Askerdeki esim mobil hesap sifresini sonunda verdi

Okadar varmıs okadar oynamıs.Daha cok olsa daha cok oynayacak demek.
Üstelik siz evde para bekliyorsunuz?

Siz parasız kaldım diyip küçük küçük her erkek iddia oynayabilir kısmına nasıl bağlayıp normalleşti mevzu inanın anlayamadım. Adamla barışacak iseniz yaygara çıkarmaya gerek yok. İki gün sonra onları sizin burnunuzdan getirir. Karısının parasız kalmasına göz yuman adamdan her şey beklenir.
Ayrıca fazla güveniyorsunuz. Bir hesap ayırmaya kapatmaya bakar böyle işler :)

Neden parasız bırakmış.
Gitmeden once maasi yatmamisti daha 1.000 tl verebildi ama sehir disina aileme giderken cogu bitti paranin zaten. Maasi yattigi gun para istedim hesap sifresini istedim kendime para atmak icin ama hesap sifresini vermedi israrla. 4 gun parasiz kaldim cunku sifresini vermedigi icin baskasindan atmasini bekledim o da anca 4 gün sonra birinden rica edip hesabina girmis ordan bana yolladi

Onceden aldatildigi icin boyle takintili biri haline geldi

Diğer konularınızdan çocuk için çalışmalarınız olduğu yazıyor, bari adamın bu davranışlarını göz önüne alarak düşünün çocuk yapıp yapmamayı.

Diğer konularınızdan çocuk için çalışmalarınız olduğu yazıyor, bari adamın bu davranışlarını göz önüne alarak düşünün çocuk yapıp yapmamayı.
Cocuk esimden bagimsiz dusunuyorum . Yani ayrilsakta ayrilmasakta cocugum olsun istiyorum benim maddi durumum iyi kendim bile bakabilirim cocuguma hemsireyim

Siz hesabı önce 3 kişi kullanmayı bırakın malum yasak
3 kisi kullanmiyoruz ki tek ben kullaniyorum hesabimi da yoneticiye actirdim tekrardan sadece ben kullaniyorum artik

Batanlarin cogu o bin tl den batıyor yanliz haberiniz olsun da

Onceden aldatildigi icin boyle takintili biri haline geldi
Ben neden senin eski ilişkilerinin faturasını ödüyorum diyemiyor musunuz? Öyle istedi diye tıpış tıpış işten çıkmışsınız şimdi de para versin de karnımı doyurayım diye bekliyorsunuz, şaka şeyler yaşiyorsunuz gerçekten.

Dedikleri gibi parası olsa daha da fazla miktar oynardı. Eline geçen parayı sana vermek yerine oraya yatırıyor. İşin sonunda bütün parasını kaybedip sana zorla kredi çektirecek gibi duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…