

yok canım öyle korkuların olmasın rahat bir yer terör yok kesinlikle zaten kışın kimse kalmıyor yazında turist kaynıyor heryer kim kime dumduma yani (:
bebeğin için çok üzüldüm ama herşeyde bir hayır vardır canım ya belki kktc şans getirir size
buraya alışırsın bn çok ağlamştım ilk zamanlar ama alışıyor insan inan yeterki eşinle ol mutlu ol önemli olan o :)

doğru diyosun eşlerimizin teyinlerinde en önemli konu o birlikte gidebilmek..

asgari ücret 1.200 canım burda ssk yaptır mutlaka çünkü giderken ssk paranıda alıyormuşsun birikim yapmak için çok güzel biryer eşin arkadaşlarıyla görüşürse mutlaka vardır tayinci çalışan eşleri onların yerine girebilirsin belki

asgari ücret 1.200 canım burda ssk yaptır mutlaka çünkü giderken ssk paranıda alıyormuşsun birikim yapmak için çok güzel biryer eşin arkadaşlarıyla görüşürse mutlaka vardır tayinci çalışan eşleri onların yerine girebilirsin belki

peki bayanlar için çalışmaya uygun ne tür işler var örneğin öğretmelik yapabiliyorlar mı sözleşmeli yada ücretli veya türk bankaları var netten baktım oralara girmek mümkün mü
yoksa sadece kıbrıslılar mı çalışıyor oralarda..

zaten bizde biraz ekonomik acıdan düşünerek tercih yaptık koop.ödüyoruz çünki burdan büyükşehire vereceklerdi kıbrıs yazmasaydık lojman hakkımız olmayacaktı ve koop.ödemelerini yapmakta zorlanacaktık..açıkcası kıbrısı terci edenler genelde bu acıdan düşünüyor hayat şartları ne yapalım bir şekilde mücadele edip zorlklara katlanıp yaşamak lazım..

iyi akşamlar arkadaşlar bizimde tayinimiz değirmenlik neresiyse oraya çıktı.orada olan yada bilgisi olan varmı?çok üzüldük oğlum 6 sınıf eğitim kötüymüş sanırım.ne yapabiliriz bilmiyorum burda kalmayı bile düşünüyorum.

iyi akşamlar arkadaşlar bizimde tayinimiz değirmenlik neresiyse oraya çıktı.orada olan yada bilgisi olan varmı?çok üzüldük oğlum 6 sınıf eğitim kötüymüş sanırım.ne yapabiliriz bilmiyorum burda kalmayı bile düşünüyorum.

hayırlı olsun bende siz gibiyim bilen arkadaşlardan yardım talep ediyorum 2 gündür sağolsunlar yardımcı oluyorlar ama eğitimi için çok kötü değil demişlerdi sizde evinizde ilgilenirsiniz en azından sbs için evde bol bol çalıştırısınız eksiklerini tamamlarsınız veya asker eşleri öğretmenlerden çoğu orda çalışamıyormuş onlardan birine özel ders aldırabilirsiniz ,eşinizden ayrı kalmayın derim belki çocuğunuz olumsuz etkilenebilir...akıl vermek gibi olmasın yanlış anlamyın lütfen..

mrhaba hayırlı olsun öncelikle degirmenlik lefkoşe ye yakın bazen gidiyoruz oraya cüzel bir yer lojmanlar oyun parkı sosyal tesisler bir arada okul içinde mecbur lefkoşeye gidecek cocugunuz arabayla 15 20 dk lefkoşeyle aranız srvisle gider gelir egitim durumu nasıl onun hakkında bir bilgim yok ama degirmenlikteki lojmanlar baya kalabalık ordaki çocuklarla gider gelir bir problem olacagını sanmam belki askeri servis bile vardır cocukları götüren çünkü kalabalık bir yer.

dersanelerde çalışıyorlar canım öğretmenler
bankaya girmek konusunu bilmiyorum ama iktisat mezunuc arkadfaşım çok uğrastı giremedi :(

eğitim kötü diye çok duydum ama sadece duydum bu konuyu ataştırmak lazım okuyan çoçuğum olmadığı için ne desem yalan olur

bnde değirmenlikteyim kıbrısıon en güzel yerlerinden biri burası en azından derli toplu girneye hava alanına lefkoşaya çok yakın
okullarda var yakın

bankaya girmek konusunu bilmiyorum ama iktisat mezunuc arkadfaşım çok uğrastı giremedi :(

eğitim kötü diye çok duydum ama sadece duydum bu konuyu ataştırmak lazım okuyan çoçuğum olmadığı için ne desem yalan olur

bnde değirmenlikteyim kıbrısıon en güzel yerlerinden biri burası en azından derli toplu girneye hava alanına lefkoşaya çok yakın
okullarda var yakın

teşekkürederim bende işletme mezunuyum burda mesleki eğitim merkezinde ( eski adıyla çıraklık eğitim merkezinde ) muhasebe işletme grubu öğretmeniyim, bu yüzden banka olanilir diye düşünmüştüm,peki mesleki eğitim merkezi var mı orda.

okullarda var yakın[/QUOT

canım teşekkür ederim hala ordasınız sanırım bana lojmanlar hakkında bilgi verebilirseniz çok sevinirim.duyduğuma göre 3 katlı birde müstakil varmış.hangisi daha iyi evler de ne eksik burdan neler getirmeliyim?biliyorum çok sordum ama ortaokula giden çocuğu olan varsa komşularınızdan okul olayını nasıl halletmişler sbs olmasa önemli değilde 2 yıl sonra çocuğum üzülsün istemiyorum.

