- 20 Mart 2008
- 141.583
- 213.091
- 1.423
- 60
tayini çıkanların hayırlı olsun hepinize bizede hakkari çukurca çıktı orda olan yada yapan varmı bilmiyorum ama neyseki eşimle birlikte gidebileceğim tek tesellim o....
Hayırlı olsun canım tayininiz şanslısın eşinle birlikte gideceksin ne mutlu sana inşallah çok rahat edersiniz orada
tayini çıkanların hayırlı olsun hepinize bizede hakkari çukurca çıktı orda olan yada yapan varmı bilmiyorum ama neyseki eşimle birlikte gidebileceğim tek tesellim o....
çok sıkılmaya başladımm:;(
bende çok sıkıldım bugün geçmek bilmiyorakannehir
KÜSMEEEEE...ıSTANBUL ÇIKTI BıZıM:)kaydirigubbakcemile2
kız dur küsme olumunekankayizsmile bize tayin yok kuzummmm biz emekliyiz artık :lepi:
çoçukla gidemem canım ya hava esiyo banyo yaptırdım((
az kaldı canım valla kalbim güm güm hadi hayırlısı diom ama içim içime sığmıyorhepimizin hakkında hayırlısı neyse o olsun hayat24 cüm hep öyle canımcım hep stresliyizzz:gitme: :gitme:
kusura bakma canım ya bende çocuk olmayınca düşünemedim :)
az kaldı canım valla kalbim güm güm hadi hayırlısı diom ama içim içime sığmıyor
sende hamilesin seneye bu zamanlar hoppala hoppala tapşini tapşini sevio olursun bebişini :))
dünyanın en harika olayı bnce bebekler kucağına aldığın ilk gördüğün anı hayatın boyunca birşeye değişmeyeceksin emin ol insan o gün başka bi mutlu oluyor bn 2 gün 2 gece uyuyamamıştım kızımı izlemiştim hastanede tabi 3.gün kaymıştım kaydirigubbakcemile3
inşallah bende o günleri görürüm canım çok merak ediyorum bebeğimi
hiç böyle olmamıştım ya bugüne kadar çok rahattım tayin konusunda heyecan filan yoktu bugün içime kurt düştü inş. kötü bi yer gelmez eyvahedigeldismile
aynen canımcım benim eşim polisss daha acıklanmadı bakalım hakkımızda hayırlısı olsun gariiiolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan
ayy bnde yaklaştıkça içim daralıo valla hani tavığın şeysine yumurta gelince hesabı bilmiyorumkismile
içimde kötü bir his varallahım hayırlısı olsun
ay 82 bugün erkenden yat bacıımm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?