Askerleri Dönen Evlenecek Kızlarımız ;)

Keske buralarada misafir giremese ya:dilcikar:
neden evlilik hazirligi konu$caksin dimi hangi konulara gircen perim aklinialirimsmile

ayyy ne zamandır bu kadar güldüğümü hatırlamıyorum laydim yaaa Allah seni de güldürsün koptum burda :roflol::roflol:
:roflol::roflol: napiyim incim ya bi elimden dü$medi ki
amin amin cümlemizi :roflol:

Bendee geldimmmm opuyorumnanaktan
Aşkımın gelmesine 5 ay var..
Kendi aramızda sözlendik bir de tek taşım var kayınvalidem aldı :asigim:
Aşkım 2 seneye kadar evleneceğimizi söylüyor daha var bizim..
İsteme, söz, nişan tarihlerini bilmiyorum aşkım gelince belli olucak tek bildiğim 2 seneye kadar evlenicek olmamız:asigim:
anaaam didemim tek ta$in bile var hee masallah canim delikafadulden
kac ya$indasin canim sen , 2 seneye kadar evlencez diyosun ya merak ettim :jeyyar:

bizim tayfa buraya gelmişkaydirigubbakcemile3
buldum siziiiiaklinialirimsmile
gel susu_m gel aklinialirimsmile sicak sohbetlere hazir ol , evlilik hazirligi konu$ulcak

diyarbakır yoluna heyy diyarbakır yolunaa :teytey::teytey::teytey:
çatlaksınn kızımmmmm :roflol::roflol::roflol:
hahaha ömrün uzun olsun güzelim ya sırnaşık şey
bu türkü hic dilimden dü$mezdi , sonra da tombi$im diyarbakirlara dü$tü :roflol: $imdi hep söylüyorum
:teytey: diyarbakir yolunaaa...
:roflol: keyfim yerine geldi cok $ükür haber aldim ya , i$te böyle kücük $eylerle 16 günlük sIKINtIm gecebiliyo benim

:roflol::roflol: Alemsin kız:teytey:
:teytey: ama elime de yaki$ti perim ya :roflol: bide tombi$im diyarbakirda ya tam oldu

Amin canım daha gelmediler ama olsundelikafadulden

Kız ben senihep bizim tertip hayal ediyormdelikafadulden
ağustosta mı haziranda mı gelecek askerinbayanssulusmile
olsun sonucta bi heyecan evresindesin sendeolumunekankayizsmile

:roflol::roflol: Alemsin kız:teytey:

:gitme: nerdeee ahh keşke.. ben daha yeni yolladım canım :gitme: şafak 330 turkbayragi ağustosta gelcek canım, düşerse mayıs :lepi:
aynen canım düğün hazırlaıkları başlıcak yavaştan inşallaholumunekankayizsmile

hoşgeldin canımm a.s.
maşallah size:nazar: şafağınıza da :nazar:

biz nişanlıyız ama daha çok işimiz var,askerden geldikten sonra en geç 1 yıl içinde evlencez inşallah yani bizim de 2 yıl içinde olcak inşallah canımm:asigim:
Hoşbuldum incimmopuyorumnanaktan
Sizede 41 kere maşallah tatlım :nazar:

Aşkım temmuzda izine geldiğinde 2 yıla kadar evleniriz seneye yaza da isteme nişan olur demişti..
Geçen gün telefonda konuşurken askerden geldikten 1 1 buçuk seneye kadar isteme nişan olur ondan en geç 3 - 4 ay sonrada evleniriz dedi biraz bozuldum isteme nişan tarihini erteledi diye ama düğün tarihi değişmedi incim..

Zaten evlenenlerin topigi deilki askerleri gelince evlenecek kızların hazırlıkları heyecanları didosum isteme söz nisan dügün nikah:sm_cool:
tek tasını kayınvalidesi almısdelikafaduldensüpermisdelikafadulden
Heee kanka kayınvalidem aldı çok şaşırdım ama hoşuma gitti düşünceli hatınnn sempatiksalakcinni
bizim tayfa buraya gelmişkaydirigubbakcemile3
buldum siziiiiaklinialirimsmile

gel susummm sende say burda gerçi okul var senin ama olsunnn maksimum 3 seneye senide everirizz delikafadulden

Aşkım temmuzda izine geldiğinde 2 yıla kadar evleniriz seneye yaza da isteme nişan olur demişti..
Geçen gün telefonda konuşurken askerden geldikten 1 1 buçuk seneye kadar isteme nişan olur ondan en geç 3 - 4 ay sonrada evleniriz dedi biraz bozuldum isteme nişan tarihini erteledi diye ama düğün tarihi değişmedi incim..

