• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Askerlik de tayin bekleyenler...

kızlaaaaaarrrrrrrr...herkese günaydııııııııııııııııınnnnnn..
cumayı bekliyoduk bizde...bugün açıklandı...veeeeee

opuyorumnanaktan

Çok teşekkür ederim. Çok sağolun. :1hug:

Ben teşekkür ederim canımcım ne demek :1hug:

hanımlar bir şey sormak istiyorum size.şimdi ben eşimle burda tanıştım yani ilk görev yeri benim memleketim.1 sene oldu evleneli hemen hemen.benim asıl aşamadığım şırnak siirt yada başka bir yer olması değil.nasıl alışıcam onu düşünüyorum.yani kolay oluyomu alışmak.yardımcı olursanız sevinicem.kimseylede konuşamıyorum eşimle bile.üzülücek diye anlatamıyorum

İlk tayin yeri olunca mutlaka bir heyecan olur önemli olan eşlerin rahat çalışabileceği bir ortamın olmasıdır.Bizlerede çok şey düşüyor aslında onların yanında olduğumuzu hissettirmek önemlidir.Alışmak ilk başta zor gelebilir yeni bir yere alışmak insanlarla tanışmak tabiki kolay değil bunu zaman gösterecek çünkü.
Sakın kendini o kadar kasma mutlaka her yerin kendi özelliği vardır inşallah hemen alışırsında rahat bir dönem geçirirsiniz.

İlk tayin yeri olunca mutlaka bir heyecan olur önemli olan eşlerin rahat çalışabileceği bir ortamın olmasıdır.Bizlerede çok şey düşüyor aslında onların yanında olduğumuzu hissettirmek önemlidir.Alışmak ilk başta zor gelebilir yeni bir yere alışmak insanlarla tanışmak tabiki kolay değil bunu zaman gösterecek çünkü.
Sakın kendini o kadar kasma mutlaka her yerin kendi özelliği vardır inşallah hemen alışırsında rahat bir dönem geçirirsiniz.

çok teşekkürederim.banada moral oluyorsunuz.sonuçta ilk defa burdan başka bir yere gidicem.mutlaka zorlanıcam.sizin deneyimlerinizden faydalanmak iyi oluyor.

inşallah iyi bi yere çıkar tayininiz.sıkıntılarını unutursun.bizim şırnak beytüşşebap.

sağol canım ...orası nerden çıkmış öyle inşallah hayırlısı budur canım sıkma canını bizim kaderimiz bu batı diye seviniyorum şimdi ama dönüş gene doğuya nasılsa ...
ilk tayin yerimizdi burası eşim kura çekmeden 5 dk önce aramıştı içimden hakkari geçiyo demiştim kapattı 5 dk sonra aradı inanmıyorum sana hakkari yüksekova çektim dedi dünyam başıma yıkılmıştı sanki ama 2 yıl geçti şöyle böyle ...
derdi veren Allah gerçekten sabrınıda veriyo üzülme hiç eşin yanında olsun ,sağlığının yerinde olsunda gerisi napsan oluyo ..kendini yaıpratmamaya çalış ben çok yıprattım kendimi çünkü ....şükür bu günümüze..:delphin:

yok daha bu sabaha karşı öğrenicez heralde eşim görevde olduğu için geç öğrenirim heralde malum telefon çekmiyo kolay kolay dağ başında.........Allahım hayırlısını nasip et ağlıcam valla şimdi zor tutuyorum kendimi..:gitme:
içimden SAMSUN geçiyor bakalım içime doğmuşmu ohaoldumsmile

Ayy hadi inşallah samsun olur istediğiniz bir yer herhlde eşin arar merak etme canım bekliyoruz haberlerini

İstanbuuuuuuuuuuuuuull...bekle bİzİ..

Anaaaa neresine geliyorsunuz sınıfı neydi eşinin
Gel gel beklerim senide buraya gezdiririm seni istanbulda

hanımlar bir şey sormak istiyorum size.şimdi ben eşimle burda tanıştım yani ilk görev yeri benim memleketim.1 sene oldu evleneli hemen hemen.benim asıl aşamadığım şırnak siirt yada başka bir yer olması değil.nasıl alışıcam onu düşünüyorum.yani kolay oluyomu alışmak.yardımcı olursanız sevinicem.kimseylede konuşamıyorum eşimle bile.üzülücek diye anlatamıyorum

canım öncelikle hayırlı olsun..eşimin bir önceki doğusu da şırnak beytüşşebaptı..o zaman evli değildik biz..ilk etapta bunların aklına gelmesi çok normal ama. önemli olan birlikte gidebilmeniz..birlikte olursanız herşey daha kolay inanki..ayrı kalınca herşey iki kat zor..yaşayan biri olarak söylüyorum..inanki eşimle dağ başına razıydım ama olmadı..neyseki bitmek üzere..tüm bekleyenlerin başına..orda bir tek sen olmayaksın gitsen bile..personel eşleriyle görüşürsün..bir şekilde geçirirsin..sağlık olsunda..zaten bebeğin olunca. Sıkılmaya vaktin olmayacak..bir bakmışsın akşam olmuşş..

kızlar zaman geçmiyo ben bi çarşıya çıkayım dolanıp geleyim çatlıcam tek başıma güzel haberleri görürüm inşallah döndüğümde ........farkındayım topiği işgal ettim ama sadece sizle paylaşabiliriyorum mazur görün :)

çok teşekkürederim.banada moral oluyorsunuz.sonuçta ilk defa burdan başka bir yere gidicem.mutlaka zorlanıcam.sizin deneyimlerinizden faydalanmak iyi oluyor.

