- 7 Aralık 2009
- 7.459
- 38
- 158
- Konu Sahibi meltemoncul
-
Hosgeldin susum:lepi:
neden evlilik hazirligi konu$caksin dimi hangi konulara gircen perim aklinialirimsmileKeske buralarada misafir giremese ya:dilcikar:
:roflol::roflol: napiyim incim ya bi elimden dü$medi kiayyy ne zamandır bu kadar güldüğümü hatırlamıyorum laydim yaaa Allah seni de güldürsün koptum burda :roflol::roflol:
anaaam didemim tek ta$in bile var hee masallah canim delikafaduldenBendee geldimmmm opuyorumnanaktan
Aşkımın gelmesine 5 ay var..
Kendi aramızda sözlendik bir de tek taşım var kayınvalidem aldı :asigim:
Aşkım 2 seneye kadar evleneceğimizi söylüyor daha var bizim..
İsteme, söz, nişan tarihlerini bilmiyorum aşkım gelince belli olucak tek bildiğim 2 seneye kadar evlenicek olmamız:asigim:
gel susu_m gel aklinialirimsmile sicak sohbetlere hazir ol , evlilik hazirligi konu$ulcakbizim tayfa buraya gelmişkaydirigubbakcemile3
buldum siziiiiaklinialirimsmile
hahaha ömrün uzun olsun güzelim ya sırnaşık şeydiyarbakır yoluna heyy diyarbakır yolunaa :teytey::teytey::teytey:
çatlaksınn kızımmmmm :roflol::roflol::roflol:
:teytey: ama elime de yaki$ti perim ya :roflol: bide tombi$im diyarbakirda ya tam oldu:roflol::roflol: Alemsin kız:teytey:
Amin canım daha gelmediler ama olsundelikafadulden
Kız ben senihep bizim tertip hayal ediyormdelikafadulden
ağustosta mı haziranda mı gelecek askerinbayanssulusmile
olsun sonucta bi heyecan evresindesin sendeolumunekankayizsmile
:roflol::roflol: Alemsin kız:teytey:
Hoşbuldum incimmopuyorumnanaktanhoşgeldin canımm a.s.
maşallah sizeşafağınıza da
biz nişanlıyız ama daha çok işimiz var,askerden geldikten sonra en geç 1 yıl içinde evlencez inşallah yani bizim de 2 yıl içinde olcak inşallah canımm:asigim:
Heee kanka kayınvalidem aldı çok şaşırdım ama hoşuma gitti düşünceli hatınnn sempatiksalakcinniZaten evlenenlerin topigi deilki askerleri gelince evlenecek kızların hazırlıkları heyecanları didosum isteme söz nisan dügün nikah:sm_cool:
tek tasını kayınvalidesi almısdelikafaduldensüpermisdelikafadulden
bizim tayfa buraya gelmişkaydirigubbakcemile3
buldum siziiiiaklinialirimsmile
Hoşbuldum incimmopuyorumnanaktan
Sizede 41 kere maşallah tatlım
Aşkım temmuzda izine geldiğinde 2 yıla kadar evleniriz seneye yaza da isteme nişan olur demişti..
Geçen gün telefonda konuşurken askerden geldikten 1 1 buçuk seneye kadar isteme nişan olur ondan en geç 3 - 4 ay sonrada evleniriz dedi biraz bozuldum isteme nişan tarihini erteledi diye ama düğün tarihi değişmedi incim..
Heee kanka kayınvalidem aldı çok şaşırdım ama hoşuma gitti düşünceli hatınnn sempatiksalakcinni
gel susummm sende say burda gerçi okul var senin ama olsunnn maksimum 3 seneye senide everirizz delikafadulden
abbooww derin mevzu bunlarr:roflol:
düğüne falan daha varda..
askerden gelinceee artıkın resmıyete dokulcek bazı şeylerdelikafadulden
ufak bi sözz:lepi:
hadi bakalım hayırlısıyla canımboshayallersmileabbooww derin mevzu bunlarr:roflol:
düğüne falan daha varda..
askerden gelinceee artıkın resmıyete dokulcek bazı şeylerdelikafadulden
ufak bi sözz:lepi:
Hoşbuldum incimmopuyorumnanaktan
Sizede 41 kere maşallah tatlım
Aşkım temmuzda izine geldiğinde 2 yıla kadar evleniriz seneye yaza da isteme nişan olur demişti..
