• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Askerlik de tayin bekleyenler...

herkese ii akşamlar
bizde tayinciyiz hakkariden nereye gidices bakalım
ölüyorum heycandan inş çektiklerim sona erer çok zor günler geçirdim bundan sonra rabbim yüzüme gülerr

herkese ii akşamlar
bizde tayinciyiz hakkariden nereye gidices bakalım
ölüyorum heycandan inş çektiklerim sona erer çok zor günler geçirdim bundan sonra rabbim yüzüme gülerr

iyi akşamlar
inşallah hepimiz için hayırlı yerler olur Allah gönlüne göre versin
çok az kaldı kalbime incek
kaydirigubbakcemile3

amin canım amin bende çok heycanlıyım
kıbrıstan geldik burya o tayin zamanı sıfır heycan vardı şimdi ne olduysa 3 gündür uyku tutmuyor bakalım ne olcakk
hakkımızda hayırlısı olsun

bende de kıbrısa tayinimiz çıktığı zaman hiç heyecan yoktu
güzel bi yer olacağını bekliyoduk o zaman
şimdi kritik durumlar o yüzden çok heyecanlıyım
1 yıl daha kalabiliriz burda ama hayırlısı neyse o olsun

aynennnnnnnnn durduğum yerde duramıyorum........eşimde aradı hayırlısı de dedi ama inşallah hayırlısı ufffffffff burdan kötü olmaz heralde neresi çıkarsa.....sabah olsun ya nolurrrrrrrrrrrrr...

bende de kıbrısa tayinimiz çıktığı zaman hiç heyecan yoktu
güzel bi yer olacağını bekliyoduk o zaman
şimdi kritik durumlar o yüzden çok heyecanlıyım
1 yıl daha kalabiliriz burda ama hayırlısı neyse o olsun

amin canım ....Allah korusun :delphin:istek dışıda gelebilir ki bu kıbrısta olabilir ...kimse istemiyo kıbrısı kötümü gerçekten ....

amin canım ....Allah korusun :delphin:istek dışıda gelebilir ki bu kıbrısta olabilir ...kimse istemiyo kıbrısı kötümü gerçekten ....

biz kendi isteğimizle uzatma dilekçesi verdik canım herkes burda kalmak istiyor 1 yıl daha
ilk zamanlar çok kötü geldi bana çok zor alıştım ama şimdi rahatım seviyorum burayı en azından terör yok canım içimiz rahat burdan gideceğimiz yer daha iyi olmıcak bunu biliyorum birde eşimin kaydırma birliğe gitme durumu var ondan korkuyorum zaten öyle bir birlikten geldik tekrar yaşamak istemiyorum aynı sıkıntıları Allah korusun
:Saruboceq:

biz kendi isteğimizle uzatma dilekçesi verdik canım herkes burda kalmak istiyor 1 yıl daha
ilk zamanlar çok kötü geldi bana çok zor alıştım ama şimdi rahatım seviyorum burayı en azından terör yok canım içimiz rahat burdan gideceğimiz yer daha iyi olmıcak bunu biliyorum birde eşimin kaydırma birliğe gitme durumu var ondan korkuyorum zaten öyle bir birlikten geldik tekrar yaşamak istemiyorum aynı sıkıntıları Allah korusun
:Saruboceq:

haklısın canım Allah korusun ....alışmakla alakalı tabi :hulya:inşallah istediğiniz gibi olur canım eşten ayrı kalmak ne demek bilirim offff:çok üzgünüm:

Allah kimseyi eşinden ayırmasın inşallah hepimiz çoook güzel yerlere gideriz yarın burda kutlama yaparızzemuszemus

hamilenin duası kabul olur derler ben hepimiz için çok dua ettim bugün kızlar inşallah kabul olur:Saruboceq:

sağol cnm bnmde dualarımdasınız allah gömkümüze göre versin inş listedeki ilk yerlr olsun

inşallah canım çok sağol
ben uyumaya çalışacağım biran önce uyumak istiyorum ki sabah olsun hemen
iyi geceler size
yarın hayırlı haberlerinizi bekliyorum inşallah
Allahtan sabah açıklanıyor yoksa akşam edemezdik heralde
akannehir

yok uyku falan yok sürekli rüyalarımda alakasız yerler görüyorum...kafayı sıyıracağım

Back