Rica ederim canım ne demek şimdi ilk defa gideceğin için çok normal dir bunlar önemli olan eşlerle beraber gitmek ayrı olmamak .
Lojmandamı oturuyorsun yoksa dışardamı
Benim eşimde şark görevini licede yapmıştı biz lojmanda kaldık 2 sene gitmedik yani onun için sordum ohal bölgesi olunca oturma hakkını kullanıyorsun lojmanda

HANDAN ABLAAAAA

HENÜZ NERESı OLDUĞU BELLı DEĞıL..JANDARMA SINIFI..ŞıMDı HAZıRANI BEKLEYECEĞıZ..
AMA BU ARADA GEZDıRıRSEN FENA OLMAAZZzemuszemus

yorumlarınız için çok teşekkür ederim arkadaşlar.biraz içim rahatladı.iyiki varsınız.yoksa bizi bizden başka anlayan yok.hepiniz için hayırlısı olsun.Doğu-batı farketmez her yer bizim memleketimiz.dediğim gibi tek üzüldüğüm ailemden uzak kalmak.

Aaaaaaaaaa süperrrrrrr,,,,,

Bizimde İst. sayılır. Sizin nereye çıktı?

ŞEKERİM NET OLARAK YERİMİZ BELLİ DEĞİL..İKİ İŞİ BİR ARADA YAPAMIYO BUNLAR:(

İL MERKEZ Mİ OLUR..HANGİ İLÇE OLUR..HAZİRANDA BELLİ OLCAK..TERCİH YAPICAK EŞİM YENİDEN..

HERŞEYE RAĞMEN ..MUTLUYUM OGÜN DEGELİR NASIL OLSA.. BUGÜNÜ GÖRDÜK YAAzemuszemus BUGÜN HİÇ BİŞEY KE:dance:YFİMİ BOZAMAZ..

Rica ederim canım ne demek şimdi ilk defa gideceğin için çok normal dir bunlar önemli olan eşlerle beraber gitmek ayrı olmamak .
Lojmandamı oturuyorsun yoksa dışardamı
Benim eşimde şark görevini licede yapmıştı biz lojmanda kaldık 2 sene gitmedik yani onun için sordum ohal bölgesi olunca oturma hakkını kullanıyorsun lojmanda

Eşimin ilk doğu görevi.lojman çıkarmı bilmiyorum.şartlarından filanda pek bilgim yok.ama lojman olursa çok iyi olur benim için.

HANDAN ABLAAAAA

HENÜZ NERESİ OLDUĞU BELLİ DEĞİL..JANDARMA SINIFI..ŞİMDİ HAZİRANI BEKLEYECEĞİZ..
AMA BU ARADA GEZDİRİRSEN FENA OLMAAZZzemuszemus

Haber ver belli olunca inşallah lojman da çıkar ya rahat edersin kiraları uygun oluyor çünkü evlerde sıcak olur kışın birde çocuklar için çok rahat oynayabilecekleri alanlar var ..
Sen gel gezdiririm seni fıstık yerimseniben

İL MERKEZ Mİ OLUR..HANGİ İLÇE OLUR..HAZİRANDA BELLİ OLCAK..TERCİH YAPICAK EŞİM YENİDEN..

HERŞEYE RAĞMEN ..MUTLUYUM OGÜN DEGELİR NASIL OLSA.. BUGÜNÜ GÖRDÜK YAAzemuszemus BUGÜN HİÇ BİŞEY KE:dance:YFİMİ BOZAMAZ..

siz bizim buraya yaklaştınız biz sizin oraya.:)

yorumlarınız için çok teşekkür ederim arkadaşlar.biraz içim rahatladı.iyiki varsınız.yoksa bizi bizden başka anlayan yok.hepiniz için hayırlısı olsun.Doğu-batı farketmez her yer bizim memleketimiz.dediğim gibi tek üzüldüğüm ailemden uzak kalmak.

ŞEKERİM SENİN AİLEN EŞİN VE ÇOCUĞUN ARTIK..ÇEKİRDEK AİLE OLARAK

EŞİNLE AYRI KALMADA..GERİSİ KOLAY..İNSAN ANNE BABASINA UZAK KALMAYA ALIŞIYOR AMA.EŞLE UZAK KALMAK..DAHA ZORRRR..HİÇ KİMSENİN YANINA SIĞAMIYOR İNSAN EŞİN OLMAYINCA ÇÜNKÜ..senağlama

Haber ver belli olunca inşallah lojman da çıkar ya rahat edersin kiraları uygun oluyor çünkü evlerde sıcak olur kışın birde çocuklar için çok rahat oynayabilecekleri alanlar var ..
Sen gel gezdiririm seni fıstık yerimseniben

SAĞOL CANIM VERMEZ OLURMUYUM..BÜYÜK İHTİMAL LOJMANDA ÇIKAR DİYOR EŞİM..ORDA LOJMAN SIKINTISI YOKMUŞ SANIRIM..BİDE EŞİM DAHA ÖNCE HİÇ LOJMAN HAKKINI KULLANMADIĞI İÇİN..EPEY PUANI YÜKSEKMİŞ..

ZATEN LOJMANA GÜVENMESEK İSTANBULDA YAŞAMAK SIKAR BİRAZ..fisfisfis

opuyorumnanaktan
Hayırlısı olsun a.s.

Şimdi haziranı bekleyecen yani hadi bakalım kaydirigubbakcemile5

Eşimin ilk doğu görevi.lojman çıkarmı bilmiyorum.şartlarından filanda pek bilgim yok.ama lojman olursa çok iyi olur benim için.

İnşallah çıkarda rahat edersiniz hem daha güvenlikli olur

Back