Heee kanka kayınvalidem aldı çok şaşırdım ama hoşuma gitti düşünceli hatınnn sempatiksalakcinni

gel susummm sende say burda gerçi okul var senin ama olsunnn maksimum 3 seneye senide everirizz delikafadulden

:roflol::roflol: didoşummm bu işler hiç belli olmaz bi bakmışssınn senden önce evlenmişimm:roflol:delikafaduldendayanamayıp

abbooww derin mevzu bunlarr:roflol:
düğüne falan daha varda..
askerden gelinceee artıkın resmıyete dokulcek bazı şeylerdelikafadulden
ufak bi sözz:lepi:
hadi bakalım hayırlısıyla canımboshayallersmile

saol canım boshayallersmile
olsun canım belli de olmaz belki erken olur nişan,hayırlısı olsun canım aynı zamanlarda gelin olcaz inşallah :asigim:

kizlar benim askerim de 375 gün sonra ALLAHin izniyle teskereyi alicak
varmisiniz benle eni$tenizi kacirmaya :1ninca:

sonra gidip nikahi basicam :roflol::roflol: onu beklersem kara güne kalirim cünki

ulaaaa kahve yapmayıda bilmiyorummmm :kedi::kedi:
ama varyaaaaa benimkineeee basıcam full tuzuuu :roflol:sıkıyosa içmesinnn

ayy benim istemede kahveyi ben yapmamıştım :kedi: zaten heyecandan elim ayağıma dolanıyodu bi de kahve mi yapcaktım 35 kişiye :1shok: 4 cezvede 2 tasta kahve yaptılar ben götürdüm :roflol:

sonra gidip nikahi basicam :roflol::roflol: onu beklersem kara güne kalirim cünki
Allah kavuştursun canım benimmm:teselli: hadi kaçıralım olmucak bu böyle bas nikahı :roflol:
anacuuumm mantı yapmış..yiyimmde geliyorum hemen:dance::smiley-cool:

kız sen daha evde misin:1: hadi afiyet olsun canım cokacimcoook

neden evlilik hazirligi konu$caksin dimi hangi konulara gircen perim aklinialirimsmile
:teytey: ama elime de yaki$ti perim ya :roflol: bide tombi$im diyarbakirda ya tam oldu
kız olsun hazırlıık olsada okumasınlar:roflol:elimede yakıstı dıyo yaasırnaşık şeysırnaşık şey
hoşbulmuşum perişimmmmsempatiksalakcinni
peşinizdeyim her daimmm:roflol::roflol:
aferim ayrılma pesimizden:olmaz:delikafadulden

:gitme: nerdeee ahh keşke.. ben daha yeni yolladım canım :gitme: şafak 330 turkbayragi ağustosta gelcek canım, düşerse mayıs :lepi:
aynen canım düğün hazırlaıkları başlıcak yavaştan inşallaholumunekankayizsmile

Olsun canımcım bitecek eninde sonunsa bitmek zorunda:lepi: bizim düşerse kalbime inecek heyecandan ya düssün yadelikafadulden hazırlık heyecanlarıolumunekankayizsmile

didem_evo;15340
hee düsüncelidir kız sempatiksalakcinni aferim onabuyrunnnnnnnnn

leydim 23 yaşındayım fıstığım benim herifte 23 evlenene kadar 25 olcaz sonra bebeler falan :roflol:

susuummm evlen bacım hem okullu hem evli olursunnn :teytey:

ayy benim istemede kahveyi ben yapmamıştım :kedi: zaten heyecandan elim ayağıma dolanıyodu bi de kahve mi yapcaktım 35 kişiye :1shok: 4 cezvede 2 tasta kahve yaptılar ben götürdüm :roflol:
Baban nasıldı o gündelikafadulden
bizdede ben yapmadım yapmam yapamam götürdüm ama bide o servisi ypma olayıda baskası yapaydı:roflol::roflol:

anacuuumm mantı yapmış..yiyimmde geliyorum hemen:dance::smiley-cool:
Hani bize:mymeka: saka saka afiyet olsun susumcokacimcoook

ulaaaa kahve yapmayıda bilmiyorummmm :kedi::kedi:
ama varyaaaaa benimkineeee basıcam full tuzuuu :roflol:sıkıyosa içmesinnn
Bosver gelsinlerde bulunur kahveyi yapacak birileri:roflol: ben kıyamadım be ne tuzudelikafadulden

ya sen cok alemsinsırnaşık şey
onu beklersen yandı gülüm ketan helva:roflol:

oyy benim aşkım da 25 yaında 26 da gün aldı sempatiksalakcinni yaşlancak adam evlenene kadar :1:

hemen çocuk yapicim aşkuma sırnaşık şey:jeyyar:

bitecek inşallah canım turkbayragi
bi düşseeeeedelikafaduldendelikafadulden
bitecek kuzum kaydirigubbakcemile5 ya bi acıklansakaydirigubbakcemile
leydim 23 yaşındayım fıstığım benim herifte 23 evlenene kadar 25 olcaz sonra bebeler falan :roflol:
susuummm evlen bacım hem okullu hem evli olursunnn :teytey:

Aynen susu evlen yoksa cocuklar anane diyecekler:roflol:

Back