Askerleri Dönen Evlenecek Kızlarımız ;)

Baban nasıldı o gündelikafadulden
bizdede ben yapmadım yapmam yapamam götürdüm ama bide o servisi ypma olayıda baskası yapaydı:roflol::roflol:

Bosver gelsinlerde bulunur kahveyi yapacak birileri:roflol: ben kıyamadım be ne tuzudelikafadulden

oyy canım babam yaa nasıl olsunsempatiksalakcinni
ıykk servis etmek daha zordu yaa kaç kişinin bakışları üstümde bayılcaktım sempatiksalakcinniiyiki dökmedim :1ninca:
ben tuzlu yaptımmm :lepi: ama çakal benim aşkım ya yanında çikolata getirmiş kahveden bir yudum aldıkça çikolata ısırdı göstere gösterelülülülülülülülülülülülü

ayy ne güzel heyecanlar yaaa:asigim:

Allah kavuştursun canım benimmm:teselli: hadi kaçıralım olmucak bu böyle bas nikahı :roflol:
kız sen daha evde misin:1: hadi afiyet olsun canım cokacimcoook
cümlemizi canim hertürlü :1hug:
:roflol: evet evet en iyisi ondan sonra beni istemesin de görüyüm :roflol:

kız olsun hazırlıık olsada okumasınlar:roflol:elimede yakıstı dıyo yaasırnaşık şeysırnaşık şey
ya sen cok alemsinsırnaşık şey
onu beklersen yandı gülüm ketan helva:roflol:
yaki$ti ama ciceeem :roflol: benim kalbim artik diyarbakirda atiyo :teytey: oranin da halayi me$hur napalim
:roflol: ya görüyosun perim dimi 16 gün haber alamadim ya hic bi sekilde , bi iyi oldugunu duymak beni ne kadar mutlu etti
dü$ün biz bari$sak tekrar ciksak topigin hali neye döner :roflol::roflol:
ay tombi$imin hakkini yemeyim ki$in bari$mak istediginde plan kuruyodu okulun bitince hemen evlencez diye :1rolleyes:

leydim 23 yaşındayım fıstığım benim herifte 23 evlenene kadar 25 olcaz sonra bebeler falan :roflol:

susuummm evlen bacım hem okullu hem evli olursunnn :teytey:

anaaam 23 mü fistiiim hic göstermiyosun :nazar: daha cok 20 gibi felan :emir_bebek::emir_bebek:
bizim KK nin hatunlari da pek güzeel ya aklinialirimsmileaklinialirimsmile

hemen mi canımm biraz evliliğin tadını çıkarın aklinialirimsmile
kaç çocuk istiyo eniştee sempatiksalakcinni

ayy ben de hemen istiyorum yaa ikiz kız istiyorum aşkım da erkek istiyo çaktırmıyo ama:1: yani 3 çocuk hehe:1::emir_bebek:
4 yıldır bayağı tadını çıkardık gezmediğimiz gitmediğimiz yer kalmadı, amaa evlilik ayrı tabi:jeyyar::kedi:

oyy canım babam yaa nasıl olsunsempatiksalakcinni
ıykk servis etmek daha zordu yaa kaç kişinin bakışları üstümde bayılcaktım sempatiksalakcinniiyiki dökmedim :1ninca:
ben tuzlu yaptımmm :lepi: ama çakal benim aşkım ya yanında çikolata getirmiş kahveden bir yudum aldıkça çikolata ısırdı göstere gösterelülülülülülülülülülülülü

ayy ne güzel heyecanlar yaaa:asigim:

