merhaba kızlar benım 1,5 aydır cok guzel bır ılıskım var,erkek arkadasımla kız arkadasımın sevgılısı vasıtasıyla izine geldıgınde tanıstım once arkadasca sohbetımız yerını guzel sevıyelı ozel bır bırlıktelge bıraktı hayatımda ılk defa ben asık oldum yanı daha once kımse benımle bukadar ılgılenmedı ve bana bukadar deger vermedı ılıskılerımde hep yalan sahtecılık alakasızlıklar vardı bıterdı ama bu oylesıne farklı kı hayatımda ılk defa resmen ayaklarım yerden kesıldı sankı fakat asıl sorun erkek arkadasımın benden 3 yas ufak ve farklı bır sehırde yasaması bu benı cok dusunduyor acaba asker dıyemı benımle zaman gecırıyor askerlık bıtınce memleketıne gıdınce ne olucak dıye korkular sarmaya basladı kaybetmek ıstemem cunku yasına gore gercekden cok olgun ve akılı bır erkek endısem konusunda yanılıyor olabılırmıyım arkadaslar bu konuda fıkırlerınızı alabılırmıyım
bu 3 yas cok buyuk bir fark anlamına gelmiyor aslında..1,5 aylık bir iliski cok yeni anlattıgın kadarıyla iyi bir insana benziyor ama bana gore hicbirseyi yasamadan bilemezsin..kimi erkek askerlikde ilgisiz olur kimisi ilgili askerden geldikten sonra genelde bir bosluk icine duserler gecici bir durumdur..izne geldigi zamanlarda gorusursunuz boylece onu tanımaya calısırsın..bu arada sevmeye engel degil mesafeler sevmek isteyen birlikte olmak isteyen her turlu sever ve yanında olur sen sansını dene umarım hersey istedigin gibi olur
kendi fikrim, sölimmmmm ben olsam kendimden yaşça küçük biri ile sevgili olmazdımmmm ama hayat senn hayatın cnmmm sen istiosannn mutlu isen git aşkının peşindn
Asıl askerlik askerden gelince başlıyor,bu değişmez düşüncem :)
Askerden gelince ilk 1 2 ayda belli eder kendini anlarsın,şimdi anı yaşa carpe diem :)
Hem bu askerliği bu kadar abartmamak lazım,her askerdeki erkek boşlukta falan olmuyo,bazı erkekler bu bahanelerin arkasına sığınıyo
Etkilenmişki oda senden arıyo
tsk edrm msjn ıcın canım ama zaten askerlıgın bıtmesıne 3 ay kısa bır sure var teskeresını alıp dırek ıstanbula gelıp1 hafta-10gun kadar kalıp benımle gorusucekmıs sonra memleketıne gıdıcek herayda yanıma gelıcekmıs hep mişşş ler var ama dılerım hersey guzel olur
Bende cok korkuyodum askerden sonra değişirmi beni eskisi gibi sevmezmi diye ama aksine askerden sonra dahabi baglandı bunu hissedebiliyorum askerden önce ayda bir gelen kişi simdi nerdeyse haftada bir gelmeye basladı (ayrı sehirlerdeyiz)
Sen canını sıkma derin zaten seni önemsiyorsa askerden sonra dahada hersey güzelleşir hakkında hayırlısı canım...
Bende cok korkuyodum askerden sonra değişirmi beni eskisi gibi sevmezmi diye ama aksine askerden sonra dahabi baglandı bunu hissedebiliyorum askerden önce ayda bir gelen kişi simdi nerdeyse haftada bir gelmeye basladı (ayrı sehirlerdeyiz)
Sen canını sıkma derin zaten seni önemsiyorsa askerden sonra dahada hersey güzelleşir hakkında hayırlısı canım...
tsk edrm canım dılerım hersey dahada guzel olur olması ıcınde cok dua edıyorum cunku onu coooooooooooooooooook sevıyorum aslında kalbım dıyor hersey dahada guzel olucak dıye ama ıste vesvese naparsınız tsk edrm canım allah sızınde mutlulugunuzu daım etsınŞeniz