• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Askerlik de tayin bekleyenler...

SAĞOL CANIM VERMEZ OLURMUYUM..BÜYÜK İHTİMAL LOJMANDA ÇIKAR DİYOR EŞİM..ORDA LOJMAN SIKINTISI YOKMUŞ SANIRIM..BİDE EŞİM DAHA ÖNCE HİÇ LOJMAN HAKKINI KULLANMADIĞI İÇİN..EPEY PUANI YÜKSEKMİŞ..

ZATEN LOJMANA GÜVENMESEK İSTANBULDA YAŞAMAK SIKAR BİRAZ..fisfisfis

İyi o zaman puan yüksekse sıkıntı olmaz burada yaşamak cidden zor havası trafiği kalabalığı insanı resmen boğuyor

Birşey sormak istiyorum. Bazılarının tayin yeri belli oluyor ama sonra tekrar tercih yapıyorlar. elmaskalp in eşinin yapacağı gibi. Benim nişanlımın hemen yeri belli oldu. Neye göre bu yapılıyor. Nişanlım pek anlatmaz, bilmiyorum maruz görün lütfen. bilmiyorumkismile

iyi o zaman puan yüksekse sıkıntı olmaz burada yaşamak cidden zor havası trafiği kalabalığı insanı resmen boğuyor

yapmaaa yaaaa...işin garibi..istanbul tercih ettiğimizi duyan neden yazdınız şöyle zor böyle zor dediler..ve inadına ist. çıktı..ama bir kesimde diyoki..çok güzel rahat biyer.mesleki açıdan..siz diyenlere bakmayın..diyor..bilmem artık yazdık bikere..yaşayıp görücez..benimde tereddütlerim yok değil di ama..şu anda iyi düşünmek istiyorum..

Bide eşim dış karakollardan dağ başından köyden bıktığı için tercih etti..boğulacaksak büyük denizdfe hesabı..haksızda değil..

hayırlı olsun diyen herkese çok teşekkürler. Allah sizlere de hayırlı yerler versin.

ben çok mutluyum eşimin devreleri arasında en iyi yere biz gidiyoruz. hem eşimin memleketi ıspartaya hem benim memleketim bursaya yakın orta noktada bir yerdeyiz.

ilçe jandarma komutanı olarak gidiyor eşim. çok yoğun olacak ama en azından doğudaki gibi terör yok. allahım sana şükürler olsun

pasaklı canım benim eşim 2004lü üsteğmen senin nişanlın kaç mezunu belki devresidir eşimin

birşey sormak istiyorum. Bazılarının tayin yeri belli oluyor ama sonra tekrar tercih yapıyorlar. Elmaskalp in eşinin yapacağı gibi. Benim nişanlımın hemen yeri belli oldu. Neye göre bu yapılıyor. Nişanlım pek anlatmaz, bilmiyorum maruz görün lütfen. Bilmiyorumkismile

seninki jandarmamı

kızlar afyonun sinanpaşa ilçesine gidiyoruz. afyon istemediğim bir yerdi ama hayırlısı olsun diyorum. :teytey:

merhaba bizim tayinimiz artvin' e çıktı bolu göynükteydik. eşimin tamponu yoktu oraya verdiler hayırlısı bakalım :)

bizimkide Şırnak Beytüşşebap a çıktı.ne kadar güzel:(

Arkadaşlar herkese selam,,,,

Dün bütün gece uyuyamadım. Malum nişanlıyız, düğünümüz Kasımda, nişanlım 2 yıldır Hakkari deydi.
ilk kez böyle bir heyecan yaşıyorum. Bu sabah açıklandı bizimkiler. Beklediğimiz yer değil, 3. tercihimiz ama yine de çok mutluyum. Buna da razıydım.

Hiçbirinizi tanımıyorum ama inanın hepiniz için dua edicem ve inş. hepinizin gönlünden geçen yerler olur.,
Hayır haberlerinizi bekliyorum.

Sevgiler, opuyorumnanaktan

Silivri ye :teytey:
hayırlı olsun kızlar allah iyi insanlarla karşılaştırsın inş bizim yarın sabah belli olcak ölücem heyecandan içöim içime sığmıyo buraya istremeye istemeye geldim inş ii bi yer çıkar gerçi doğuya gidicez ama işte :(
hanımlar bir şey sormak istiyorum size.şimdi ben eşimle burda tanıştım yani ilk görev yeri benim memleketim.1 sene oldu evleneli hemen hemen.benim asıl aşamadığım şırnak siirt yada başka bir yer olması değil.nasıl alışıcam onu düşünüyorum.yani kolay oluyomu alışmak.yardımcı olursanız sevinicem.kimseylede konuşamıyorum eşimle bile.üzülücek diye anlatamıyorum
canım bn 2 yıldır burdayım inan alıuşamadım ama önemli olan eşinle birlikte olmak inan mutlu olmak arkadaşım bile yok doğru düzgün allaha şükür ki kızım var :)
ama zaman su gibi akıo nasıl gecer bu 2 yıl derken bak geldi geçti işallah hayırlı insanlarala komşularla karşılarsın o zaman en kötü yer bile ii gelir insana emin ol bnde yeni evlendi,m ilk tayin yerimizdi burası içime doğmnuştu buraya geleceğimiz hiç istememiştim kıbrısı eşya götürüleiyor deniz aşırı ailem gelemez falan diye ama oldu işte kısmet buraya geldim ne gelinliğimi bildim insan özeniyo herşeye ama çook mutluyum eşimle kızımla şimdi tek istediğim doğu ama inş birlikte gdebileceğimiz kayma birlik olmayan biryer çıkar inş :(
İstanbuuuuuuuuuuuuuull...bekle bİzİ..
:lepi:
ŞEKERİM SENİN AİLEN EŞİN VE ÇOCUĞUN ARTIK..ÇEKİRDEK AİLE OLARAK

