Askerlik de tayin bekleyenler...

inşallah canım ya
bugün vakit geçmek bilmedi içimde tuhaf bir his var
heyecandan mı bilmiyorum
inşallah kötü bi sürprizle karşılaşmayız
hayırlısı bakalım

bizim kayseri yada bolu olabilir canım ondan korkuyorum bende
birlik orda ama sürekli doğuda olcaklar ben yalnız kalıcam
içim içimi yiyor o yüzden bugün

evet oraların sorunlu olduğunu duymuştum...korktuklarımız başımıza gelmesin inşllhh

doğuyu bekleyen bi ben varım sanırım
yanlız degilsin canım bizde dogu bekliyoruz
bizim kayseri yada bolu olabilir canım ondan korkuyorum bende
birlik orda ama sürekli doğuda olcaklar ben yalnız kalıcam
içim içimi yiyor o yüzden bugün

6 yıl kayseride kaldık evet birlik kaydırma 8 ay dogudalar ama şükür benim eşim hiç gitmedi kayseri cok güzel bir memleket özledim
offf yarın olsun artık beklemek ne zormuşeyvahedigeldismile

zaman geçmiyo yaaaaaaaaaaaa çatlıcam valla sabah nasıl olucak bugün ..........zaman azaldıkça topikteki mesajlardan bile heyecanınızı hissedebiliyorum .........Allahım sen gör bizi ...

merhaba ay_82 benimde nişanlım yüksekovada çokmu kötü biryer evet haberlerden duyuyoruz ama yaşam şartları nedir sivilde eylülde düğünümüz var fakat bende hala yapabilirmiyim korkusu var

merhaba ay_82 benimde nişanlım yüksekovada çokmu kötü biryer evet haberlerden duyuyoruz ama yaşam şartları nedir sivilde eylülde düğünümüz var fakat bende hala yapabilirmiyim korkusu var

canım gözünü korkuttuysam kusura bakma ...biz çok zor günler geçirdik tayinimiz geldi hala eşimle ayrıyız ...burada herkesin sinirleri gergin olduğu için dostluk falan da yok millet sinirini birbirinden çıkarıyo sanki ...eşin yanında olmayınca çok zor,çarşısı var evet ama çıkıncada can güvenliğin yok ama mecbur çıkıyoruz zorunda kaldığımızda ,doğru düzgün hastane yok nişanlın belki anlatmaz ama gerçekler böyle bende fazla anlatmayayım ...
yani ben eşimin hasretine dayanırım,gurbette tek başıma yapabilirim,evin hem erkeği hem kadını olurum diyosan kolay işin ...çok büyük beklenti içinde olma diye diyorum ...ama zamanla kabulleniyosun herşeyi eşinin hatrınada katlanıyosun ......umarım hayırlısı olur...
nişanlının rütbesi ne ? sınıfı falan?kaç yıl kalıcanı öğrenmek için ...benimki piyade teğmen .gözünüde çok korkutma sabır diye diye bak 2 yıl inşallah bitiyo kurtuluyoruz...napalım her yer bizim vatanımız tabiki gidicez ...zor yanlarıda bunlar....

tayini çıkanların hayırlı olsun hepinize bizede hakkari çukurca çıktı orda olan yada yapan varmı bilmiyorum ama neyseki eşimle birlikte gidebileceğim tek tesellim o....

tayini çıkanların hayırlı olsun hepinize bizede hakkari çukurca çıktı orda olan yada yapan varmı bilmiyorum ama neyseki eşimle birlikte gidebileceğim tek tesellim o....

hayırlısı olsun canım inş zaman su gibi akar geçer ii arkadaşlıklar edinirsin bizim daha belli olmadı sabahı bekliyoruz büyük bir stresle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…