- Konu Sahibi meltemoncul
slm kızlar benim sözlümde asker 40 gün oldu gideli 2010 mayısta gelcek inş. yaza nişan kışada düğün yapmayı planlıyoruz. allah hepimizin gönlüne göre verir inş.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şekerler biz şu an askerlerini bekleyenler olarak bi topicteyiz ama sonuçta tertiplerimiz farklı. yeni biri gelirken bir diğeri gidiyor. askerlerimiz geldikten sonra da burda gelişmeleri, evliliğe adım adım gidişlerimizi paylaşmaya devam :lepi: ayrılmak ,dağılmak yok klava:
slm .güzel bi topic olmuş :)) benm nişanlımda şu an askerde ve mayısta gelcek inşş.aralıkta gitmeden önce düğün tarihimizi aldık ve yerimizide tuttuk :))) allah herkesi hayırlısıyla çabucak askerlerine sağsalim kavuştursun inşşş.
tahmınlerıme gore sız 88 1 lerdensınız benım de esım mayıs da gelıyo ınsallh ALllah hepımızı kavusturu hayrlısıyla ınsalhh amıııınnnn
88 1 ne oluyor bilmiyorum,325.dönem kısa dönem aralık celbi gitti bi bunu biliyorum :))) şafak 155 gündü,şimdi kaldı 39 günümüz hihoyyyt
canım 88/1 uzun dönem askerlerin tertibi tıpkı sizin 325. dönem olması gibi
yani 88 doğumluların 4 postadan ilki yerimseniben
benimki 88/4 daha çook var :çok üzgünüm:
düğün de seneye yaza artık :çok üzgünüm:
maşallah sizin bişey kalmamış :1hug:
canım 88/1 uzun dönem askerlerin tertibi tıpkı sizin 325. dönem olması gibi
yani 88 doğumluların 4 postadan ilki yerimseniben
benimki 88/4 daha çook var :çok üzgünüm:
düğün de seneye yaza artık :çok üzgünüm:
maşallah sizin bişey kalmamış :1hug:
anamm ben bu topiği unutmuştum yaa
ben varım:sm_cool:
gel kuzum gel hareketlendirelim eccük şurayı :sm_cool::sm_cool:
ama sen yine her bi iletişim yolunu kapatmışsın bi gel sorcam ben sana klava:
ŞAFAK GÜZELLERİaskerlerimiz dönünce dügünümüzü burda bekleyebilirz baslıkta oldugu gıbısempatiksalakcinni konu sahibi kankam meltemim zaten evleniyor onun topigi benim topigimdelikafadulden