Yanında mı getirmis:roflol:
aynen tatlı heyecanlar ama tatlısı evet denen an bencedelikafadulden
servis yapmakta yoksırnaşık şey
Nasıl olsun veridm gitti sempatiksalakcinnidelikafadulden

incim 35 kişimi:1shok:
anammmm nasıl sıgdılar eve bacım yaa
ne sen sor ne ben söyliyim canım yaaa ne gündü ölcektim stresten, onlar çok kalabalık bi aie 5 kardeşler en küçükleri benimki diğer hepsi evli ve çocuklu gersini sen düşün sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
:jeyyar: gec bile kaldınsırnaşık şey

dimiiaklinialirimsmileaklinialirimsmile

]
yaki$ti ama ciceeem :roflol: benim kalbim artik diyarbakirda atiyo :teytey: oranin da halayi me$hur napalim
:roflol: ya görüyosun perim dimi 16 gün haber alamadim ya hic bi sekilde , bi iyi oldugunu duymak beni ne kadar mutlu etti
dü$ün biz bari$sak tekrar ciksak topigin hali neye döner :roflol::roflol:
ay tombi$imin hakkini yemeyim ki$in bari$mak istediginde plan kuruyodu okulun bitince hemen evlencez diye :1rolleyes:

]

sırnaşık şeyaynen orda atar tabıboshayallersmile:1hug:
harbi hee masallah hep böle mutlu ol barısında bayram yapalımalkisalkisalkis
bak naz yapayım derken neyse barısında evlenindelikafadulden
Sen nasıl gösteriyosn bakayım seni gören varmı:hulya:

ne sen sor ne ben söyliyim canım yaaa ne gündü ölcektim stresten, onlar çok kalabalık bi aie 5 kardeşler en küçükleri benimki diğer hepsi evli ve çocuklu gersini sen düşün sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
dimiiaklinialirimsmileaklinialirimsmile

aynenzemuszemus gelsinde ikiz diyo bide masallah kuzumsırnaşık şey

Yanında mı getirmis:roflol:
aynen tatlı heyecanlar ama tatlısı evet denen an bencedelikafadulden
servis yapmakta yoksırnaşık şey
Nasıl olsun veridm gitti sempatiksalakcinnidelikafadulden

hee akıllı yaa:roflol:

evett yaa babam gençler anlaşmış... diye giriş yapmıştıki kayınpederim atladı allah razı olsun diye ağlamaya başladı yaşlı adamcağız çok duygulandı herkesi ağlattı:gitme:

ayy ben de hemen istiyorum yaa ikiz kız istiyorum aşkım da erkek istiyo çaktırmıyo ama:1: yani 3 çocuk hehe:1::emir_bebek:
4 yıldır bayağı tadını çıkardık gezmediğimiz gitmediğimiz yer kalmadı, amaa evlilik ayrı tabi:jeyyar::kedi:

benim herifte maddi durumumuz olursa yaparız 3 5 diyooo :roflol:
sanki kendi bakıcak ben en fazla 3 yeter :emir_bebek:

incim benimkinin ailede çok kalabalık ve birbirlerine çok düşkünler sanırım benimde o kadar kişi gelirr.

aynen canım ya çok bağlılar birbirlerine, bir de kardeşler yani birine gelme diyemezsin aşkım da en küçükleri en kıymetlileri:1: ama olsun güzel oluyo benim bir tek ablam var o da bekar kalabalık değiliz hiç, ama şimdi görümceler kayınlar eltiler çocuklar ohooo bayram yeri gibi oluyo her buluşma:1:

sırnaşık şeyaynen orda atar tabıboshayallersmile:1hug:
harbi hee masallah hep böle mutlu ol barısında bayram yapalımalkisalkisalkis
bak naz yapayım derken neyse barısında evlenindelikafadulden
Sen nasıl gösteriyosn bakayım seni gören varmı:hulya:

yaparim yaparim perim hele bi olsunda :roflol::roflol: bak nasil co$uyorum ben yerimde duramam
minicik $eyde bu kadar mutlu oluyosam ki :dance: gerisini dü$ünemiyorum
evet göz yapayim derken ka$ cikarttim mi ne ona benzer laf varya öyle oldu :roflol: naz yapayim derken elimden kacirdim
kaydirigubbakcemile3 ilk neyi gösteriyorum ya diye anlamadim hic aman benim görülcek yanim yok

bencede canım en fazla 3 vereliniortak
canım sizin isteme söz nişan aynı zamandamı oldu?

isteme 22.09.2009 canım aşkımın doğum gününde verdiler beni :asigim: en güzel doğum günü hediyem diyo bitanem :asigim: nişanda bir hafta sonra olsu 27.09.2009 :asigim:

yarın nişanımızın 1.yılı:nazar:

Back