EŞİNLE AYRI KALMADA..GERİSİ KOLAY..İNSAN ANNE BABASINA UZAK KALMAYA ALIŞIYOR AMA.EŞLE UZAK KALMAK..DAHA ZORRRR..HİÇ KİMSENİN YANINA SIĞAMIYOR İNSAN EŞİN OLMAYINCA ÇÜNKÜ..senağlama

evet ya doğuma türkiyeye gittim ben canım burda uçağa 30 haftadan sonra almıyorlar 30.haftamda gittim 2 ay öyle 2 ayda doğumdan sonra kaldım ama gelde bize sor neler çektik ayrı kalmak çook zor oluyor kendi evim var türkiyede ama yalnız bırakmadılar beni 1 aneye taşın 1 kaynanaya taşın helak oldum o halimle :bbo:
allahım inş ayrılmayız eşimle inş bilrikte gidebileceğimiz biryer çıkar off hemen sabah olsun :(
ağzım uçuklamış gece :(

Birşey sormak istiyorum. Bazılarının tayin yeri belli oluyor ama sonra tekrar tercih yapıyorlar. elmaskalp in eşinin yapacağı gibi. Benim nişanlımın hemen yeri belli oldu. Neye göre bu yapılıyor. Nişanlım pek anlatmaz, bilmiyorum maruz görün lütfen. bilmiyorumkismile
canım subayların nokta tayin oluyor. gideceği göreve kadar belli oluyor.

hayırlı olsun diyen herkese çok teşekkürler. Allah sizlere de hayırlı yerler versin.

ben çok mutluyum eşimin devreleri arasında en iyi yere biz gidiyoruz. hem eşimin memleketi ıspartaya hem benim memleketim bursaya yakın orta noktada bir yerdeyiz.

ilçe jandarma komutanı olarak gidiyor eşim. çok yoğun olacak ama en azından doğudaki gibi terör yok. allahım sana şükürler olsun

pasaklı canım benim eşim 2004lü üsteğmen senin nişanlın kaç mezunu belki devresidir eşimin

aaaaa canım benimkide 2004 mezunu. Birbirlerini tanıyorlardır belkide.

yapmaaa yaaaa...işin garibi..istanbul tercih ettiğimizi duyan neden yazdınız şöyle zor böyle zor dediler..ve inadına ist. çıktı..ama bir kesimde diyoki..çok güzel rahat biyer.mesleki açıdan..siz diyenlere bakmayın..diyor..bilmem artık yazdık bikere..yaşayıp görücez..benimde tereddütlerim yok değil di ama..şu anda iyi düşünmek istiyorum..

Bide eşim dış karakollardan dağ başından köyden bıktığı için tercih etti..boğulacaksak büyük denizdfe hesabı..haksızda değil..

Gelip yaşadığın zaman sen karar vereceksin buna tamam hayat burada çok renkli iyi bir yere gitmek istiyorsan cebin dolu olacak adım attığın yer para istiyor kimse kimseyi tanımıyor açıkcası 72 millet derlerya işte bu da o..
Sen yinede güzel düşünmeye çalış yoksa güzel bir yer deniz havası vapurlar yaşanacak çok şeyi var aslında

bnmde içöi sıkılıyor sanki liste dışı gelcek gibi bir his var içimde hadi hayırlısı :([/QU

Kendinizi sıkmayın. Benimde içimde böyle bir sıkıntı vardı ama 3.tercihimiz geldi. opuyorumnanaktan

inş bizimde tercihlerimiz arasından gelir canım 5 aylık kızım var babayla ayrılsınlar istemiyorum

Gelip yaşadığın zaman sen karar vereceksin buna tamam hayat burada çok renkli iyi bir yere gitmek istiyorsan cebin dolu olacak adım attığın yer para istiyor kimse kimseyi tanımıyor açıkcası 72 millet derlerya işte bu da o..
Sen yinede güzel düşünmeye çalış yoksa güzel bir yer deniz havası vapurlar yaşanacak çok şeyi var aslında

HAYIRLISI OLSUN DEDİK HEP HAYIRLISI BUYMUŞ DEMEKKİ..AÇLIKTAN ÖLMEYİZ HERALDE:icecream:

BENDE ÖZEL OKUL VEYA DERSANEYE BAŞLARIM OLMAZSA..ŞARTLARI DEĞERLENDİRİCEZ..HELE BİR GİDELİM..hihoyyyt

HAYIRLISI OLSUN DEDİK HEP HAYIRLISI BUYMUŞ DEMEKKİ..AÇLIKTAN ÖLMEYİZ HERALDE:icecream:

BENDE ÖZEL OKUL VEYA DERSANEYE BAŞLARIM OLMAZSA..ŞARTLARI DEĞERLENDİRİCEZ..HELE BİR GİDELİM..hihoyyyt

Yok be niye ölcen ki fıstığım nasılsa mesleğin de var müracatını yaparsın daha rahat edersiniz şu lojman işide bir çıksın bakalım kaydirigubbakcemile5

Back