• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Askere giden?????

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Diloss1

🍒💐🪶🪽✨🫧
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2020
752
966
53
Selam kizlar sevgilisi esi nisanlisi kardesi tanidigi vs gecen ay askere giden varmi yedek subay olarak? Gecen konu actigim kisiyle ilgili bi durum oldu ama son gorulmesi hala gittigi gun 1 ayi gecti sizin giden ve acemiden izne gelen tanidiginiz oldumu ama altini ciziyorjm yedek subay olarak cunku normal askerlikten farkliymis diye duydum

Benim eşim assubay.Sormak istediğiniz nedir belki yardımcı olabilirim.Bu arada Allah kavuştursun

Benim eşim assubay.Sormak istediğiniz nedir belki yardımcı olabilirim.Bu arada Allah kavuştursun
Gecen ay askere gitmisti yedek subay olarak, bi durum oldu ulasmam gerekti kendisine ama son gorulmesi gittigi gün yani akilli telefon kullanmiyor hala ama 1 ayi gecti gideli, acemi birligi bitmemis midir hala sonrasinda akilli telefon serbest oluyor ve eve izne geliyorlar diye biliyorum ama o gelmemiş hala sanirim

koronadan oturu bu durumlar biraz degisik, gittigi yere gore de farkli kurallar olabilir, o yuzden izne cikmamis cikamamis olabilir,
ama esim askere gittiginde hic oyle ay boyunca ulasamadigim olmamisti,
neden akilli telefon kullanmiyor ki,
direk bulundugu yerden arasaniz, bir ihtimal anons ederler adini ve ulasabilirsiniz.

koronadan oturu bu durumlar biraz degisik, gittigi yere gore de farkli kurallar olabilir, o yuzden izne cikmamis cikamamis olabilir,
ama esim askere gittiginde hic oyle ay boyunca ulasamadigim olmamisti,
neden akilli telefon kullanmiyor ki,
direk bulundugu yerden arasaniz, bir ihtimal anons ederler adini ve ulasabilirsiniz.
Benim eski sevgilim whatsaptan yazcaktim bu soylemem gereken yeni olan durumu ama son gorulmesi hala gittigi gun. Akilli telefon hala kullanmiyo galiba 1 ayi gecti acaba bilemiyorum yaa bende belki gidipte gelen olmustur diye sormak istedim. Yedek subaylarda normal erlerden farkliymis bide

Benim eski sevgilim whatsaptan yazcaktim bu soylemem gereken yeni olan durumu ama son gorulmesi hala gittigi gun. Akilli telefon hala kullanmiyo galiba 1 ayi gecti acaba bilemiyorum yaa bende belki gidipte gelen olmustur diye sormak istedim. Yedek subaylarda normal erlerden farkliymis bide
Normal askerler tuşlu telefon kullanabiliyorlar.Ama yedek subaysa zaten normal kendi telefonunu kullanabiliyor çünkü rütbeli pozisyonunda askerlik yapıyor zaten.Iş saatlerinde telefona bakamadı diyelim ama iş bitimi kullanabilir.Siz hicmi ulaşamadınız kapalımı yoksa size mi cevap vermiyor acaba?

ama su durumda son goruldusunu kapatmis olsa bile bilemeyeceksiniz.
Cok onemli ise durum arayin ne olacak.

Başka hatta geçiyor içeri girince yeni numarası vardır telefonunda başka numara ile wp aktif yapmıştır. Yanı kullanıyordur ama numarayı bilmeden zor ulaşabilirsiniz

Normal askerler tuşlu telefon kullanabiliyorlar.Ama yedek subaysa zaten normal kendi telefonunu kullanabiliyor çünkü rütbeli pozisyonunda askerlik yapıyor zaten.Iş saatlerinde telefona bakamadı diyelim ama iş bitimi kullanabilir.Siz hicmi ulaşamadınız kapalımı yoksa size mi cevap vermiyor acaba?
Aramayi denemedim bilmesi gereken bi durum var evet ama whatsaptan yazabilirim sadece görüp gormedigini anlamak icin oda ama whatsap son gorulmesi gittigi gun akilli telefon acemi birliğinde kullanilmiyormus ama 1 ayi gecti akilli telefonunu kullansa mutlaka girerdi sosyal medyaya falan. En azindan 1 ayi gecti izne gelir diye dusunmustum ama covidden dolayi farkli galiba iznede gelmemis olabilir bilmiyorum yani suan askerdeki akislarini yasayan varsa tanidigi askerde olan ondan sormak istedim

Bence sana öyle son görülmesi ..
Başka bi telefon (hat) kullanıyordur
Adam seni sosyal medya hesabından da silmiş zaten ama Sen baya takıksın..
Beni istemeyeni ben hiç istemem diyemiyorsun
Bi Sal artık.
Bu kadar acimasizca konusmaniza gerek yok farkli bi durum oldu daha yeni olab bilmek ister benim tanidigim insan yani bilmesi gerekli diye dusundum ama farkli hat askere ozelde almista olabilir ama tanıdıklar falan ekli sosyal medyayi kullanmadigini soylediler bilemiyorum

Başka hatta geçiyor içeri girince yeni numarası vardır telefonunda başka numara ile wp aktif yapmıştır. Yanı kullanıyordur ama numarayı bilmeden zor ulaşabilirsiniz
Hmm yeni numarasiyla whatsapp kullanıyor olabilir diyorsunuz anladim evet olabilir bunu düşünmemiştim ama telefonunu degistirseydi whatsap hesabida silinmiyormu

Bu kadar acimasizca konusmaniza gerek yok farkli bi durum oldu daha yeni olab bilmek ister benim tanidigim insan yani bilmesi gerekli diye dusundum ama farkli hat askere ozelde almista olabilir ama tanıdıklar falan ekli sosyal medyayi kullanmadigini soylediler bilemiyorum
Kaçıncı konu açışın .
Ordada herkes tavsiyesini verdi sana .
Acımasızlık değil bu .
Senden vazgeçmiş birinin boş zamanlarını değerlendirmesinde rol almak istiyorsan sen bilirsin .

Bencede bosansin
Cok mu komik insanlar burda dert edindikleri seyleri paylasiyor sacma sapan yorum yapiyorsunuz bu siteye zaten niye kaydoluyoruz normalde paylasamadigimiz seyleri yaziyoruz iste siz gibi komik oldugunu sananlar veya herseye dikenlerini cikartanlar var. Halbuki elestiriyi severim bana farkindalik yaratan ama gerek yok yani mizah basliklari gordum oralarda yapin kendinizce mizahinizi

Adam demek ki sizi istemiyor. Ne diye ulasmaya calisiyorsunuz ki? Ne soyleyeceksiniz yani sizi istemeyen adama? Biraz elalemi birakin da kendinize deger verin

Kaçıncı konu açışın .
Ordada herkes tavsiyesini verdi sana .
Acımasızlık değil bu .
Senden vazgeçmiş birinin boş zamanlarını değerlendirmesinde rol almak istiyorsan sen bilirsin .
Hayir basta yeni kullandigim icin anlayamadim o konuyu bikac yerde acmisim ama daha dun bi durum oldu onun icin sordum yoksa beni istemiyor ama bana donsun gibi bi istek yok burda benden duymazsa farkli sonuclari olabilecegini dusundum nasilsin vs sohbet icin degildi hanimefendi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back