Geçen gün telefonda konuşurken askerden geldikten 1 1 buçuk seneye kadar isteme nişan olur ondan en geç 3 - 4 ay sonrada evleniriz dedi biraz bozuldum isteme nişan tarihini erteledi diye ama düğün tarihi değişmedi incim..
Heee kanka kayınvalidem aldı çok şaşırdım ama hoşuma gitti düşünceli hatınnn sempatiksalakcinni
saol canım boshayallersmile
olsun canım belli de olmaz belki erken olur nişan,hayırlısı olsun canım aynı zamanlarda gelin olcaz inşallah :asigim:
İSteme heyecanlarını burdan yazarsın susumdelikafadulden
ulaaaa kahve yapmayıda bilmiyorummmm :kedi::kedi:
ama varyaaaaa benimkineeee basıcam full tuzuuu :roflol:sıkıyosa içmesinnn
Allah kavuştursun canım benimmm:teselli: hadi kaçıralım olmucak bu böyle bas nikahı :roflol:kizlar benim askerim de 375 gün sonra ALLAHin izniyle teskereyi alicak
varmisiniz benle eni$tenizi kacirmaya :1ninca:
sonra gidip nikahi basicam :roflol::roflol: onu beklersem kara güne kalirim cünki
anacuuumm mantı yapmış..yiyimmde geliyorum hemen:dance::smiley-cool:
kız olsun hazırlıık olsada okumasınlar:roflol:elimede yakıstı dıyo yaasırnaşık şeysırnaşık şeyneden evlilik hazirligi konu$caksin dimi hangi konulara gircen perim aklinialirimsmile
:teytey: ama elime de yaki$ti perim ya :roflol: bide tombi$im diyarbakirda ya tam oldu
aferim ayrılma pesimizdenhoşbulmuşum perişimmmmsempatiksalakcinni
peşinizdeyim her daimmm:roflol::roflol:
:gitme: nerdeee ahh keşke.. ben daha yeni yolladım canım :gitme: şafak 330 turkbayragi ağustosta gelcek canım, düşerse mayıs :lepi:
aynen canım düğün hazırlaıkları başlıcak yavaştan inşallaholumunekankayizsmile
hee düsüncelidir kız sempatiksalakcinni aferim onabuyrunnnnnnnnndidem_evo;15340
Olsun canımcım bitecek eninde sonunsa bitmek zorunda:lepi: bizim düşerse kalbime inecek heyecandan ya düssün yadelikafadulden hazırlık heyecanlarıolumunekankayizsmile
Baban nasıldı o gündelikafaduldenayy benim istemede kahveyi ben yapmamıştım :kedi: zaten heyecandan elim ayağıma dolanıyodu bi de kahve mi yapcaktım 35 kişiye :1shok: 4 cezvede 2 tasta kahve yaptılar ben götürdüm :roflol:
Hani bize:mymeka: saka saka afiyet olsun susumcokacimcoookanacuuumm mantı yapmış..yiyimmde geliyorum hemen:dance::smiley-cool:
Bosver gelsinlerde bulunur kahveyi yapacak birileri:roflol: ben kıyamadım be ne tuzudelikafaduldenulaaaa kahve yapmayıda bilmiyorummmm :kedi::kedi:
ama varyaaaaa benimkineeee basıcam full tuzuuu :roflol:sıkıyosa içmesinnn
ya sen cok alemsinsırnaşık şeykizlar benim askerim de 375 gün sonra ALLAHin izniyle teskereyi alicak
varmisiniz benle eni$tenizi kacirmaya :1ninca:
sonra gidip nikahi basicam :roflol::roflol: onu beklersem kara güne kalirim cünki
bitecek kuzum kaydirigubbakcemile5 ya bi acıklansakaydirigubbakcemilebitecek inşallah canım turkbayragi
bi düşseeeeedelikafaduldendelikafadulden
leydim 23 yaşındayım fıstığım benim herifte 23 evlenene kadar 25 olcaz sonra bebeler falan :roflol:
susuummm evlen bacım hem okullu hem evli olursunnn :teytey:
oyy benim aşkım da 25 yaında 26 da gün aldı sempatiksalakcinni yaşlancak adam evlenene kadar
hemen çocuk yapicim aşkuma sırnaşık şey:jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?