Askerleri Dönen Evlenecek Kızlarımız ;)

aynen canım ya çok bağlılar birbirlerine, bir de kardeşler yani birine gelme diyemezsin aşkım da en küçükleri en kıymetlileri:1: ama olsun güzel oluyo benim bir tek ablam var o da bekar kalabalık değiliz hiç, ama şimdi görümceler kayınlar eltiler çocuklar ohooo bayram yeri gibi oluyo her buluşma:1:

ne güzell canım bende severim kalabalık aile olmayı inşallah ileride de huzurumuz bozulmaz..
kaynananla aran nasıl canım seninki düşkünmü anneye kaydirigubbakcemile3

bende geldim kızlar

biz askere gitmeden önce nişanı yaptık

şimdi onun dönmesini bekliyorum

sonrada düğün var:asigim:

neyi gösteriyooom hehehe:roflol: layd öldürcen beni sen :roflol:

:roflol::roflol::roflol:
ama bende ilk anlamadim ki incim unutmu$um , sen nasil gösteriyosun seni gören varmi deyince hönk oldum birden sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
:roflol:

incim di$ardan gören benim 16 gndür askerimle konu$madigima inanmaz :roflol: öyle bi keyiflendim ki anlatamam kaydirigubbakcemile3
ama iyi oldugunu duyunca böyle oldum ya o ii olsun da ben beklemeye raziyim

isteme 22.09.2009 canım aşkımın doğum gününde verdiler beni :asigim: en güzel doğum günü hediyem diyo bitanem :asigim: nişanda bir hafta sonra olsu 27.09.2009 :asigim:

yarın nişanımızın 1.yılı:nazar:

ayy ne kadar güzel canım yaaopuyorumnanaktan
nişanlının mutluluğu 2ye katlanmış
söz nişan aynı oldu yani canım

yaparim yaparim perim hele bi olsunda :roflol::roflol: bak nasil co$uyorum ben yerimde duramam
minicik $eyde bu kadar mutlu oluyosam ki :dance: gerisini dü$ünemiyorum
evet göz yapayim derken ka$ cikarttim mi ne ona benzer laf varya öyle oldu :roflol: naz yapayim derken elimden kacirdim
kaydirigubbakcemile3 ilk neyi gösteriyorum ya diye anlamadim hic aman benim görülcek yanim yok
Ona biz karar versekÇok üzgünüm çoook
sen ne anlarsınsırnaşık şey yasaklımısın kızammm:roflol:
hade be mirak ittim:kedi:

neyi gösteriyooom hehehe:roflol: layd öldürcen beni sen :roflol:

:roflol::roflol: benideeeee:hulya:

ne güzell canım bende severim kalabalık aile olmayı inşallah ileride de huzurumuz bozulmaz..
kaynananla aran nasıl canım seninki düşkünmü anneye kaydirigubbakcemile3

inşallah canımm :Saruboceq:
maşallah hepsini çok seviyorum çok yi anlaşıyoruz 3 yıldır canım:nazar: bi tek ortancaa elti bazen sorun çıkarıyo ama o da doğrunca rahatladı:1: kaynana azcık yaşlı zaten onun yerine ufak görümce var:1:
kaynanam oğluna çok düşkündür ama hiç karışmaz bize :nazar: ben oğlunu mutlu ettiğim sürece sorun olacağını sanmıyorum:1rolleyes: aşkım da anneye düşkün ama otoriterdir asla beni ezdirmez saolsun hep dengeyi sağlıyoruz zemuszemus

isteme 22.09.2009 canım aşkımın doğum gününde verdiler beni :asigim: en güzel doğum günü hediyem diyo bitanem :asigim: nişanda bir hafta sonra olsu 27.09.2009 :asigim:

yarın nişanımızın 1.yılı:nazar:

nice yıllara canım
bizimde 18 ekimde 1.yılımız doluyor nişanımızınboshayallersmile

bende geldim kızlar

hosgeldın hejarcım:1hug:
senin safak kactı kız:hooray:
kızlar bugunlük geyige izin verdim yarından itibaren dersinize calısın hazırlıklardan sınav var:roflol:

kızmetse hazirana düşünüyoruz biz canım..
sizin de söz olur gelince herhalde dimi