peki bayanlar için çalışmaya uygun ne tür işler var örneğin öğretmelik yapabiliyorlar mı sözleşmeli yada ücretli veya türk bankaları var netten baktım oralara girmek mümkün mü
yoksa sadece kıbrıslılar mı çalışıyor oralarda..

zaten bizde biraz ekonomik acıdan düşünerek tercih yaptık koop.ödüyoruz çünki burdan büyükşehire vereceklerdi kıbrıs yazmasaydık lojman hakkımız olmayacaktı ve koop.ödemelerini yapmakta zorlanacaktık..açıkcası kıbrısı terci edenler genelde bu acıdan düşünüyor hayat şartları ne yapalım bir şekilde mücadele edip zorlklara katlanıp yaşamak lazım..

canım dersanede öğretmenlik yapan arkadaşlar var
ama bankalara bildiğim kadarıyla kıbrıs vatandaşları girebiliyor
bizde koop. ödüyoruz maddi açıdan kıbrıs gerçekten çok farkediyor elektrik,su faturası ödemiyoruz
lojman kiraları çok ufak rakamlar
ada tazminatı alıyoruz bizi çok rahatlattı bu açıdan kıbrıs

canım dersanede öğretmenlik yapan arkadaşlar var
ama bankalara bildiğim kadarıyla kıbrıs vatandaşları girebiliyor
bizde koop. ödüyoruz maddi açıdan kıbrıs gerçekten çok farkediyor elektrik,su faturası ödemiyoruz
lojman kiraları çok ufak rakamlar
ada tazminatı alıyoruz bizi çok rahatlattı bu açıdan kıbrıs

haklısın elektrik yakıt su tlf yetiyor zaten,ben artık gelince arastırırım dershaneleri baska kurumlar var mı peki çalışma imkanı olabilecek..

mrhaba hayırlı olsun öncelikle degirmenlik lefkoşe ye yakın bazen gidiyoruz oraya cüzel bir yer lojmanlar oyun parkı sosyal tesisler bir arada okul içinde mecbur lefkoşeye gidecek cocugunuz arabayla 15 20 dk lefkoşeyle aranız srvisle gider gelir egitim durumu nasıl onun hakkında bir bilgim yok ama degirmenlikteki lojmanlar baya kalabalık ordaki çocuklarla gider gelir bir problem olacagını sanmam belki askeri servis bile vardır cocukları götüren çünkü kalabalık bir yer.

mesajına çok sevindim,yanıt yazdım ama gönderemiyorm yeni üye olduğum için sadece şimdilik burdan yazabiliri..
pazar olayına çok güldük eşimle:)
sabah 5 de pazara gideriz artık..sizinde tayininiz hayırlı olsun..

slm şekerler nabersiniz bizde bugün eşim izinliydi kuzenin nişanı vardı kendi hemşire nişanlısıda eşim gibi polis oraya gittik kurtlarımızı döktük ordanda yemege davetliydik arkadaslara oraya gectik anca geldik söle tayin cıkmadan gezelim dedik siz nasılsınız bakalım kuzularopuyorumnanaktan

çalışma imkanı pek yok kurum olarak genelde kendi vatandaşları çalışıyor
ancak mağaza gibi yerlerde bulabilirsin düşünürsen tabi
yinede geldiğin zamaan bi arartırırsın canım

slm şekerler nabersiniz bizde bugün eşim izinliydi kuzenin nişanı vardı kendi hemşire nişanlısıda eşim gibi polis oraya gittik kurtlarımızı döktük ordanda yemege davetliydik arkadaslara oraya gectik anca geldik söle tayin cıkmadan gezelim dedik siz nasılsınız bakalım kuzularopuyorumnanaktan

mrb canım iyi yapmışsınız tayin öncesi stress atmışsınız gez gezebildiğin kadar artık son günlerin

çalışma imkanı pek yok kurum olarak genelde kendi vatandaşları çalışıyor
ancak mağaza gibi yerlerde bulabilirsin düşünürsen tabi
yinede geldiğin zamaan bi arartırırsın canım

teşekkürler canım...bakarız artık bana mesleğime uygun olan bir yer olursa çalışırım yosada ne yapalım birşekilde vakit geçiririz..

mesajına çok sevindim,yanıt yazdım ama gönderemiyorm yeni üye olduğum için sadece şimdilik burdan yazabiliri..
pazar olayına çok güldük eşimle:)
sabah 5 de pazara gideriz artık..sizinde tayininiz hayırlı olsun..

teşekkür ederim.birde hafta sonu oldugundan geç kalkıyorduk pazarı kaçırıyorduk :roflol::roflol: siz karsta görev yapmışsınız sanırım ev ve lojman kiraları nasıl karsta

kızlar pazar muhabbeti nedir merak ettim
bizim pazarımız bile yok burda kıymetini bilin
kaydirigubbakcemile3

teşekkür ederim.birde hafta sonu oldugundan geç kalkıyorduk pazarı kaçırıyorduk :roflol::roflol: siz karsta görev yapmışsınız sanırım ev ve lojman kiraları nasıl karsta

Karsta görev yapmadık ama bi kaç kez gittik şuan Ağrıdayız, Kars küçük bir il sadece çok soğuk,ama sarıkamış kayak merkezi çok güzel yaz kış çok güzel hemde kira konusunda bilgim yok,en güzel yanı havaalanının olması ulaşım daha kolay oluyor..

Back