- 14 Aralık 2024
- 407
- 618
- 18
Arkadasim ben sana daha fazla bir sey dememeye karar verdim. Senin kafa piril piril masallah.Onla alakasi yok kadin kolay kolay aldatmiyor ve erkek bir kadin tarafindan aldatilinca gercektenn ozguveni yikiliyor kadin daha kolay atlatiyor ama erkek bu durumu atlatamiyor. Yine aynilarini yasama korkusu var ama savunmuyorum zaten bu yonünü duzeltmezse evliligi bitiririm ozur diledi birdaha drmeyecegine inaniyorum cunku bosanmaya kadar gitmisti o durum. Artik cesaret edemez
Cocuk esimden bagimsiz dusunuyorum . Yani ayrilsakta ayrilmasakta cocugum olsun istiyorum benim maddi durumum iyi kendim bile bakabilirim cocuguma hemsireyim
Kocam oldugunicin bakmak durumunza cunku isten ciktim hemsireydim bekarken durumum iyiydi simdi calismadigim icimmdogal olarak esimden bekliyorum paraMadem maddi durumun iyi! nedne adamdan para bekliyorsun? Bu adamdan ne bekliyorsun gercekten, bundan koca olmuyor iste baba da olmaz. Madem meslegin var bosan kac, cocugu da yeni evliliginden yaparsin.
Bekar değilim o yüzden rahat rahat konuşabilirim. Kocam bana yollu muamelesi yapsa kırk ceddine yapacağım şeyleri biliyorum. Özür dileyip düzelen adam birkaç hafta önce eve erkek alırsınız diye evde tek kalmanıza izin vermedi siz de paşa paşa ailenize gittiniz aloo.Bosanmak bekara kolay oluyor tabi. Evliliklerde neler neler oluyor evet ben tabikide o laflarindan sonra olay cikarttim bosanmaya kadar gittim ama ozur dileyip eskiden ihanete ugradigini ve o sebeple istemsizce soyledigini soyledi ve bende sevdigim icin affettim size kalsa her olayda bosanmaliyim dimi
E o zaman neden işe dönemiyorsunuz halen, iddacı kocanızdan para beklemek yerine?Bosanmak bekara kolay oluyor tabi. Evliliklerde neler neler oluyor evet ben tabikide o laflarindan sonra olay cikarttim bosanmaya kadar gittim ama ozur dileyip eskiden ihanete ugradigini ve o sebeple istemsizce soyledigini soyledi ve bende sevdigim icin affettim size kalsa her olayda bosanmaliyim dimi
Gibisi fazla, direkt kumar zaten.Valla çok şükür çevremde iddia oynayan hic bir erkek yok. Yanlış bir davranışı " çoğu erkek" yapıyor diye normallertirmeyin. Bence iddia oynamak kumar oynamak gibi bir şey. Üstelik bunu sizin paranız yokken yapıyor olması, gizli saklı yapıyor olması zaten normal olmadığının kanıtı.
Gibisi fazla, direkt kumar zaten.
Ne intikamı adam kafa dinliyor işte çalışmak meslek sahibi olmak az da olsa bir gelirin olması ve senin olması bu yüzden önemli intikam alıyosun tavır yapıyosun da noluyo yine bu adama muhtaçsın yine bu adamın keyfi istemese acil durumda bi taxiye atlayıp kendi iradenle hastaneye bile gidemezsin sadece ufak egosal tatminler bunlar ya ne intikamıSelam kusura bakmayın gec dönüyorumesim askerdeydi ve burada parasiz kalmama ragmen hesap sifresini vermiyordu cok merak etmissiniz son durumu bende anlatmaya geldim
Günlerce kavga dövüş sonrasinda zorlada olsa aldim minik minik iddia oynamis en fazla 1.000 tl oynamis bazilaridan haberim vardi bazilarindan yoktu bunlar sorun degil oynayabilir cogu erkek oynuyor diye dusunup onu sorun etmedim ben bu kadar korkusuna ragmen daha da buyük seyler gorecegimden korkmustum. Ama hala esimle konusmuyorum beni uzdugunu bile bile o sifreyi vermedi bisey cikmamis olmasi asla bunu degistirmicek. Param olmadigi halde 4 gun para bekledim baskasindan atacak diye. Yani bunlari unutmicam tavrimi da koydum birkac gundue evimdeyim ariyor ulasamiyor sinirleniyor yani intikamimi aliyorum merak etmeyin a dostlar
Iddia oynamasina sevinmişsin 1000 TL az mi :) evi bacayi kaptir da gör boyle sevincen mo yineSelam kusura bakmayın gec dönüyorumesim askerdeydi ve burada parasiz kalmama ragmen hesap sifresini vermiyordu cok merak etmissiniz son durumu bende anlatmaya geldim
Günlerce kavga dövüş sonrasinda zorlada olsa aldim minik minik iddia oynamis en fazla 1.000 tl oynamis bazilaridan haberim vardi bazilarindan yoktu bunlar sorun degil oynayabilir cogu erkek oynuyor diye dusunup onu sorun etmedim ben bu kadar korkusuna ragmen daha da buyük seyler gorecegimden korkmustum. Ama hala esimle konusmuyorum beni uzdugunu bile bile o sifreyi vermedi bisey cikmamis olmasi asla bunu degistirmicek. Param olmadigi halde 4 gun para bekledim baskasindan atacak diye. Yani bunlari unutmicam tavrimi da koydum birkac gundue evimdeyim ariyor ulasamiyor sinirleniyor yani intikamimi aliyorum merak etmeyin a dostlar
Düzelirse düsünecegim zatenKendinizi kandirmaya devam edin ama cocuk yapmayin birde boyle bir evlilige. Sizin karariniz hayatinizi nasil yasamak istediginiz ama bir cocugu boyle hayata mecbur etmek dogru degil.
Ne bitmez 1 aymisSelam kusura bakmayın gec dönüyorumesim askerdeydi ve burada parasiz kalmama ragmen hesap sifresini vermiyordu cok merak etmissiniz son durumu bende anlatmaya geldim
3 subatta gittiNe bitmez 1 aymissenin ilk konunundan sonra 2 kez regl oldum
Her şeye verecek bir cevabınız var, ayrıca o iddianın 1000 lira ile sınırlı kaldığını hiç sanmıyorum ama her seferinde bedel ödettirirsiniz artık. Neyse, bize mutluluk dilemek düşer.Onceden aldatildigi icin boyle takintili biri haline geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?