bende geldim kızlar

hoşgeldin canımmmm düğün tarihi belli mi :nazar:
:roflol::roflol::roflol:
ama bende ilk anlamadim ki incim unutmu$um , sen nasil gösteriyosun seni gören varmi deyince hönk oldum birden sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
:roflol:

incim di$ardan gören benim 16 gndür askerimle konu$madigima inanmaz :roflol: öyle bi keyiflendim ki anlatamam kaydirigubbakcemile3
ama iyi oldugunu duyunca böyle oldum ya o ii olsun da ben beklemeye raziyim
ayhhh bayılazaaam :roflol::roflol:

askerin iyi olsun da canım siz nasılsa barışcaksınızsositosositoolumunekankayizsmile sen de keyfli ol hep böyle kopar bizi:roflol:

ayy ne kadar güzel canım yaaopuyorumnanaktan
nişanlının mutluluğu 2ye katlanmış
söz nişan aynı oldu yani canım

evet canım sorma valla daha anlamlı oldu boshayallersmile
evet canım söz nişan aynı oldu gün oldu, bir daha o stresi çekemezdim valla :1:

inşallah canımm :Saruboceq:
maşallah hepsini çok seviyorum çok yi anlaşıyoruz 3 yıldır canım:nazar: bi tek ortancaa elti bazen sorun çıkarıyo ama o da doğrunca rahatladı:1: kaynana azcık yaşlı zaten onun yerine ufak görümce var:1:
kaynanam oğluna çok düşkündür ama hiç karışmaz bize :nazar: ben oğlunu mutlu ettiğim sürece sorun olacağını sanmıyorum:1rolleyes: aşkım da anneye düşkün ama otoriterdir asla beni ezdirmez saolsun hep dengeyi sağlıyoruz zemuszemus

kaynananın yaşlı olması avantaj galiba :1:
allah bozmasın canımmmmopuyorumnanaktan
benim kayınvalidecazım genç 41 yaşında sempatiksalakcinni
oğluna çooookkk düşkün anam biz başbaşa oturuyoz geliyo oğluna sarılıyo görsenn :roflol:
eninde sonunda o benim olucak :roflol:

kacaklar buldum sızı buralarda ne edıyonuz ama bızım evlılık yokya okurken ozenıyom sıze ondan eskı yerıme donıyım ben :sinifsinif:

kızlar bugunlük geyige izin verdim yarından itibaren dersinize calısın hazırlıklardan sınav var:roflol:
kankaaaa :roflol:
kızmetse hazirana düşünüyoruz biz canım..
sizin de söz olur gelince herhalde dimi

soruyu banamı sordun canım üstüme alınıyorum :1:
biz 2 sene sonra düğün düğünden 3-4 ay öncede söz nişan düşünüyoruz bakalım kısmet canım..

nice yıllara canım
bizimde 18 ekimde 1.yılımız doluyor nişanımızınboshayallersmile
saol canım opuyorumnanaktan maşallah canım sizin de kutlu olsun şimdidenboshayallersmile
tamamdır ben hazırım eyvahedigeldismile :1:
kaynananın yaşlı olması avantaj galiba :1:
allah bozmasın canımmmmopuyorumnanaktan
benim kayınvalidecazım genç 41 yaşında sempatiksalakcinni
oğluna çooookkk düşkün anam biz başbaşa oturuyoz geliyo oğluna sarılıyo görsenn :roflol:
eninde sonunda o benim olucak :roflol:

anooo kız o ne öyleeyvahedigeldismile sen de evlenince götürüp sarılırsın yanında :roflol: hehe aynen sonunda bizim olcaklar yaşasın:lepi: benimkinin yaşı iyi oldu tabi:1:
aşkım izne geldiğinde tatile gittik eskişehire gittik gezdik tozduk, sonra onlara gittik oğlumu görmedim doğru düzgün ama olsun siz mutlu olun da diyo bilmiyorumkismileboshayallersmile

hoşbuldum canımmm
şafak 170 89/4 tertibiz:))

didemim hayırlısı olsun inşallah hakkınızda

incim düğün haziran olcak büyük ihtimal

tam tarih dönünce belli olacak...

hoşbuldum canımmm
şafak 170 89/4 tertibiz:))

didemim hayırlısı olsun inşallah hakkınızda

incim düğün haziran olcak büyük ihtimal

tam tarih dönünce belli olacak...
:nazar:
hayırlısı olsun canımboshayallersmile