- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bizde biran önce öğrensek artık heyecan yaptımeyvahedigeldismile
doğuyu bekleyen bi ben varım sanırım
bizim kayseri yada bolu olabilir canım ondan korkuyorum bende
birlik orda ama sürekli doğuda olcaklar ben yalnız kalıcam
içim içimi yiyor o yüzden bugün
yanlız degilsin canım bizde dogu bekliyoruzdoğuyu bekleyen bi ben varım sanırım
bizim kayseri yada bolu olabilir canım ondan korkuyorum bende
birlik orda ama sürekli doğuda olcaklar ben yalnız kalıcam
içim içimi yiyor o yüzden bugün
herkesin tayini hayırlı olsun ben siirtteyim yokmu siirte gelen
2 yıldır yüksekovadayım hala alışamadım ki buraları haberlerden izliyosunuz ,evliyim ama eşimi ayda 3 gün gördüm 2 yıl boyunca düşün ....tayin çıksında neresi olsa üzülmücem yani...insanın alıştığı şeyden başka bir ortama alışması çok zor herkese kendi memleketi cennet sonuçta ama doğuda yaşamakta,alışmakta çok zor ........
sizinki siirt merkezmi bilmiyorum ama merkezde bulunan arkadaşlar iyi diyorlardı olumsuz bişey duymadım hayırlısı tabi oralar daha rahat olur bence Allah buralara düşürmesin valla çektiğimi ben biliyorum ...a.s.
merhaba ay_82 benimde nişanlım yüksekovada çokmu kötü biryer evet haberlerden duyuyoruz ama yaşam şartları nedir sivilde eylülde düğünümüz var fakat bende hala yapabilirmiyim korkusu var
inşalah allah kimseyi ayırmasın çok zor düşünmesi bileUmarım gönlünüzden geçenler olur da kızınızda babasının yokluğunu hiç hissetmez :Saruboceq:
aynen canımyanında olabileyim de başka bişe istemiyorumm
Şeniz heyecanlıyız stresliyiz idare etanaaaaa kimse cevap vermemiş banaaaa küstümmmmm bendeeemafoldumben
bizde doğu bekliyoruz canım yanlız deilsin olumunekankayizsmiledoğuyu bekleyen bi ben varım sanırım
canım gözünü korkuttuysam kusura bakma ...biz çok zor günler geçirdik tayinimiz geldi hala eşimle ayrıyız ...burada herkesin sinirleri gergin olduğu için dostluk falan da yok millet sinirini birbirinden çıkarıyo sanki ...eşin yanında olmayınca çok zor,çarşısı var evet ama çıkıncada can güvenliğin yok ama mecbur çıkıyoruz zorunda kaldığımızda ,doğru düzgün hastane yok nişanlın belki anlatmaz ama gerçekler böyle bende fazla anlatmayayım ...
yani ben eşimin hasretine dayanırım,gurbette tek başıma yapabilirim,evin hem erkeği hem kadını olurum diyosan kolay işin ...çok büyük beklenti içinde olma diye diyorum ...ama zamanla kabulleniyosun herşeyi eşinin hatrınada katlanıyosun ......umarım hayırlısı olur...
nişanlının rütbesi ne ? sınıfı falan?kaç yıl kalıcanı öğrenmek için ...benimki piyade teğmen .gözünüde çok korkutma sabır diye diye bak 2 yıl inşallah bitiyo kurtuluyoruz...napalım her yer bizim vatanımız tabiki gidicez ...zor yanlarıda bunlar....
eşlerimzin hatırna vatanın hatrına sabrediyoruz canım çok doğru söylediklerin bile bile evlendik başa gelen çekilir sağlık sıhhat olsun gerisi boş herşey gelir geçer unutulur yeterli ii olalım bize heryer vatan turkbayragi
anaaaaa kimse cevap vermemiş banaaaa küstümmmmm bendeeemafoldumben
tayini çıkanların hayırlı olsun hepinize bizede hakkari çukurca çıktı orda olan yada yapan varmı bilmiyorum ama neyseki eşimle birlikte gidebileceğim tek tesellim o....