Askerlik de tayin bekleyenler...

et 29 tl di en son fasulye 12 tl şeftali üzüm 6-7tl valla aklıma gelmiyo bnlar pahalı olarak aklıma gelenler benzer fiyatlarda satılıo

gercekten pahalıymış...ay ay hergün birşeyini öğreniyorum bu kıbrısın her geçen gün gitmeden soğuyorum..

arkadaşlar oradaki ev için yatak almam lazım nerden uygun fiyata alabilirim burdan getirmem sanırım daha pahalı olacak orda uygun bulabılırmıyım..

canım evlerde yatak var zaten hem kötü düşünme aslında güzel yer seversin yazın çok eğlenceli oluyo doya doya gezersiniz denizi falan çok güzel

bankacımısın canım, bende öğretmenlikten ayrılıp bankaya geçmek istiyorum ama nasıl olacak bilmiyorum kıbrısda olabılır diye düşündüm ama sanırım ordada bankaya girmek çok zormuş..

canım ben 4 ay calıştım adanada özel bi bankada gişe personeliydim evlenip mersine gelme durumum olunca eşimde cıkardı şimdi evdeyim canım bakalım hayırlısı olsun hakkıkmızda özel sektörde calıştırmıyo anlıcagın devlet memuru ol diyo bitanem.....akannehir akannehir akannehir

Son düzenleme:
hepinizin tayınleri hayırlı olsun arkadaslar
bende polis memuruyum tayınlerimiz açıklanmadı daha
ben ipka verdim ama bakalım ne olacak

ooooooo süperrrrrrrrrrr yakında meslektas olucaz demekkii eşim özel sektörde calıştırmıyo ama devlet memuru ol diyoooo cılgın tekem benümmm ablam gibi bende polis olucagum yeni yıla inşallah canımcımmmmolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan turkbayragi

anlıyorum canım hayırlısı olsun bazı erkeklerin vardır böyle takıntıları:) eşin huzurun daha önemli dertetme..

canım evlerde yatak var zaten hem kötü düşünme aslında güzel yer seversin yazın çok eğlenceli oluyo doya doya gezersiniz denizi falan çok güzel

bak buna sevindim bana yok demişlerdi :)) iyi düşünmek lazım değil mi buraya alıştıktan sonra sanırım orayada alısırım..

anlıyorum canım hayırlısı olsun bazı erkeklerin vardır böyle takıntıları:) eşin huzurun daha önemli dertetme..

aynen canım asık olduk severek evlendik biz ikimiz birbirimizn dşüncelerine saygı duyarız çok şükür...çok saol bebişimolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

hayırlısı canımın içi bakalım hadi meslektasımsın artık
olumunekankayizsmile

hayırlısı canımın içi bakalım hadi meslektasımsın artık
olumunekankayizsmile

inşallahhhh bitanem inan çok istiyorum bana dua edin olurmu bu hafta sonu aöf işletme 3 ten devam ediyom ya sınavım varrr canlarrrrolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan :Saruboceq: turkbayragi

inşallahhhh bitanem inan çok istiyorum bana dua edin olurmu bu hafta sonu aöf işletme 3 ten devam ediyom ya sınavım varrr canlarrrrolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan :Saruboceq: turkbayragi

hadi inş gecersin dersleri :)))))))))))
insan evlenince alıiıyorsunuz huylarınıza önmli olan huzur çünkü bayanssulusmile

bak buna sevindim bana yok demişlerdi :)) iyi düşünmek lazım değil mi buraya alıştıktan sonra sanırım orayada alısırım..

valla bizim burlarda var hatta bnm evimde 1 çift kişilik yatak
2 tanede tek ranza var zemuszemus
alkışırısın canımm dert etme ben bile alıştıktan sonra olumunekankayizsmile
az ağlamadım yani bilmiyorumkismile

sormuşsun ya canım yüksekova'dan izmir'e pazarlıkla 3.500 tl istiyolar bizde vazgeçtik yeni eşya alırım üstüne koyar otururuz dedik hayırlısısempatiksalakcinni

ay ne kadar çok istemişler,biz kıbrısa tayini çıkan ailelerle burdan araç tutup eşya götürelim dedik 2500 istediler sizin türkiye içi gerçekten çok pahalı..
allah yardımcınız olsun..

günaydın herkese
dün doktora gittim
kesin olmamakla birlikte erkeğe benzediğini söyledi doktoropuyorumnanaktan
herşeyi normal görünüyor Allaha şükür
son gittiğimden bu yana çok değişmiş kocaman olmuş görünce çok tuhaf oldum..:gitme:
şimdi isim araştırmalarına başlıyorum
beğendiğiniz isimler varsa önerilerinize açığım kızlar
yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…