Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederim. Çok sağolun. :1hug:
hanımlar bir şey sormak istiyorum size.şimdi ben eşimle burda tanıştım yani ilk görev yeri benim memleketim.1 sene oldu evleneli hemen hemen.benim asıl aşamadığım şırnak siirt yada başka bir yer olması değil.nasıl alışıcam onu düşünüyorum.yani kolay oluyomu alışmak.yardımcı olursanız sevinicem.kimseylede konuşamıyorum eşimle bile.üzülücek diye anlatamıyorum
İlk tayin yeri olunca mutlaka bir heyecan olur önemli olan eşlerin rahat çalışabileceği bir ortamın olmasıdır.Bizlerede çok şey düşüyor aslında onların yanında olduğumuzu hissettirmek önemlidir.Alışmak ilk başta zor gelebilir yeni bir yere alışmak insanlarla tanışmak tabiki kolay değil bunu zaman gösterecek çünkü.
Sakın kendini o kadar kasma mutlaka her yerin kendi özelliği vardır inşallah hemen alışırsında rahat bir dönem geçirirsiniz.
inşallah iyi bi yere çıkar tayininiz.sıkıntılarını unutursun.bizim şırnak beytüşşebap.
yok daha bu sabaha karşı öğrenicez heralde eşim görevde olduğu için geç öğrenirim heralde malum telefon çekmiyo kolay kolay dağ başında.........Allahım hayırlısını nasip et ağlıcam valla şimdi zor tutuyorum kendimi..:gitme:
içimden SAMSUN geçiyor bakalım içime doğmuşmu ohaoldumsmile
İstanbuuuuuuuuuuuuuull...bekle bİzİ..
hanımlar bir şey sormak istiyorum size.şimdi ben eşimle burda tanıştım yani ilk görev yeri benim memleketim.1 sene oldu evleneli hemen hemen.benim asıl aşamadığım şırnak siirt yada başka bir yer olması değil.nasıl alışıcam onu düşünüyorum.yani kolay oluyomu alışmak.yardımcı olursanız sevinicem.kimseylede konuşamıyorum eşimle bile.üzülücek diye anlatamıyorum
İstanbuuuuuuuuuuuuuull...bekle bİzİ..
çok teşekkürederim.banada moral oluyorsunuz.sonuçta ilk defa burdan başka bir yere gidicem.mutlaka zorlanıcam.sizin deneyimlerinizden faydalanmak iyi oluyor.
Aaaaaaaaaa süperrrrrrr,,,,,
Bizimde İst. sayılır. Sizin nereye çıktı?
Rica ederim canım ne demek şimdi ilk defa gideceğin için çok normal dir bunlar önemli olan eşlerle beraber gitmek ayrı olmamak .
Lojmandamı oturuyorsun yoksa dışardamı
Benim eşimde şark görevini licede yapmıştı biz lojmanda kaldık 2 sene gitmedik yani onun için sordum ohal bölgesi olunca oturma hakkını kullanıyorsun lojmanda
HANDAN ABLAAAAA
HENÜZ NERESİ OLDUĞU BELLİ DEĞİL..JANDARMA SINIFI..ŞİMDİ HAZİRANI BEKLEYECEĞİZ..
AMA BU ARADA GEZDİRİRSEN FENA OLMAAZZzemuszemus
ŞEKERİM NET OLARAK YERİMİZ BELLİ DEĞİL..İKİ İŞİ BİR ARADA YAPAMIYO BUNLAR
İL MERKEZ Mİ OLUR..HANGİ İLÇE OLUR..HAZİRANDA BELLİ OLCAK..TERCİH YAPICAK EŞİM YENİDEN..
HERŞEYE RAĞMEN ..MUTLUYUM OGÜN DEGELİR NASIL OLSA.. BUGÜNÜ GÖRDÜK YAAzemuszemus BUGÜN HİÇ BİŞEY KE:dance:YFİMİ BOZAMAZ..
yorumlarınız için çok teşekkür ederim arkadaşlar.biraz içim rahatladı.iyiki varsınız.yoksa bizi bizden başka anlayan yok.hepiniz için hayırlısı olsun.Doğu-batı farketmez her yer bizim memleketimiz.dediğim gibi tek üzüldüğüm ailemden uzak kalmak.
Haber ver belli olunca inşallah lojman da çıkar ya rahat edersin kiraları uygun oluyor çünkü evlerde sıcak olur kışın birde çocuklar için çok rahat oynayabilecekleri alanlar var ..
Sen gel gezdiririm seni fıstık yerimseniben
İL MERKEZ Mİ OLUR..HANGİ İLÇE OLUR..HAZİRANDA BELLİ OLCAK..TERCİH YAPICAK EŞİM YENİDEN..
HERŞEYE RAĞMEN ..MUTLUYUM OGÜN DEGELİR NASIL OLSA.. BUGÜNÜ GÖRDÜK YAAzemuszemus BUGÜN HİÇ BİŞEY KE:dance:YFİMİ BOZAMAZ..
Eşimin ilk doğu görevi.lojman çıkarmı bilmiyorum.şartlarından filanda pek bilgim yok.ama lojman olursa çok iyi olur benim için.