sen içini ferah tut didemcim ve bağlanmama ya çalış çünkü hayatta herşey olabilir
Anladım cnm..
Askere gittiğinden beri bana karşı soğuk ve hala da soğuk bana karşı.
Geldiğinde yüz yüze konuşucam onunla ama nasıl bi konuşma yapmalıyım eski sevgilin yüzünden mi bana karşı soğuksun demeli miyim yada ne demeliyim.
Üzgünüm canım yeni gördüm...
Tabi ilk geldiği gün hatta hafta hemen bir konuşma yapma derim.
Bir ilişkide karşılıklı güven gerçekden çok önemli.Ne kadar incelersen o kadar üzülürsün.Heleki geçmiş bir konuda ve elinde kanıtın yoksa.
Tabiyki öyle dememelisin.Bir mektup yazabilirsin yaşadıklarını duygularını anlatan.Hatta buğünden başla.İçindeki fırtınaları yaz.Sonra sevdiğin geldiğinde eline ver ve çok uzun değilse o an okumasını bekle.Senin açından bakabilsin olaylara.Ama böyle bir şey yazdığından gelene kadar haberi olmasın.Yok ben yazamam kendimi o şekilde ifade edemem dersen...Al karşına ve kendi duygularını anlat aklındaki soru işaretlerini üzüntünü ve cevaplarını dinle sakince.Zaten konuşma akışına göre devam edersin.
Tamam canım çok teşekkürler tekrardan zaman ayırdığın için sende bi srounun olduğunda bana yazabilirsin elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım arkadaşım.
canım kırmızıyla işaretlediğim yerde demek istediğini anlamadım..Rica ederim canım ne demek yazarım tabi.
Sadece sorunum olduğunda değil fırsat buldukça hep yazarım.
Sana şunu söyliyim herkesin yorumuna saygım sonsuz.
Ama bir insan içinde olmadan geçmişde yada buğün yaşamadan başka bir insanı ne kadar anladım desede anlayamaz.Ve şunuda hiç unutma her insanın karakteri asla bir olmaz.Biri dile getirirken diğeri getiremez.Ama belkide getirenden çok daha fazla sever.
Yanılıyorsa olabilirim tabiyki ama ben bu ihtimali düşündüğünü bunun için kendi kendini yediğini bildiğim için kendi gözümle gördüklerimi yazıp o ihtimali hatırlatma gereği duymuyorum.Ama yine söylüyorum eğer bitecekse senin davranışların yüzünden değil karşındakinin hatası yüzünden bitsin ki başın dik yürüyebilesin yolunda.Ve değişmelisin mutlu olmak için şimdiki hayatında olan kişi için yada gelecekdeki hayatına girebilecek kişi için.Hep diyorum ya ben sende kendimi gördüm arkadaşım...:1hug:
bende askerimle, askere gittikten sonra bi çok kez kötü olduk. nedeni de benim. bende çok soru sorarım çok didiklerim, duramam çatlarım bi sorun varsa o an halletmem gerekir ama o asker her an müsait olup beni arayamaz ki. başlarda bunu anlamak istemedim. bak seninki her gün arıyomuş benim askerim günlerce arayamadı beni. son 5 ayımız bizimde ama dün de aramadı beni mesela bu saate kadar ses seda da yok. bakalım ne zaman arayabilcek. ama sen ne şanslısın ki her gün seni 5-10 dakika da olsa arıyo sesini duyuyosun. bende çok soru sordum hemen oflayıp puflamaya başladı askere gittikten sonra. fides çok uzatıyosun fides çok büyütüyosun oldu. bana göre ise hiç bişey yok normal konuşuyorum. aklıma takılanları soruyorum ama onlara göre öyle olmuyo. onlarorda bunalıyolar bizden de sürekli soru sürekli bi üsteleme görünce kendilerini geri çekiyolar. bana bi süre konuşmayalım kendimi iyi hissetmiyorum çok bunaldım kalbini kırabilirim nolur üsteleme dedi. telefonu kapattıktan sonra nasıl ağladım anlatamam... askerden geldikten sonra enine boyuna konuş ve yüz yüze konuş. sakin ol güzel güzel bazı şeylerden rahatsız olduğunu anlat. ama o güne kadar da üzme kendini olur mu? eminim sevgisi azalmamıştır ama sende ben gibi ayrıntılara takılan birisin. o da bunun farkındadır ve bu yüzden kendini geri çekmiştir belki de... bilemiyorum. üzme kendini akışına bırak bişeyleri...
canım kırmızıyla işaretlediğim yerde demek istediğini anlamadım..
tekrar tekrar teşekkürler :1hug:
çok yoğunuz diyo. çok yoruluyorum uyuyakalıyorum diyor... son 1 haftadır böyleyiz. normalde arar her gün. son bi kaç gündür 1 gün arıyo 1 gün aramıyo gibi bişey oldu... bu haftasonu çarşıları da kitlenmiş mafoldumben napıyim sabırla bekliyorum
çok yoğunuz diyo. çok yoruluyorum uyuyakalıyorum diyor... son 1 haftadır böyleyiz. normalde arar her gün. son bi kaç gündür 1 gün arıyo 1 gün aramıyo gibi bişey oldu... bu haftasonu çarşıları da kitlenmiş mafoldumben napıyim sabırla bekliyorum
Şunu demek istiyorum canım...
biliyorsun sana anlattım bir ilişkim bitti ve ben yeni bir ilişki içindeyim evlilik adımını atacak kadar da seviyorum.Ama sonuçta bir ilişki biter başka biri başlar...Senin ilişkinin bitme ihtimalinin zaten farkında olduğunu biliyorum.Bu ihtimali düşündüğün için bu denli üzülüyorsun.Ne kadar hazırım desen de içerde bir yerde hep bir ümit besliyorsun lütfen bitmesin diyorsun bende yaşadım.Bitme ihtimalini bildiğini düşündüğüm için olumsuz yorum yapmak istemiyorum.Ki yine diyorum bence seni seviyor.Bak anlatan arkadaşlarımız saolsunlar herkes benzer dönemlerden geçiyor.Sen içini ferah tut.Herşey yoluna girer.
Anladım canım Bitme ihtimalini bildiğini düşündüğüm için olumsuz yorum yapmak istemiyorum demişsin ya olumsuz yorum derken ne demek istedin canım
Olumsuz düşünmüyorum canım.O yüzden de olumsuz bir şeyleri hatırlatmak istemiyorum.
Şimdi çıkmam lazım.Sana yine yazıcam arkadaşım.Kendine iyi bak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?