Askerdeki esim mobil hesap sifresini sonunda verdi

Arkadasim ben sana daha fazla bir sey dememeye karar verdim. Senin kafa piril piril masallah.

Cocuk esimden bagimsiz dusunuyorum . Yani ayrilsakta ayrilmasakta cocugum olsun istiyorum benim maddi durumum iyi kendim bile bakabilirim cocuguma hemsireyim

Madem maddi durumun iyi! nedne adamdan para bekliyorsun? Bu adamdan ne bekliyorsun gercekten, bundan koca olmuyor iste baba da olmaz. Madem meslegin var bosan kac, cocugu da yeni evliliginden yaparsin.

Madem maddi durumun iyi! nedne adamdan para bekliyorsun? Bu adamdan ne bekliyorsun gercekten, bundan koca olmuyor iste baba da olmaz. Madem meslegin var bosan kac, cocugu da yeni evliliginden yaparsin.
Kocam oldugunicin bakmak durumunza cunku isten ciktim hemsireydim bekarken durumum iyiydi simdi calismadigim icimmdogal olarak esimden bekliyorum para

Bekar değilim o yüzden rahat rahat konuşabilirim. Kocam bana yollu muamelesi yapsa kırk ceddine yapacağım şeyleri biliyorum. Özür dileyip düzelen adam birkaç hafta önce eve erkek alırsınız diye evde tek kalmanıza izin vermedi siz de paşa paşa ailenize gittiniz aloo.

Valla çok şükür çevremde iddia oynayan hic bir erkek yok. Yanlış bir davranışı " çoğu erkek" yapıyor diye normallertirmeyin. Bence iddia oynamak kumar oynamak gibi bir şey. Üstelik bunu sizin paranız yokken yapıyor olması, gizli saklı yapıyor olması zaten normal olmadığının kanıtı.

E o zaman neden işe dönemiyorsunuz halen, iddacı kocanızdan para beklemek yerine?

Gibisi fazla, direkt kumar zaten.

Ne intikamı adam kafa dinliyor işte çalışmak meslek sahibi olmak az da olsa bir gelirin olması ve senin olması bu yüzden önemli intikam alıyosun tavır yapıyosun da noluyo yine bu adama muhtaçsın yine bu adamın keyfi istemese acil durumda bi taxiye atlayıp kendi iradenle hastaneye bile gidemezsin sadece ufak egosal tatminler bunlar ya ne intikamı

Iddia oynamasina sevinmişsin 1000 TL az mi :) evi bacayi kaptir da gör boyle sevincen mo yine

Kendinizi kandirmaya devam edin ama cocuk yapmayin birde boyle bir evlilige. Sizin karariniz hayatinizi nasil yasamak istediginiz ama bir cocugu boyle hayata mecbur etmek dogru degil.

Kendinizi kandirmaya devam edin ama cocuk yapmayin birde boyle bir evlilige. Sizin karariniz hayatinizi nasil yasamak istediginiz ama bir cocugu boyle hayata mecbur etmek dogru degil.
Düzelirse düsünecegim zaten

Ne bitmez 1 aymis senin ilk konunundan sonra 2 kez regl oldum

Siz bu hesabi 3 kişi kullanıyorsunuz kumarı normalleştirmek kac numaralı kullanıcının fikri çünkü o kadar değişik konular varki bunun siz olabileceğiniz bile malûm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…