Askerlik de tayin bekleyenler...

tayini çıkanların hayırlı olsun hepinize bizede hakkari çukurca çıktı orda olan yada yapan varmı bilmiyorum ama neyseki eşimle birlikte gidebileceğim tek tesellim o....

Hayırlı olsun canım tayininiz şanslısın eşinle birlikte gideceksin ne mutlu sana inşallah çok rahat edersiniz orada

tayini çıkanların hayırlı olsun hepinize bizede hakkari çukurca çıktı orda olan yada yapan varmı bilmiyorum ama neyseki eşimle birlikte gidebileceğim tek tesellim o....

hayırlı olsun canım tayininiz eşinle birlikte gidiyosun en azından inşallah hayırlısı olur sizin için

akşam yakındoğu üniversitesinde bahar şenlikleri nedeniyle konser var tavsiye ederim gitmek istersen yerimseniben

hepimizin hakkında hayırlısı neyse o olsun hayat24 cüm hep öyle canımcım hep stresliyizzz:gitme: :gitme:
az kaldı canım valla kalbim güm güm hadi hayırlısı diom ama içim içime sığmıyor
kusura bakma canım ya bende çocuk olmayınca düşünemedim :)

sende hamilesin seneye bu zamanlar hoppala hoppala tapşini tapşini sevio olursun bebişini :))
dünyanın en harika olayı bnce bebekler kucağına aldığın ilk gördüğün anı hayatın boyunca birşeye değişmeyeceksin emin ol insan o gün başka bi mutlu oluyor bn 2 gün 2 gece uyuyamamıştım kızımı izlemiştim hastanede tabi 3.gün kaymıştım kaydirigubbakcemile3

inşallah bende o günleri görürüm canım çok merak ediyorum bebeğimi
hiç böyle olmamıştım ya bugüne kadar çok rahattım tayin konusunda heyecan filan yoktu bugün içime kurt düştü inş. kötü bi yer gelmez
eyvahedigeldismile

aynen canımcım benim eşim polisss daha acıklanmadı bakalım hakkımızda hayırlısı olsun gariiiolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

aynen canımcım benim eşim polisss daha acıklanmadı bakalım hakkımızda hayırlısı olsun gariiiolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

ayy bnde yaklaştıkça içim daralıo valla hani tavığın şeysine yumurta gelince hesabı bilmiyorumkismile

içimde kötü bir his var allahım hayırlısı olsun

kızlar nerdesinizzzzzzzzzzzzzzzzzz? ben dayanamıyorum artıkkkkkkkk çatlıcam nasıl sabah olucak uffff
başka yeri belli olan yok mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…